Campagnes

 
 
Naam Omschrijving CPC CPL CPS
AP-Verlichting.nl AP-Verlichting.nl is dé webshop met de goedkoopste verlichtingsproducten. Deze webshop is de absolute prijsv Meer... AP-Verlichting.nl is dé webshop met de goedkoopste verlichtingsproducten. Deze webshop is de absolute prijsvechter op het gebied van koplampen, achterlichten, knipperlichten en andere verlichtingsdelen. AP Verlichting biedt het breedste assortiment met de laagste prijs. Dit garandeert AP Verlichting in de vorm van de laagste prijs garantie.

5.5%
Apartdesign.nl designmeubels, woonaccessoires en leuke hebbedingendesignmeubels, woonaccessoires en leuke hebbedingen € 5 10%
Apenheul Koop hier je entreekaarten voor het seizoen 2010. De hoogte van je korting hangt af van hoe lang je van tevor Meer...Koop hier je entreekaarten voor het seizoen 2010. De hoogte van je korting hangt af van hoe lang je van tevoren bestelt. Je krijgt altijd € 1,- korting per kaart. Bestel je tenminste twee weken van tevoren, dan ontvang je € 2,- korting per entreekaart. Als je meer dan twee maanden van tevoren bestelt, ontvang je zelfs €  2,50 korting. Search engine marketing is niet toegestaan<br> Tekstlinks zijn beschikbaar<br> SmartTexts zijn niet beschikbaar<br> Get paid to respond is niet toegestaan<br> Mailing is toegestaan € 0.13
Apenheul Apenheul, het eigenzinnige, groene apenpark. Het attractiepark waar je oog Apenheul, het eigenzinnige, groene apenpark. Het attractiepark waar je oog 7.5%
Apenheul CPC - Korting op entree kaarten Apenheul online tickets<br><br> Bestel je entreekaartje voor Apenheul makkelijk, snel én go Meer...Apenheul online tickets<br><br> Bestel je entreekaartje voor Apenheul makkelijk, snel én goedkoop online. Je ontvangt dan standaard € 1,50 korting op de entreeprijs van Apenheul. Bestel je je kaartje minimaal een week van te voren, dan ontvang je zelfs € 2,50 korting! Bovendien bespaar je tijd. Op vertoon van je e-ticket loop je de wachtrij bij de kassa voorbij en direct Apenheul in! <b>Banners kun je opnemen onder het tab "Image / Flash Banners "<br> IMG/HREF URL's per site zijn nu niet beschikbaar.<br><br></b> Search engine marketing is niet toegestaan<br> Tekstlinks zijn beschikbaar<br> SmartTexts zijn bexchikbaar<br> Get paid to click/lead is niet toegestaan<br> Mailing is niet toegestaan € 0.15
Apenheul.nl Waar staat Apenheul voor?
Oog in oog staan met de actieve doodshoofdaapjes? Dat kan alleen in Apenheul! Meer...
Waar staat Apenheul voor?
Oog in oog staan met de actieve doodshoofdaapjes? Dat kan alleen in Apenheul! Ze klimmen in de takken boven je hoofd en klauteren ineens pal voor je neus. In Apenheul loop je zomaar tússen de loslopende apen. Kinderen kunnen zich lekker als een aap uitleven in één van de vele speeltuinen, terwijl de ouders op de gezellige terrassen van de restaurants genieten.

Apenheul is weer geopend vanaf 25 maart 2013. Het seizoen sluit op 27 oktober 2013.

Korting op entreekaarten 2013
Er zijn 2 soorten tickets:
1. Dagticket 2013; Online besteld voor € 17,50 (€ 1,50 korting op de standaard entreeprijs). Met dit ticket loop je de wachtrij voorbij!
2. 'Deel het met je vrienden' korting; € 2,50 korting per persoon. Deze korting krijgt men als de aankoop via Facebook of Twitter met zijn of haar vrienden gedeeld wordt.
2. Seizoenskaart 2013; Voor € 39,- een seizoen lang onbeperkt genieten van de apen in Apenheul.
7.5%
ApotheekenBeauty.nl ApotheekenBeauty.nl is een nieuw winkelconcept in de wereld van schoonheid en gezondheid. Vanuit het deskund Meer... ApotheekenBeauty.nl is een nieuw winkelconcept in de wereld van schoonheid en gezondheid. Vanuit het deskundige en betrouwbare domein van de apotheker worden de klanten geadviseerd over dermocosmetica. Tevens worden er behandelingen uitgevoerd voor huidproblemen zoals o.a. pigmentatievlekken, couperose, rosacea, huidverjonging, huidverstrakking, acne en littekens. Klanten kunnen 24/7 bij ApotheekenBeauty.nl terecht om hun producten te bestellen.

ApotheekenBeauty.nl is een online webshop met daarin de allerbeste huidverbeteringsproducten. Zoals het merk Dr. G, van dermatoloog dr. Ahn, die aan het hoofd staat van de Gowoonsesang Dermatology Group. Momenteel de twee na grootste dermatologiekliniek ter wereld, met 33 dermatologen en maar liefst 100 cosmetische artsen.

Om meer bekendheid te geven aan het winkelconcept ApotheekenBeauty.nl in Nederland heeft ApotheekenBeauty.nl maandelijks aantrekkelijke acties met fikse kortingen en/of cadeautjes. Dit is om klanten op een leuke en voordelige manier kennis te laten maken met het het winkelconcept. Hou TradeTracker in de gaten voor de nieuwste promotiematerialen en huidverbeteringsmerken.
7%
ApotheekenHuid.nl ApotheekenHuid.nl is een webshop die zich specifiek bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsp Meer... ApotheekenHuid.nl is een webshop die zich specifiek bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten. De kennis van de apotheker, de ervaring van de huidspecialiste, de hoogwaardige verzorgingsproducten en het prijsniveau van internet, dat is de unieke combinatie die door ApotheekenHuid.nl wordt geboden. Naast kennis en kwaliteit levert ApotheekenHuid.nl de verzorgingsproducten snel en tegen scherpe prijzen. ApotheekenHuid.nl beschikt over een zeer goed gewaardeerde klantenservice waar zij al uw vragen zullen beantwoorden. U kunt op deskundig advies rekenen. ApotheekenHuid.nl scoort een 9 op schaal van 10 gebaseerd op meer dan 600 reviews van ‘The Feedback Company’.

ApotheekenHuid.nl, dé internetapotheek voor hoogwaardige huidverzorgingsproducten. De webshop heeft exclusief de beste producten geselecteerd op het gebied van gezichtsverzorging en huidverzorging. De webwinkel is een initiatief van een echte apotheek. Hierdoor profiteren de klanten van de kennis, klantenservice en kwalitatieve producten van een normale apotheek. Dit in combinatie met de scherpe prijzen en het gemak van het internet.
In de webshop van ApotheekenHuid.nl vindt u alleen de beste merken en producten. Huidverzorgingsproducten en haarverzorgingsproducten van merken als Vichy, Innéov, La Roche Posay, Eucerin en Dermatix. Neemt u eens een kijkje in hun ruime assortiment. Zij leveren de bestelling snel, volledig en altijd gratis bij u af.

USP’s:
• Altijd gratis verzending van uw bestelling;
• Op werkdagen voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis;
• Kosteloos retourneren binnen 14 dagen;
• Deskundige advies van de apotheker in combinatie met het gemak van internet.
7%
ApotheekenKind.nl ApotheekenKind.nl is een webshop die zich specifiek bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsprodu Meer... ApotheekenKind.nl is een webshop die zich specifiek bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor uw kind. De kennis van de apotheker, de hoogwaardige verzorgingsproducten en het prijsniveau van internet, dat is de unieke combinatie die door ApotheekenKind.nl wordt geboden. Naast kennis en kwaliteit levert ApotheekenKind.nl de verzorgingsproducten snel en tegen scherpe prijzen. ApotheekenKind.nl beschikt over een deskundige klantenservice waar al uw vragen over beantwoord worden. U kunt op deskundig advies rekenen.

ApotheekenKind.nl, dé internetapotheek voor hoogwaardige verzorgingsproducten voor uw kind. De webshop heeft exclusief de beste producten geselecteerd op het gebied van voedings- en verzorgingsproducten voor uw kind. De webwinkel is een initiatief van een echte apotheek. Hierdoor profiteren de klanten van de kennis, klantenservice en kwalitatieve producten van een normale apotheek. Dit in combinatie met de scherpe prijzen en het gemak van het internet.

In de webshop van ApotheekenKind.nl vindt u alleen de beste merken en producten. Voedings- en verzorgingsproducten van merken als Nutrilon, Bambix, Nûby, NAÏF en Hero Baby. Zelfzorgproducten als VSM, paracetamol en Sudocrem. Neemt eens een kijkje in het ruime assortiment. De webshop levert bestellingen snel, volledig en altijd gratis.

USP’s:
• Altijd gratis verzending;
• Op werkdagen voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis;
• Kosteloos retourneren binnen 14 dagen;
• Deskundig advies van de apotheker in combinatie met het gemak van internet.
7%
ApotheekenMan.nl ApotheekenMan.nl is een webshop die zich specifiek bezig houdt met kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsp Meer... ApotheekenMan.nl is een webshop die zich specifiek bezig houdt met kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten. De kennis van de apotheker, de ervaring van de huidspecialiste, de hoogwaardige verzorgingsproducten en het prijsniveau van internet, dat is de unieke combinatie die door ApotheekenMan.nl wordt geboden. Naast kennis en kwaliteit levert ApotheekenMan.nl de huidproducten snel en tegen scherpe prijzen.

ApotheekenMan.nl, dé internetapotheek voor hoogwaardige verzorgingsproducten speciaal voor mannen. De webshop heeft exclusief de beste producten geselecteerd op het gebied van gezichtsverzorging en huidverzorging. De webwinkel is een initiatief van een echte apotheek. Hierdoor profiteren de klanten van de kennis, klantenservice en kwalitatieve producten van een normale apotheek. Dit in combinatie met de scherpe prijzen en het gemak van het internet.

In de webshop van ApotheekenMan.nl vindt u alleen de beste merken en producten. Huidverzorgingsproducten en haarverzorgingsproducten van merken als Vichy, Biotherm Homme, La Roche Posay, Eucerin en Dermatix. De webshop levert de bestelling snel, volledig en altijd gratis.

USP’s:
• Altijd gratis verzending;
• Op werkdagen voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis;
• Kosteloos retourneren binnen 14 dagen;
• Deskundige advies van de apotheker in combinatie met het gemak van internet.
7%
ApotheekenSport.nl ApotheekenSport.nl is een webshop die zich specifiek bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige sportblessurepr Meer... ApotheekenSport.nl is een webshop die zich specifiek bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige sportblessureproducten. De kennis van de apotheker, de hoogwaardige sportproducten en het prijsniveau van internet, dat is de unieke combinatie die door ApotheekenSport.nl wordt geboden. Naast kennis en kwaliteit levert ApotheekenSport.nl de producten snel en tegen scherpe prijzen. ApotheekenSport.nl beschikt over een klantenservice waar al uw vragen beantwoord worden. U kunt op deskundig advies rekenen.

ApotheekenSport.nl, dé internetapotheek waar u exclusief de beste producten, op het gebied van sport- en blessureproducten, kunt vinden. De webwinkel is een initiatief van een echte apotheek. Hierdoor profiteren de klanten van de kennis, klantenservice en kwalitatieve producten van een normale apotheek. Dit in combinatie met de scherpe prijzen en het gemak van het internet.

In de webshop van ApotheekenSport.nl vindt u alleen de beste merken en producten. Sportproducten en blessureproducten van bekende merken als CEP, Bauerfeind en ThermaCare. De webshop levert de bestelling snel, volledig en altijd gratis.

USP’s
• Altijd gratis verzending;
• Op werkdagen voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis;
• Kosteloos retourneren binnen 14 dagen;
• Deskundig advies van de apotheker in combinatie met het gemak van internet.
7%
Applamp.nl Applamp.nl is dé online shop voor draadloos bedienbare LED lampen en LED strips. Het unieke aan de aangebode Meer... Applamp.nl is dé online shop voor draadloos bedienbare LED lampen en LED strips. Het unieke aan de aangeboden verlichtingsproducten is dat zij allemaal met een app op uw smartphone of tablet aan te sturen zijn. Voor compleet gebruiksgemak zijn zij ook met een handige afstandsbediening te bestellen.

AppLamp.nl richt zich op mensen die snel verleid worden door elektronische gadgets en apps maar eveneens op mensen die zoeken naar een vernieuwende en zuinige verlichtingsoplossing voor het huis. Er wordt zowel ingespeeld op mensen die kleur willen brengen in hun interieur, als op mensen die functionele witte verlichting willen aansturen met een app.

USP's:
• Wifi bediening via app of met stylish remote;
• Sterk opkomende trend met zeer hoge gadget verleidingsfactor;
• Veel goedkoper alternatief op vergelijkbaar product van Philips;
• Draadloze LED lampen en strips combineren;
• Laagste prijsgarantie in NL en BE;
• Gratis verzending;
• Binnen 2 dagen in huis.

Wat biedt Applamp.nl
• Deze commissie is op basis van een CPS-model;
• Bezoeker heeft altijd matching producten;
• Relatief lage prijs, dus lagere drempel tot aankoop.
10.5%
Apple-essentials.nl Apple-Essentials.nl is een webshop met verschillende producten op het gebied van Apple-accessoires. Een ruim Meer... Apple-Essentials.nl is een webshop met verschillende producten op het gebied van Apple-accessoires. Een ruim assortiment aan laders, hoesjes, bescherming, 'essentials' (de minder bijzondere maar toch zeer handige spullen, toetsenbord, muis etc.) en waar zij vooral de nadruk op willen leggen; gave Apple-gadgets! Deze producten zijn beschikbaar voor de iPhone, iPad, iMac & Macbook. 8%
Aquadelta.nl VakantiePark Aquadelta is een begrip in de verblijfsrecreatiemarkt. Met meer dan 25 jaar ervaring staat dit  Meer... VakantiePark Aquadelta is een begrip in de verblijfsrecreatiemarkt. Met meer dan 25 jaar ervaring staat dit unieke park jaarlijks garant voor het vakantieplezier van vele tienduizenden gasten. Het is hét bungalowpark bij uitstek voor de verwende gast die luxe, rust en zeer uitgebreide faciliteiten zoekt, gelegen aan de oevers van het Zeeuwse Grevelingenmeer.

Gasten hebben de keuze uit een scala aan accommodaties, waarmee voor elk budget en elk gezelschap een passende oplossing geboden wordt. Met o.a. 3 restaurants, bowling-, squash-, tennis- en midgetgolfbanen, overdekt zwembad, fietsverhuur, geheel vernieuwde appartementen, unieke vrijstaande ‘Buiten’huizen (al dan niet met privé-sauna) en het Hotel Aquadelta verzorgt VakantiePark Aquadelta de meest complete vakantie in Zeeland, vier seizoenen lang!

Het motto van Aquadelta is: "Wij zien graag dat u geniet!". Dit geldt voor tevreden gasten, maar zeker ook voor de zakelijke partners! Daarom hebben ze voor u een heel interessante vergoedingsstructuur opgezet, met een hoge commissie. Natuurlijk zorgen ze voor wervende en effectieve banners en links in alle soorten en maten, afgestemd op uw individuele wensen.
3%
Aquaservice Primavera[CPL][ES] Aquaservice Primavera[CPL][ES] Aquaservice Primavera[CPL][ES] € 7
Arbeids-contract.nl Arbeids-contract.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opstellen van maatwerk arbeidscontracten. H Meer... Arbeids-contract.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opstellen van maatwerk arbeidscontracten. Het team bestaat uit juristen en arbeidsrechtspecialisten. Arbeids-contract.nl vindt het erg belangrijk dat ondernemers beschikken over een kwalitatief juridisch volledig arbeidscontract.

Met behulp van een online vragenlijst en een intelligent juridisch systeem stelt Arbeids-Contract.nl arbeidscontracten van hoge kwaliteit op. Na het doorlopen van de online vragenlijst vindt een iDeal betaling plaats. Vervolgens wordt binnen 15 minuten het arbeidscontract aangeboden aan de afnemer en kan het contract met de werknemer ondertekend worden.
€ 10.5
Arbo Rendement U leest hoe u als in- of externe arboprofessional een bijdrage kunt leveren aan een gezonde en veilige werkpl Meer...U leest hoe u als in- of externe arboprofessional een bijdrage kunt leveren aan een gezonde en veilige werkplek voor alle medewerkers. Arbo Rendement geeft u praktische tips en adviezen die u in uw dagelijks werk kunt gebruiken.<br> <br><b>Arbo Rendement biedt u ... <br><br> ...één keer per maand het nieuwsmagazine.</b> Boordevol nieuws, vertaald naar praktische adviezen. Met praktische artikelen van specialisten geschreven in gewone mensentaal. <br><br> <b>...één keer per week de e-mailnieuwsbrief.</b><br> Een exclusieve service voor abonnees waarmee u nog beter op de hoogte wordt gehouden van het allerlaatste nieuws. <br><br> <b>... altijd ondersteuning van onze helpdesk. </b><br> U kunt uw vragen elke dag voorleggen aan een uitgebreid netwerk van experts. 'Get paid to respond' is toegestaan. <br> Tekstlinks zijn toegestaan. <br> Zoekmachine marketing is toegestaan. € 8
Archeologie Magazine Maak nu voordelig kennis!<br><br>Bespreekt archeologische vondsten in binnen- en buitenland, midd Meer...Maak nu voordelig kennis!<br><br>Bespreekt archeologische vondsten in binnen- en buitenland, middels prettig leesbare, goed geïllustreerde en uitnodigend vormgegeven artikelen. Het magazine richt zich tot een breed publiek.<br><br>Archeologie Magazine bewijst Archeologie Leeft!!! <b>Promotievormen:</b><br> - "Get paid to respond" (click/lead) is toegestaan <br> - Zoekmachine marketing is toegestaan <br> - SmartTexts zijn beschikbaar <br> - Tekstlinks zijn beschikbaar<br> - Mailing is toegestaan. € 5.25
Ardennenbungalows.eu Op de website Ardennenbungalows.eu treft de klant een compleet aanbod aan, van vakantiewoningen, bungalows,  Meer... Op de website Ardennenbungalows.eu treft de klant een compleet aanbod aan, van vakantiewoningen, bungalows, chalets, appartementen en ook groepsaccommodaties, op unieke locaties in de Ardennen, dichtbij de wandel en fietsroutes maar ook de outdoor mogelijkheden, zoals mountainbiking, kanoën en grotten. Deze pagina doorzoekt het aanbod van Bungalow.Net, waarbij alleen de beschikbare woningen die overeenkomen met de wensen van de klant getoond worden. De klant kan zich op de website oriënteren op de beschikbare woningen, deze opslaan om de volgende keer de woning direct weer te kunnen bekijken of deze per email naar familie en/of vrienden te sturen. Het doel is dat elke klant een passende vakantiewoning vindt, tegen de scherpste prijzen. Dankzij het brede aanbod en scherpe vroegboekkortingen en Last Minute kortingen kan de klant altijd een vakantiehuis boeken voor de laagste prijs. Laat uw klanten nu profiteren van deze prachtige vakantiewoningen! 6%
ArdennenXL.com ArdennenXL is een succesvol initiatief van VillaXL. Op ArdennenXL.com vindt u luxe vakantiehuizen, prachtige Meer... ArdennenXL is een succesvol initiatief van VillaXL. Op ArdennenXL.com vindt u luxe vakantiehuizen, prachtige villa's en gezellige chalets in de Belgische Ardennen. Ook treft u hier een ruim aanbod aan van grote huizen, speciaal geschikt voor groepen of families. Door alleen bijzondere, unieke huizen te selecteren, kan ArdennenXL de hoogste kwaliteit garanderen. Op ArdennenXL.com vindt u bovendien tips voor leuke uitjes en mooie natuurgebieden. Natuurlijk blijft ArdennenXL actief op zoek naar de beste en gezelligste vakantiehuizen. Zo staan wij garant voor een compleet en verrassend aanbod in de Ardennen.

De vakantiehuizen van ArdennenXL worden alleen online aangeboden. Voor de consument betekent dit altijd een actueel aanbod tegen de scherpste prijzen. Affiliates profiteren van een hoog succespercentage, aangezien consumenten alleen online kunnen boeken.
5.5%
Ardennes-Etape Zoek en boek uw verblijf in de Ardennen uit meer dan 450 vakantiehuizen, chalets en villa'sZoek en boek uw verblijf in de Ardennen uit meer dan 450 vakantiehuizen, chalets en villa's € 0.14
Ardoer.com Vakantie is het vieren van vrijheid, jezelf niets ontzeggen en even heerlijk genieten van alle kwalitatief m Meer... Vakantie is het vieren van vrijheid, jezelf niets ontzeggen en even heerlijk genieten van alle kwalitatief mooie dingen in het leven. Daar sluit het landelijke, promotionele en groeiende samenwerkingsverband Ardoer.com, waarbij meer dan 34 kwaliteitscampings in de provincies Zeeland, Overijssel, Noord-Brabant, Limburg, Drenthe, Gelderland en Noord-Holland zijn aangesloten, perfect bij aan. Allemaal zijn ze anders, allemaal uniek en met een eigen karakter. Met een aantal belangrijke overeenkomsten: de eigenaren en hun teams bieden met een warm hart (passie) de consument een vakantie met kampeergevoel van topkwaliteit op de mooiste plekjes van Nederland. Persoonlijke service, kwaliteit en eerlijkheid staan dan ook hoog in het vaandel bij deze toeristisch georiënteerde bedrijven.

De hoge kwaliteit en slagvaardigheid van Ardoer.com is nog door geen enkel ander samenwerkingsverband geëvenaard (bron: ANWB normering), waardoor Ardoer garant staat voor een hoog aantal bezoekers en boekers via de website. Kortom: een zeer geschikte, innovatieve partner voor een succesvolle samenwerking. Wij nodigen u als affiliate dan ook van harte uit om u aan te melden voor de Ardoer campagne!

Ardoer staat voor kwaliteit, gastvrijheid en passie voor vakantie. Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat; dat voel je, dat merk je. Niet voor niets ontvingen maar liefst 6 van de campings ooit het predikaat "Camping van het jaar".

Daarnaast behoren diverse Ardoer campings als Ackersate, Ginsterveld, Ons Buiten, De Haeghehorst, De Hertshoorn en Scheldeoord tot de beste campings van Europa. De ANWB gaf ze de titel "Eurotopcamping" en Scheldeoord ontving van de Duitse ANWB (de ADAC) de titel Superplatz! Ook de andere campings die aangesloten zijn bij Ardoer zijn kwalitatief van hoog niveau
5%
Arenas Collection Wie is Arenas Collection?
Arenas Collection is de eerste Europese shopping service die hotelluxe en -desi Meer...
Wie is Arenas Collection?
Arenas Collection is de eerste Europese shopping service die hotelluxe en -design aanbiedt in zes talen (NL, FR, EN, D, IT, ES). De aangeboden artikelen zijn dikwijls moeilijk te vinden in de lokale handel. Arenas Collection zorgt voor wereldwijde thuislevering met 100% klantentevredenheid. Winkelen op Arenas Collection is eenvoudig, met verschillende en veilige betaalmogelijkheden en duidelijke levertermijnen.

Affiliateprogramma
• Commissie: tussen de 6 en 10% over aankoopbedrag
• Cookie-lengte: 60 dagen
• Datafeed: ja, dagelijks ververst
• Promotiemateriaal: banners (ca 50 stuks) en tekstlinks
• Storneringsperiode: 14 dagen
• Zoekmachine-gebruik: beperkt

Onze Design en Lifestyle Collectie:
Onze collectie is een uniek aanbod uit de wereld van luxe- en designhotels in Europa. Onze collectie wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe vondsten uit de luxe- en designwereld. Een greep uit onze merken en designers: Andreu World, Artifort, Arturo Alvarez, Bleu Nature, Blux, Casadesús, Casimir, Dark, Disegnoluce, Driade, Elmar Flötotto, Extremis, Kartell, Kenneth Cobonpue, Le Couchon, Lexon, Marset, martinelli luce, Metalarte, MGX Materialise, Missoni, Moroso, Philippe Starck, Santa & Cole, Serralunga, SimpleForms, Slabbinck, Swedese, Sywawa, TossB, Viccarbe, Vincent Sheppard, Vlaemsch(), …

Onze Waarden:
Klantentevredenheid staat centraal binnen ons bedrijf; wij streven naar een 100% klantentevredenheid o.a. door een voortreffelijke communicatie en reactiviteit naar onze klanten toe en door kwaliteitsproducten aan te bieden. Daarnaast richten wij het Arenas Liefdadigheidsfonds op ten behoeve van kinderen en hun opleiding in de wereld.

Wat biedt ArenasCollection voor de affiliate?
Het brede designaanbod bevat producten van 5€ tot +5000€ en de gemiddelde transactie ligt vandaag rond de 400€ en stijgt; dit biedt mooie commissieperspectieven voor de affiliates die onze ‘juweeltjes’ weten in de kijker te zetten. Wij bieden een aantrekkelijke commissiestructuur; bovendien stijgt het commissiepercentage naarmate een affiliate meer sales aanbrengt.
10%
ArenasCollection.com Wie is ArenasCollection.com?

ArenasCollection.com is een design en lifestyle online shop van Desi Meer...
Wie is ArenasCollection.com?

ArenasCollection.com is een design en lifestyle online shop van DesignArenas, een Belgische vennootschap, en is de eerste Europese shopping service die hotelluxe en -design aanbiedt in zes talen (NL, FR, EN, D, IT, ES). De aangeboden artikelen zijn dikwijls moeilijk te vinden in de lokale handel. ArenasCollection.com zorgt voor wereldwijde thuislevering met 100% klantentevredenheid. Winkelen op ArenasCollection.com is eenvoudig, met verschillende en veilige betaalmogelijkheden en duidelijke levertermijnen.

Design en Lifestyle Collectie:

De collectie is een uniek aanbod uit de wereld van luxe- en designhotels in Europa. De collectie wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe vondsten uit de luxe- en designwereld. Een greep uit de aangeboden merken:

Driade, Lexon, Stelton, Slabbinck, Excellence, Indera, Oh Shocking, Vincent Sheppard, HYDRO BASICS, Bravit, Authentics, Kuvert, Dorothee Lehnen, SimpleForms, Elmar Flötotto, Sitting Bull, Chilewich, Extremis, Koziol, Blomus, XO, Vlaemsch(), Casimir, SOME, Umbrosa, Rimbou, Arte Espina, Atelier du Vin, MGX, Le Couchon, PurePur, Deshoulière, Yoake, Dark, Pieter Stockmans, …

De waarden van ArenasCollection.com:

Klantentevredenheid staat centraal bij ArenasCollection.com; ArenasCollection.com streeft naar een 100% klantentevredenheid o.a. door een voortreffelijke communicatie en reactiviteit naar de klanten toe en door kwaliteitsproducten aan te bieden. Daarnaast richt ArenasCollection.com het Arenas Liefdadigheidsfonds op ten behoeve van kinderen en hun opleiding in de wereld.

Wat biedt ArenasCollection voor de affiliate?

Het brede designaanbod bevat producten van € 5,- tot € 5000,- en de gemiddelde transactie ligt vandaag rond de € 250,- en stijgt; dit biedt mooie commissieperspectieven voor de affiliates die de ‘juweeltjes’ weten in de kijker te zetten. ArenasCollection.com biedt een aantrekkelijke commissiestructuur; bovendien stijgt het commissiepercentage naarmate een affiliate meer sales aanbrengt.

Tip: Voor een hogere conversie: blader door de website van ArenasCollection.com en selecteer de deeplinks die bij uw aanbod passen.

Arenas Collection verwelkomt u graag als partner!
6%
Argeweb.nl Argeweb dé aanbevolen hostingprovider voor domeinregistratie, webhosting, e-mailhosting, online opslag en ho Meer... Argeweb dé aanbevolen hostingprovider voor domeinregistratie, webhosting, e-mailhosting, online opslag en hoogwaardige virtual private servers.

Affiliate programma
Het affiliate programma van Argeweb bestaat uit acht online diensten. Het programma is aantrekkelijk voor adverteerders die zich richten op zowel de particulieren als zakelijke markt.

Voordelen voor affiliates
• Hoge provisies;
• Aansprekend promotiemateriaal;
• Snelle keuring van transacties;
• De aanbevolen hostingprovider;
• Hoog conversiepercentage.
€ 199.95

Resultaten 351 - 375 van de 6.841

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20