Campagnes

 
 
Naam Omschrijving CPC CPL CPS
Aluminiumphoto.nl Aluminiumphoto.nl is specialist in verlijmen van hoogwaardige fotoprints op aluminium panelen, afgewerkt met Meer... Aluminiumphoto.nl is specialist in verlijmen van hoogwaardige fotoprints op aluminium panelen, afgewerkt met beschermlaminaat. Steeds meer consumenten kiezen voor dit hoogwaardige fotoproduct. (Museumkwaliteit).

Bezoekers van deze website kunnen eenvoudig hun eigen beeldbestanden vanaf hun PC inladen in het bestelsysteem van Aluminiumphoto.nl. Nadat ze online het gewenste formaat selecteren en hun eigen voorbeeld maken en goedkeuren, kan de bestelling worden afgerond. Circa 6 dagen later krijgt de klant een verzendbericht inclusief track & trace gegevens, een dag later wordt de order afgeleverd.

De waarde van de gemiddelde bestelling ligt rond de € 150,- inclusief btw.

Bestelproces
• Bijzonder eenvoudig en klantvriendelijk;
• Klanten maken zelf de uitsnede online;
• Keuze uit verschillende afbeeldingen in de hoogwaardige beeldbank met foto's en kunstreproducties;
• Klanten kunnen inloggen en de status van hun bestelling bekijken;
• Meerdere betaalmogelijkheden: iDeal en Paypal.
4%
Alzheimer Kennisquiz [CPL] Ieder uur krijgen 4 Nederlanders dementie, waarvan de ziekte van Alzheimer de meest voorkomende vorm is. Bin Meer... Ieder uur krijgen 4 Nederlanders dementie, waarvan de ziekte van Alzheimer de meest voorkomende vorm is. Binnen nu en 2040 zal het aantal patiënten verdubbelen. Dementie is een ontluisterende ziekte voor zowel patiënten als hun naasten. Uiteindelijk vernietigt de ziekte het meest waardevolle wat een mens bezit: zichzelf. <br> <br> Doe de Kennisquiz en maak kans op een unieke bewaardoos met inspiratieboek! <br> <br> Search engine marketing is toegestaan<br> Tekstlinks zijn toegestaan<br> Smarttexts zijn toegestaan<br> Mailing is alleen in overleg toegestaan; graag eerst een preview naar preview@testnet.nl sturen <br> Get paid to lead is <b>niet</b> toegestaan<br> Get paid to view / click is toegestaan<br> <b>Let op: leads onder de 30 jaar worden afgekeurd!</b><br><br> € 1.55
Amalia zegels € 1.25
Amazing kids NL Vind meer info door te klikken op "to the application"  Meer...Vind meer info door te klikken op "to the application" Amazingkids levert de leukste kinderkleding in verschillende prijsklassen. Het assortiment is uitgebreid en attractief, de service is uitstekend. Veel grote merken staan bij Amazingkids op de site. Amazingkids garandeert een vlotte afhandeling van de sales.

VergoedingenCPS | 5 - 6,5%

RestrictiesDirect linken naar Amazingkids en bieden op de merknamen die wij voeren vinden wij niet wenselijk.

ContactpersonenAmazingkids
Tekstlinks Emailing / Newsletter Site-Under Pop-Under, Pop-Up Geforceerde click Incentivized (click, lead, sale) Co-registratie GAP SEM Toegestaan Niet toegestaan Vraag het ons
5%
Amazingsales.nl Amazingsales.nl is een aanbieder van Parfum en Cosmetica tegen zeer scherpe prijzen. AmazingSales.nl is een o Meer...Amazingsales.nl is een aanbieder van Parfum en Cosmetica tegen zeer scherpe prijzen. AmazingSales.nl is een online winkel voor parfums en aanverwante artikelen. AmazingSales verkoopt meer dan 300 originele merknaam parfums en cosmetica tegen prijzen die doorgaans tot 55% lager zijn dan in de winkel. U kunt profiteren van een adverteerder met een hoge conversie met de verkoop van A-merken tegen zeer concurrerende prijzen.

Daarnaast biedt AmazingSales uw klanten de volgende voordelen:
• Maandelijks nieuwe producten;
• Betaling via, PayPal Credit card of iDeal;
• Niet goed geld terug garantie;
• Levertijd van 4-6 werkdagen;
• Een regelmatige nieuwsbrief;
• Geen verzendkosten boven de € 100,-.

Daarnaast bied AmazingSales u de volgende voordelen als affiliate:
• Cookie Duur: 30 dagen;
• Snelle en deskundige ondersteuning voor affiliaties;
• 10% commissie.
14%
Amazon_August2014 [UK][CPC] € 0.35
Amazon_August2014_01 [UK][CPC] € 0.35
Amazon_August2014_02 [UK][CPC] € 0.35
Amazon_August2014_03 [UK][CPC] € 0.35
Amazon_August2014_05 [UK][CPC] € 0.35
Amazon_August2014_06 [UK][CPC] € 0.35
Amazon_August2014_08 [UK][CPC] € 0.35
Amazon_September2014 [UK][CPC]
Amazon_September2014_01 [UK][CPC]
Amazon_September2014_02 [UK][CPC]
Amazon_September2014_03 [UK][CPC]
Amazon_September2014_05 [UK][CPC]
Amazon_September2014_06 [UK][CPC]
Amazon_September2014_07 [UK][CPC]
Amazon_September2014_08 [UK][CPC]
Amazon_September2014_09 [UK][CPC] € 0.35
Ambtenaarlening.nl Ambtenaarlening.nl: Speciaal voor de Ambtenaar
Een (semi-)ambtenaar wordt gezien als een goede en bet Meer...
Ambtenaarlening.nl: Speciaal voor de Ambtenaar
Een (semi-)ambtenaar wordt gezien als een goede en betrouwbare betaler. Net zoals advocaten notarissen en artsen. Bovendien hebben ambtenaren meer zekerheid van hun baan dan werknemers in het bedrijfsleven. Banken doen graag zaken met personen met een verminderd risicoprofiel. Daarom biedt Ambtenaarlening.nl speciale leningen aan voor ambtenaren.

Waarom Ambtenaarlening.nl promoten?
• Er zijn meer dan 825.000 Ambtenaren in Nederland, dit biedt u vele kansen!
• Bezoekers kunnen simpel op de website berekenen hoeveel ze kunnen lenen.

Goedkeur
Ambtenaarlening zal een goedkeurpercentage van 90% hanteren.
€ 5
Amerikaplus.nl AmerikaPLUS verkoopt rechtstreeks en tegen de goedkoopst mogelijke tarieven direct aan de consument, zonder  Meer... AmerikaPLUS verkoopt rechtstreeks en tegen de goedkoopst mogelijke tarieven direct aan de consument, zonder tussenkomst van een reisbureau. Dit maakt de reizen van AmerikaPLUS erg voordelig.
AmerikaPLUS biedt verschillende reistypen aan naar Noord-Amerika. Er kan onder andere gekozen worden voor autrondreizen, fly & drives, groepsreizen of losse reisonderdelen.

Amerikaplus is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen en is al ruim 10 jaar aktief in de Nederlandse reiswereld met een uitstekende kennis van de mogelijkheden op vakantie ter plaatse. AmerikaPlus is van mening dat het zoeken naar de passende vlucht, vervoer en accommodaties zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn. Door de uitgebreide zoekmogelijkheden, is het zoeken en vergelijken van reizen eenvoudig en overzichtelijk. Het aanbod is heel divers en er is voor ieder wat wils!

Brancheverenigingen
AmerikaPLUS is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.
€ 7.5 3%
Amigo.nl Of u nu op zoek bent naar heren of damesschoenen, bij Amigo.nl vindt u een ruim aanbod van de beste merken e Meer... Of u nu op zoek bent naar heren of damesschoenen, bij Amigo.nl vindt u een ruim aanbod van de beste merken en de laatste mode. Diverse trends vanuit de hele wereld zijn terug te zien in de collectie van Amigo. Amigo.nl begrijpt als geen ander dat men voor iedere gelegenheid de perfecte schoenen moet hebben. Amigo beschikt, naast haar webshop ook over enkele filialen in Midden- en Oost-Nederland. Amigo.nl volgt de trends op de voet en verkoopt schoenen volgens de allerlaatste mode. Amigo.nl heeft naast de hippe merken ook een eigen lijn. De collectie van Amigo.nl is veelzijdig. Zo heeft Amigo.nl voor iedere gelegenheid de perfecte schoenen in haar assortiment, voor een goede prijs.
USP's
• Ruim aanbod van de beste merken en de laatste mode;
• Gratis bezorging van de bestelling vanaf € 40,-;
• Veilig betalen met iDeal, Paypal, Afterpay of vooruitbetaling per bank;
• Bestelling thuisbezorgd met PostNL.
8%
AmigoAmigo.nl AmigoAmigo.nl biedt elke dag een nieuwe een zeer aantrekkelijke deal aan voor studenten. Kortingen variëren  Meer... AmigoAmigo.nl biedt elke dag een nieuwe een zeer aantrekkelijke deal aan voor studenten. Kortingen variëren tussen de 50% en 90%. De deals worden speciaal geselecteerd voor de studenten en bestaan onder andere uit kaarten voor populaire festivals, restaurants, bars, sportactiviteiten en ontspanningsarrangementen.

AmigoAmigo doet regelmatig onderzoek om de aanbiedingen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeftes van de doelgroep. Zodra een klant een aanbieding koopt ontvangt hij een voucher per e-mail. Vervolgens kan hij de voucher inwisselen bij de partner gedurende een bepaalde periode.
€ 0.8 8%

Resultaten 276 - 300 van de 6.841

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17