Amnesty.nl

 
Naam::   Amnesty.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Amnesty International is een onafhankelijke beweging die zich inzet voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. Amnesty International streeft naar een wereld waarin iedereen alle rechten geniet die zijn vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) en andere internationale mensenrechtendocumenten. Door de inzet van actie, lobby, onderzoek, bewustwording en samenwerking probeert Amnesty International de mensenrechten overal te bevorderen. Amnesty International is een uitstekend bekende naam in Goededoelenland! De organisatie staat bekend als betrouwbaar en de onderwerpen zijn actueel en relevant. Regelmatig verschijnen er persberichten en rapporten die nationaal en internationaal gewicht hebben, zodat mensen bij het zien van de naam meteen weten dat het een organisatie van formaat betreft.

Hun affiliate campagnes raken mensen in het hart omdat ze raken aan hun meest fundamentele waarden: de universeel geldende mensenrechten. De banners zijn hier een afspiegeling van: mensen worden eenvoudig getriggerd meer informatie te verkrijgen.

De affiliate campagnes zijn vrijwel altijd een onderdeel van een geïntegreerde multi-channel projecten: advertenties in grote dagbladen, guerilla marketing, telemarketing, face to face en landelijke acties maken dat herkenning bij uw websitebezoeker gegarandeerd is.

Verzeker uzelf daarom van een lucratieve positie en promoot de campagnes van Amnesty International!
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 10
Vergoeding per sale percentage (CPS):   0%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen