Campagnes

 
 
Naam Omschrijving CPC CPL CPS
Amnesty Steun AmnestySteun Amnesty € 14.63
Amnesty.nl Amnesty International is een onafhankelijke beweging die zich inzet voor slachtoffers van schendingen van men Meer...Amnesty International is een onafhankelijke beweging die zich inzet voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. Amnesty International streeft naar een wereld waarin iedereen alle rechten geniet die zijn vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) en andere internationale mensenrechtendocumenten. Door de inzet van actie, lobby, onderzoek, bewustwording en samenwerking probeert Amnesty International de mensenrechten overal te bevorderen. Amnesty International is een uitstekend bekende naam in Goededoelenland! De organisatie staat bekend als betrouwbaar en de onderwerpen zijn actueel en relevant. Regelmatig verschijnen er persberichten en rapporten die nationaal en internationaal gewicht hebben, zodat mensen bij het zien van de naam meteen weten dat het een organisatie van formaat betreft.

Hun affiliate campagnes raken mensen in het hart omdat ze raken aan hun meest fundamentele waarden: de universeel geldende mensenrechten. De banners zijn hier een afspiegeling van: mensen worden eenvoudig getriggerd meer informatie te verkrijgen.

De affiliate campagnes zijn vrijwel altijd een onderdeel van een geïntegreerde multi-channel projecten: advertenties in grote dagbladen, guerilla marketing, telemarketing, face to face en landelijke acties maken dat herkenning bij uw websitebezoeker gegarandeerd is.

Verzeker uzelf daarom van een lucratieve positie en promoot de campagnes van Amnesty International!
5%€ 10
Amondo.nl Reisbedrijf Amondo Nederland is een vernieuwend ‘mobiel’ reisconcept op de Nederlandse markt en geeft u de k Meer... Reisbedrijf Amondo Nederland is een vernieuwend ‘mobiel’ reisconcept op de Nederlandse markt en geeft u de kans om uw reiservaring te delen met uw netwerk en zelfstandig te bemiddelen bij het boeken van vakanties naar alle uithoeken van de wereld. Amondo.nl is op zoek naar gemotiveerde mensen die zich als zelfstandig reisagent bij het netwerk aan willen sluiten onder de titel ‘Travel Networker’.

Bij Amondo.nl dient u niet te beschikken over een toeristische opleiding of certificaten. Amondo.nl verwelkomt iedereen die aan de volgende voorwaarden voldoet:
• Heeft een passie voor reizen;
• Geeft graag advies over vakanties;
• Vindt het leuk vind om de beste deals te vinden;
• Wil graag eigen reiservaringen delen;
• Minimaal 18 jaar oud;
• Communicatief sterk en sociaal vaardig;
• Tijd en de wil om iets bij te verdienen.

De Travel Networkers worden door een professioneel Service Center ondersteunt op het gebied van vakkennis, marketing, trainingen, administratieve zaken etc. Over iedere verkochte reis krijgt de Travel Networker een eerlijke provisie oplopend tot 8%. Bovendien krijgt men korting op eigen vakanties. In Duitsland bestaat het concept reeds elf jaar en is Amondo marktleider met meer dan 1.000 aangesloten Travel Networkers.
€ 0.15 € 25
Amorbingo.com AmorBingo.com is een van de van de grootste bingo sites uit Scandinavië. AmorBingo.com is nu ook beschikbaar Meer... AmorBingo.com is een van de van de grootste bingo sites uit Scandinavië. AmorBingo.com is nu ook beschikbaar voor spelers uit Nederland met een keuze uit diverse online spelen zoals slots, casino en natuurlijk ook bingo.

Op AmorBingo.com is het makkelijk om nieuwe vrienden te maken, en verhalen en foto's met uit te wisselen, en natuurlijk met elkaar online te leukste spellen te spelen.

Nieuwe spelers krijgen een aantrekkelijke welkomstbonus oplopend tot wel 200%. Deze site kent hoge conversies en verwacht deze hoge conversie ook voor de Nederlandse spelers.
€ 30
Amorgos.nl Amorgos.nl is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij  Meer... Amorgos.nl is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties op basis van individuele aanmelding, voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos.nl met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden op het IJsselmeer of in Griekenland. Amorgos.nl profileert zich met veel extra service - zoals de mogelijkheid om tochten voor te bereiden met ervaren zeilers in Nederland, informatie bijeenkomsten, voorbereidingsdagen, extra flottieljeleiders, etc – en legt de nadruk op “plezier in zeilen”. Iedere vakantie of cursus van Amorgos.nl staat in het teken van genieten van zon, zee en zeilen.

Bestemmingen
De bestemmingen in het buitenland zijn Griekenland, Turkije, Kroatië, Italië en de Caribbean. Vanuit de haven Marina Muiderzand bij Almere zeilt Amorgos.nl op het Markermeer en IJsselmeer, maar ook naar de Waddenzee, Noordzee, Engeland en Noord-Duitsland.

Soorten zeilvakanties
Amorgos.nl kent de volgende zeilvakanties:
• Meezeilen; (Griekenland, Turkije, Kroatië, Caribbean)
• Zeilcursussen; (Griekenland, Kroatië, Italië, Caribbean)
• Zeilcursussen voor alleengaanden; (Griekenland)
• Single Sun & Fun Zeilvakanties; (Griekenland)
• Meezeilen of Zeilcursussen voor Groepen; (Griekenland, Kroatië, Italië, Turkije, Caribbean)
• Flottielje Zeilen; (Griekenland, Kroatië, Italië, Turkije, Caribbean)
• Zeiljachtverhuur met of zonder schipper; (Griekenland, Kroatië, Italië, Turkije, Caribbean)
• Zeiljachtverhuur IJsselmeer - Almere;
• Zeilschool Kajuitzeilen IJsselmeer - Almere.
€ 0.35 € 25
Amorix.nl Amorix.nl is al sinds 2007 een sterke speler binnen het erotieksegment. Amorix.nl heeft een assortiment met  Meer... Amorix.nl is al sinds 2007 een sterke speler binnen het erotieksegment. Amorix.nl heeft een assortiment met meer dan 10.000 producten. Naast de reguliere seksspeeltjes zoals vibrators, dildo’s, vaginaballetjes en masturbators, vindt u in het assortiment van Amorix.nl ook een brede collectie sexy kleding voor hem en haar. Bijna alles wat er op erotisch gebied te bedenken is verkrijgbaar bij Amorix.nl.

Sterke punten van Amorix:
• Voor 22:00 besteld de volgende dag in huis !
• Same Day delivery service
• Gratis achteraf betalen
• Betrouwbaar, Veilig & Discreet
• Webshop en Qshops keurmerk
• Lage verzendkosten €5,95 ook voor België & Duitsland
• Gratis verzending vanaf 75,-
• Uniek spaarpunten systeem waarmee de klant voor korting spaart
• Gratis catalogus beschikbaar (bij besteding van min €25,-)

Wat zijn de voordelen voor u als publisher:
1. Goede conversies
2. Sale vergoedingen tot wel 20%
3. Ruime keuze in promotiemateriaal
4. Kortingscodes beschikbaar op aanvraag
5. Uitgebreide feeds beschikbaar
15%
Amsterdamjewelcruises.com Amsterdamjewelcruises.com is een kleinschalig rondvaartbedrijf in Amsterdam.

Amsterdamjewelcr Meer...
Amsterdamjewelcruises.com is een kleinschalig rondvaartbedrijf in Amsterdam.

Amsterdamjewelcruises.com verzorgt met een klassieke salonboot rondvaarten door de Amsterdamse grachten in het exclusievere marktsegment.
Uniek in Amsterdam is het varend restaurant concept, waarvoor men vooraf een kaartje kan kopen voor een varend diner.

Het bijzondere is dat dit de enige klassieke salonboot is in Amsterdam, waarmee niet allen prive tochten gevaren worden, maar ook publieke tochten, ofwel, de klant kan gewoon een kaartje kopen en meevaren.

De cruises van Amsterdamjewelcruises.com onderscheiden zich behoorlijk van grote rondvaartrederijen in kwaliteit en exclusiviteit.

Affiliates
Amsterdamjewelcruises.com werkt graag met u samen. Als u speciale wensen heeft of leuke ideeën, kunt u altijd contact opnemen middels het ticketsysteem. Amsterdamjewelcruises.com is een klein en slagvaardig bedrijf, dat meedenken waardeert en graag met u in overleg gaat over uw ideeën.

Promotiemateriaal
Amsterdamjewelcruises.com biedt verschillende tekstlinks en (animated) gif banners aan.

Waarom aanmelden?
• Goede commissie
• Ruimte voor groei. Als u meer kaarten verkoopt, voegen zij meer cruises toe, er valt dus een leuke omzet mee te behalen.
• Het product is een mooie aanvulling in vele categorieën, van "uitgaan" tot "restaurants" en van "activiteiten in amsterdam" tot "prive feesten/bedrijfsuitjes".
€ 0.25 4%
Amsterdams muntkantoor - Nationale omruilactie De officiële omruilactie is gestart. Dien uw verzoek vandaag nog in om € 2,- om te ruilen voor een bijzonder Meer... De officiële omruilactie is gestart. Dien uw verzoek vandaag nog in om € 2,- om te ruilen voor een bijzondere € 2,- munt uit de zeer beperkte oplage. Bovendien maakt u kans op 1 van de 50 Museumjaarkaarten. € 0.65
Anadyla.com Shopaffaire.com is een webwinkel gespecialiseerd in handgemaakte sieraden met kleurrijke halfedelstenen. Uni Meer... Shopaffaire.com is een webwinkel gespecialiseerd in handgemaakte sieraden met kleurrijke halfedelstenen. Unieke items voor bijzondere prijzen. Bovendien is de eerlijke productie gegarandeerd. Daarnaast biedt Shopaffaire.com ook exclusieve handgemaakte tassen en enkele bijzondere sjaals aan. Shopaffaire is altijd op zoek naar bijzondere sieraden die een concept compleet maken. Om de exclusiviteit van haar items te waarborgen zijn er maximaal 30 stuks per sieraad geproduceerd. Ook is Shopaffaire.com exclusief dealer van het sieradenmerk Ana Dyla. Klanten wordt een persoonlijke online service geboden en bestellingen zijn vaak de volgende werkdag al in huis.

USP's
• Veilig betalen met iDeal, PayPal, Creditcard of Bankoverschrijving;
• Gratis verzending vanaf € 75,-;
• Verzending binnen 24 uur;


7%
Analysebeurs.nl Analysebeurs is een internet gebaseerde beleggingsinformatieservice. De beleggingsadviseurs van Analysebeurs. Meer...Analysebeurs is een internet gebaseerde beleggingsinformatieservice. De beleggingsadviseurs van Analysebeurs.nl zijn al enkele jaren actief en hebben inmiddels een team met 4 analisten. Bij Analysebeurs.nl kunnen bezoekers en geïnteresseerden zich aanmelden voor het gratis beursrapport vol met beurstips en beleggingsadviezen die direct toegepast kunnen worden met het handelen op de AEX.

Analysebeurs.nl informeert beleggers over de laatste stand van zaken wat betreft beleggingen in opties en aandelen op de AEX.

Verschillende beleggingsadviseurs en beursanalisten schrijven actuele columns met daarin onder meer beurstips en de stand van zaken op de financiële markten. Bezoekers kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief waarbij de laatste informatie per mail wordt toegestuurd.
€ 1
Anantara.com Anantara.com is een luxe hotelketen met 15 hotels, waar gasten uitgenodigd worden om de cultuur, erfgoed en  Meer... Anantara.com is een luxe hotelketen met 15 hotels, waar gasten uitgenodigd worden om de cultuur, erfgoed en schoonheid te ontdekken op de mooiste plekken van de wereld.

Alle hotels zijn ideaal om samen met familie, vrienden en geliefden te verblijven en een geweldige tijd te hebben.

Anantara.com is gestart in 2001, met de lancering van het eerste resort in Thailand. Vijf jaar later is de keten uitgebreid met een hotel in de Malediven, waar gasten ultiem kunnen genieten van een bijzonder verblijf.

Nu is deze unieke service, luxe ervaring van Anantara.com ook te vinden op bestemmingen in Azië, Midden-Oosten, Vietnam, Bali, Phuket en Abu Dhabi.
6%
AnastasiaDate - AsianBeauties[CPL][3TH] € 3
AnastasiaDate[CPL][3TH] AnastasiaDate[CPL][3TH] AnastasiaDate[CPL][3TH] € 3
AnastasiaDate_soft[CPL][3TH] AnastasiaDate_soft[CPL][3TH] AnastasiaDate_soft[CPL][3TH] € 3
Andalusiefietsreizen.nl Andalusiefietsreizen.nl verzorgt fietsvakanties voor de sportieve fietser in het schitterende uiterste zuide Meer... Andalusiefietsreizen.nl verzorgt fietsvakanties voor de sportieve fietser in het schitterende uiterste zuiden van Spanje, Andalusië. Het aanbod voor de fietser bestaat uit een week volledig verzorgd fietsen in de omgeving van Ronda dat tevens als standplaats dient.

Om te beginnen heeft Andalusiefietsreizen.nl 4 goede hotels geselecteerd maar daar houdt de dienstverlening niet op. Ook de actieve begeleiding onderweg is onderdeel van de service en zorgt ervoor dat de gasten de mooiste plekjes gaan zien. Verder is er voor de klanten alles geregeld, zij hoeven niets anders te doen als te genieten.

Dit unieke aanbod zal een nieuwe groep bezoekers aanboren die op zoek zijn naar iets anders. Met name als incentive voor bedrijven en sportscholen is dit aanbod uiterst geschikt.
€ 3.5
Andelapharma.nl Andelapharma.nl is een online Huidverzorging Apotheek met een zeer breed aanbod verzorgingsproducten. Steeds Meer... Andelapharma.nl is een online Huidverzorging Apotheek met een zeer breed aanbod verzorgingsproducten. Steeds meer mensen in Nederland hebben een gevoelige huid en kopen huidverzorging bij een apotheek. Ook online beauty shoppen is iets wat sterk in opkomst is. In de VS is beauty al een van de grootste Affiliate segmenten. Andelapharma.nl haakt in op deze trend. Profiteert u ook mee?

Anti-Aging of misschien beter gezegd, Healthy Aging is ook een trend. En voeding is daarbij van groot belang. Andelapharma.nl gelooft in huidverzorging van binnen en buiten, dus ook orthomoleculaire voedingssupplementen van de betere merken treft u bij hen aan. De klantenkring en doelgroep van Andelapharma is erg breed. Dit omdat zij verzorgingsproducten verkopen in iedere prijsklasse. En omdat ze als enige in Nederland producten van de drogist, apotheek én uit de schoonheidssalon combineren. Andelapharma.nl = "One stop shopping" voor een mooie, gezonde huid!

Iedere maand heeft Andelapharma.nl een nieuwe actie. Door het niche aanbod, de goede prijsstelling een een betrouwbare uitstraling (thuiswinkelwaarborg + apotheker Anne Andela) heeft Andelapharma.nl een goede conversie op het bezoek. Bovendien zijn het aantal retouren veel lager dan in de online Fashion business, wat het veel overzichtelijker voor u als affiliatie maakt!

Voordelen Andelapharma.nl
• Thuiswinkel Waarborg keurmerk;
• Door apotheker geselecteerd assortiment;
• Huidverzorging in alle prijsklassen;
• Bekende bv. Vichy, en minder bekende merken bv dr. Murad;
• Voor 12.00 besteld, vaak de volgende dag al geleverd;
• Beauty online kopen is een trend;
• Unieke content en beschrijvingen;
• Ieder maand nieuwe aanbiedingen;
• CO2 compensatie voor verzending;
• Webshop heeft als unieke service een persoonlijk huidadvies module.
3.5%
AnderZorg Dé basisverzekering met de laagste premieDé basisverzekering met de laagste premie € 35
Andorra-Tourism-2014[CPL][BEFR][3TH] € 0.65
Andorra-Tourism-2014[CPL][BENL][3TH] € 0.65
Andorra-Tourism-2014[CPL][ES][3TH] € 0.75
Andorra-Tourism-2014[CPL][FR][3TH] € 1
Andorra-Tourism-2014[CPL][NL][3TH] € 1
Andorra-Tourism-2014[CPL][PT][3TH] € 0.8
Andorra-Tourism-2014[CPL][RU][3TH] € 1.5
Andorra-Tourism-2014[CPL][UK][3TH] € 1

Resultaten 301 - 325 van de 6.841

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18