Campagnes

 
 
Naam Omschrijving CPC CPL CPS
AttachABadge.com AttachABadge.com: ‘Je Eigen Stijl’ op de nieuwe innovatieve webshop voor kinderen!

In de websho Meer...
AttachABadge.com: ‘Je Eigen Stijl’ op de nieuwe innovatieve webshop voor kinderen!

In de webshop AttachABadge.com kunnen jongens en meisjes zelf online een eigen shirt samenstellen en bestellen!
Klanten kiezen één of meerdere badges uit het brede assortiment. Wil de klant een stoere, grappige, lieve of juist een vrolijke badge, alles is mogelijk. Het is niet alleen mogelijk een design te kiezen, maar de klant kan ook nog de plek van de badge helemaal zelf bepalen.

Er is keuze uit verschillende shirts van hoogwaardige kwaliteit in diverse kleuren.

De zelf ontworpen vrolijke shirts worden vervolgens binnen 5 werkdagen thuisgestuurd!

AttachABadge.com is uniek in het online aanbieden van op maat gemaakte shirts voorzien van één of meer verschillende badges, die naar eigen keuze op het shirt geplaatst kunnen worden.

De shirts zijn vanaf nu te bestellen via www.attachabadge.com
De prijzen zijn vanaf € 19,-
10%
Attitudeholland.nl Attitudeholland.nl bestaat sinds 1999 en is een bedrijf dat iedereen, hoe excentriek of apart ook, in zijn w Meer... Attitudeholland.nl bestaat sinds 1999 en is een bedrijf dat iedereen, hoe excentriek of apart ook, in zijn waarde laat. Haar motto is: Iedereen is goed zoals die is, hoe hij of zij er ook uitziet. Mensen uiten zich op allerlei manieren, via muziek, kleding, boeken, radio of internet. Attitudeholland.nl ondersteunt deze mensen om zichzelf te durven en mogen zijn, met een aanbod op het gebied van kleding, schoenen en make-up. Mensen die anders durven zijn maken de wereld immers een beetje mooier.

USP's
• Gemiddelde orderwaarde ligt boven de € 50,-;
• Levertijd binnen 1 werkdag.
8%
Audiocontrolshop.nl Audiocontrolshop.nl is een bedrijf wat al langer dan 30 jaar AV apparatuur levert en installeert in de ruims Meer... Audiocontrolshop.nl is een bedrijf wat al langer dan 30 jaar AV apparatuur levert en installeert in de ruimste zin van het woord. Naast de professionele activiteiten runt Audiocontrolshop.nl vanaf 2005 een webshop met daarin hoog gekwalificeerde home elektronica. Audiocontrolshop.nl is leverancier van uitsluitend A-merken zoals; NAD, Onkyo, Dali, Tannoy, Philips, Final Sound, TEAC, REL, van den Hul, Avance Acoustic, Creek, Hantarex en Sennheiser. Alle apparatuur wordt bij Nederlandse importeurs ingekocht. Audiocontrolshop.nl staat voor kwaliteit online.

Audiocontrolshop.nl biedt de consument goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. U ontvang als affiliate een vergoeding van 5,5% per sale. Audiocontrolshop.nl wil graag met u als affiliate ervoor zorgen dat het dé AV-quality shop van Nederland wordt! Profiteer van het succes van deze webshop en genereer extra omzet. Meld u daarom snel aan als affiliate voor Audiocontrolshop.nl.

Audiocontrolshop.nl onderscheidt zich van andere audio aanbieders door:
• Zeer complete productinformatie op de website en dagelijkse uitbreiding en update van het assortiment
• Eenvoudig online order- en betaalsysteem
• Lid van thuiswinkel.org en kieskeurig.nl (klantbeoordeling 8,9 door klanten Kieskeurig)
• Eigen klantenservice en reparatieafdeling
• Standaard garantie van 2 jaar op alle apparatuur (op sommige producten 5 jaar garantie)
5.5%
Audioshop.nl Audioshop.nl is officieel dealer van het merk Soundmaster. Met o.a. een schitterende lijn aan retro hifi, pl Meer... Audioshop.nl is officieel dealer van het merk Soundmaster. Met o.a. een schitterende lijn aan retro hifi, platenspelers en DAB+ radio’s is Soundmaster een sterk opkomend merk in de audiowereld. Audioshop.nl levert direct uit voorraad, altijd tegen een scherpe internetprijs en natuurlijk binnen 1 dag bij de klant bezorgd. Daarbij komt dat klanten van Audioshop.nl profiteren van Soundmaster Service© : altijd 2 jaar garantie + ondersteuning en advies bij installatie en onderhoud.

Met een bovengemiddelde conversie, serieuze aankoopwaardes en kundige klantenservice is Audioshop.nl een interessante partij voor affiliates. Ook de hoge marges en het strak vormgegeven promotiemateriaal dragen bij aan de prestaties van uw campagne. Vragen? Stel ze gerust, Audioshop.nl benaderd vragen en opmerkingen pro-actief en beantwoord altijd binnen 1 dag.
3.5%
aupairnet24 Aupairnet24
ist ein einzigartiger Au Pair-Vermittlungs-Marktplatz für Agenturen, Au Pairs und Gastfamili Meer...
Aupairnet24
ist ein einzigartiger Au Pair-Vermittlungs-Marktplatz für Agenturen, Au Pairs und Gastfamilien. Die Plattform gehört zur Besser Betreut Familie, die mit Betreut.de seit 2007 erfolgreich Deutschlands großes Portal für Betreuung und Pflege betreibt.

Aupairnet24 richtet sich an Familien auf der ganzen Welt, die auf der Suche nach einem Au Pair sind. Es sind bereits zahlreiche Au Pairs auf Aupairnet24 angemeldet. Eine hohe Salesrate ist also garantiert.Die Platform wird in 6 Sprachen angeboten: deutsch, englisch, französisch, spanisch, russisch und chinesisch.

Unser Vergütungsmodell:
1,50 ? pro Lead (lead = kostenlose Registrierung eines "Suchenden")
1-10 sales: 20% pro Sale
11-29 sales: 25% pro Sale
ab 30 Sales: 30% pro Sale

Bei Paidmail / -Bonusprogrammen entfällt die Lead-Provision, dafür erhalten Sie eine Sale-Provision von 25%.

Sie haben Fragen zum Programm? Gerne stehen wir Ihnen zur Verfügung:

Marianne Wölk
Manager International Affiliate
firststars GmbH
0049 30 280 42 75 -20
aupairnet24@firststars.de
€ 1.5 20%
Australie.nl Australie.nl is dé informatiebron voor een vakantie of reis naar Australië. De website biedt leuke, kwalitat Meer... Australie.nl is dé informatiebron voor een vakantie of reis naar Australië. De website biedt leuke, kwalitatieve reisinformatie over alle attracties en bezienswaardigheden van het schitterende Australië.

Australie.nl behoort tot een ring van andere bestemmingswebsites: Nieuw-Zeeland.nl, Zuid-Afrika.nl, Indonesie.nl, ZuidoostAzie.nl, U-S-A.nl en Tsjechie.nl.

Plaats nu tekstlinks en/of banners en ontvang 0,10 per klik!

Houd komend jaar in de gaten voor aansprekende acties als aanvulling op de standaardcampagne!

Australie.nl kenmerkt zich als volgt:
- informatie van hoge kwaliteit
- jong en fris van geest
- overzichtelijk gepresenteerd
- altijd up to date
- gemaakt door liefhebbers
- aansprekende domeinnaam

Promotiemateriaal
Australie.nl biedt verschillende tekstlinks en animated gif banners.

Waarom aanmelden?
- Aansprekende domeinnaam
- Veel acties dus veel kliks
- Aansprekende informatie voor bezoekers
- Website van hoge kwaliteit
€ 0.1
Auto-remschijven.nl Auto-remschijven.nl is dé webshop met het breedste assortiment remdelen voor de allerlaagste prijs voor elke Meer... Auto-remschijven.nl is dé webshop met het breedste assortiment remdelen voor de allerlaagste prijs voor elke personen auto. Deze webshop is de absolute prijsvechter op remdelen gebied. Auto remschijven kan daardoor een laagste prijs garantie op alle artikelen aanbieden.

5.5%
Auto-uitlaat.nl Auto-uitlaat.nl is dé webshop met het breedste assortiment uitlaatdelen voor de allerlaagste prijs voor elke Meer... Auto-uitlaat.nl is dé webshop met het breedste assortiment uitlaatdelen voor de allerlaagste prijs voor elke personen auto. Deze webshop is de absolute prijsvechter op gebied van uitlaten, katalyastoren, flexpijpen en montagedelen. Auto-uitlaat.nl kan daardoor een laagste prijs garantie op alle artikelen aanbieden.

5.5%
Autobandencheck.nl Autobandencheck.nl is dé veiligste, betrouwbaarste en voordeligste bandenwebshop met montageservice in Neder Meer... Autobandencheck.nl is dé veiligste, betrouwbaarste en voordeligste bandenwebshop met montageservice in Nederland. Bij Autobandencheck.nl wordt een ruim assortiment aan zomer-, winter- en 4-seizoenenbanden aangeboden. Bij Autobandencheck.nl kunnen bezoekers terecht voor zowel budgetbanden als de beste premium merken. Alle getoonde banden zijn op voorraad dus consumenten grijpen nooit mis. Autobandencheck.nl hanteert een netwerk van kwalitatieve bandenpartners die zorgdragen voor een goede service, klantvriendelijke instelling en uiteraard een zorgvuldige montage.

Als bezoeker van de webshop is het eenvoudig om naar geschikte banden te zoeken via de ‘snelzoeker’ of indien er wat hulp nodig is kan er gebruik gemaakt worden van de bandenchecker. Deze bandenchecker verwijst in 4 eenvoudige stappen naar de meest geschikte banden voor elke wagen. Als er een keuze gemaakt is, wordt er een afspraak gemaakt bij een van de zorgvuldige geselecteerde bandenpartners voor de montage van de banden. Er wordt via de webshop alléén een aanbetaling à € 25,- gedaan en het restant wordt betaald aan de bandenpartner wanneer de banden onder de auto gemonteerd zijn.

Voordelen van Autobandencheck.nl:
• Alléén € 25,- aanbetalen;
• Ruim assortiment zomer-, winter- en 4-seizoenenbanden;
• Landelijk dekkend netwerk bandenpartners voor montage;
• Directe samenwerking met bandenimporteurs;
• 24-uur per dag, 7 dagen in de week online banden bestellen;
• Veilige betaalmogelijkheden;
• In bezit van Thuiswinkelwaarborg Keurmerk;
• Voorraadgarantie.

Voordelen voor u als affiliate:
• De hoogste vergoeding in de banden affiliatebranche;
• Snelle goedkeuring en uitbetaling gegarandeerd;
• Complete bannersets;
• Up-to-date productfeed met altijd de nieuwste producten.
3%
AutobandenCollectief.nl AutobandenCollectief.nl biedt u een groot online assortiment autobanden. AutobandenCollectief.nl heeft 6 ver Meer... AutobandenCollectief.nl biedt u een groot online assortiment autobanden. AutobandenCollectief.nl heeft 6 verschillende soorten banden in het assortiment. U vindt bij AutobandenCollectief.nl: zomerbanden, winterbanden, all season banden, 4x4 banden, suv banden en run flat banden.
Bij AutobandenCollectief.nl bent u aan het juiste adres voor kwaliteit en prijs. Verder betalen klanten bij AutobandenCollectief.nl nooit verzendkosten! Als bezoeker van de website kiest men de banden maat die men nodig heeft en het systeem zoekt automatisch naar de juiste autobanden. Bekijk 24 uur per dag, 7 dagen per week de voorraad van AutobandenCollectief.nl en bestel eenvoudig autobanden.
AutobandenCollectief.nl levert de bestelde autobanden binnen 1 werkdag, indien de bestelling voor 15.00 uur geplaatst is. AutobandenCollectief.nl is voorzien van duidelijke omschrijvingen, goede foto's en scherpe prijzen.

AutobandenCollectief.nl is het collectief tussen:
1. Autobanden, fabrikant/ autobanden groothandels;
2. Autogarages in Nederland;
3. Koopbewust autobanden consument.

AutobandenCollectief.nl is gecertificeerd door Qshops. Hiermee wordt aangegeven dat AutobandenCollectief.nl voldoet aan de gestelde normen en dat gehandeld wordt volgens de gedragscode. AutobandenCollectief.nl is een onderdeel van een discounter onder de handelsnaam Innoting B.V . Innoting B.V. discounter bestaat onder anderen uit AutobandenCollectief.nl, MotorbandenCollectief.nl en Velgen.eu. Innoting B.V. discounter streeft naar prijs, kwaliteit en ondersteuning.

AutobandenCollectief.nl voordelen:
• Het grootste assortiment van Autobanden
• Gratis verzending van alle producten;
• Ruim assortiment A-merken autobanden;
• Snelle service, online ticket systeem;
• Snelle levering voor 15 uur besteld morgen in huis;
• Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week;
• Veel verschillende betaalmogelijkheden, o.a. iDEAL, vooruitbetalen, creditcard en kopen op rekening.
Volledig productaanbod:
• zomerbanden, winterbanden, all seasonbanden, 4x4 banden, suv banden en run flat banden;

Voordelen voor u als affiliate:
• De hoogste vergoedingen in de motorbanden affilatebranche;
• Snelle goedkeuring / uitbetaling gegarandeerd;
• Complete bannersets & veel verschillende productfeeds;
• Hoge conversie op uw verkeer door de ruime keuze;
• Innoting B.V. helpt u graag bij eventuele zaken, hiervoor kunt u contact opnemen middels het ticketsysteem.

Bij onze ambities past een sterk affiliate programma. Hierin laten we onze kernwaarden duidelijk gelden. Eerlijke vergoedingen, transparantie, bereikbaarheid en altijd je beloftes waar maken. Niet alleen tevreden stellen, maar altijd verwonderen. Met andere woorden: gewoon, doen.
?
2%
Autodresser.nl Autodresser.nl is onderdeel van Content2, opgericht in 1998. Content2 exploiteert diverse webwinkels en is ee Meer...Autodresser.nl is onderdeel van Content2, opgericht in 1998. Content2 exploiteert diverse webwinkels en is een professioneel bedrijf dat zich door snelle, correcte leveringen en maximale klantenservice richt op 100% klanttevredenheid. Met een catalogus van meer dan 50.000 artikelen mag Autodresser.nl zich een van de grootste aanbieders van autoaccessoires op internet noemen.

Door het uitgebreide logistieke netwerk kan Autodresser.nl nagenoeg ook ieder artikel binnen enkele dagen bij onze klanten bezorgen. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden.
4%
Autohouders.nl Autohouders.nl specialiseert zich in autohouders en toebehoren. Of u nu op zoek bent naar een autohouder voo Meer... Autohouders.nl specialiseert zich in autohouders en toebehoren. Of u nu op zoek bent naar een autohouder voor op uw ruit, dashboard of in het ventilatierooster, bij Autohouders.nl bent u altijd aan het juiste adres.
Naast houders biedt Autohouders.nl ook autoladers, USB-adapters, losse kabels en screenprotectors aan. De webwinkel is zo ingericht dat bezoekers gestimuleerd worden om ook te kiezen voor additionele producten zoals een autolader of een screenprotector. Autohouders.nl zorgt er voor dat het autorijden niet alleen plezierig, maar ook nog eens veilig is.

USP's:
• Specialisatie in Autohouders;
• Voor 18.00 besteld, morgen in huis;
• Veilig en vertrouwd betalen met iDeal of PayPal;
• Gratis verzending vanaf €20,-;
• 14 dagen bedenktijd;
• Direct WhatsApp contact.
8%
Autohuren.nu AutoHuren.nu is gespecialiseerd in de autoverhuur voor Vakantie Auto's. Indien u op zoek bent naar een auto  Meer... AutoHuren.nu is gespecialiseerd in de autoverhuur voor Vakantie Auto's. Indien u op zoek bent naar een auto tijdens uw vakantieverblijf, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden U gegarandeerd de voordeligste autohuur! Wij vergelijken op 4.000 bestemmingen wereldwijd de prijzen van verschillende verhuurders en U kunt vertrouwen op een uitstekende service met duidelijke Nederlandse huurcontracten, heldere voorwaarden en de grootste keuze huurauto's. Via deze uiterst duidelijke en gebruiksvriendelijke module kunt U zélf online reserveren! In samenwerking met o.a. Auto Europe autoverhuur, Europcar autoverhuur, Avis autoverhuur, Hertz en Alamo biedt AutoHuren.nu u niet alleen de beste autohuur-tarieven maar ook unieke voorwaarden, zoals bijvoorbeeld: Geen boekings-, annulerings - of wijzigingskosten, een gratis 24-uurs service en uiteraard onze prijsgarantie. Laagste Prijsgarantie: AutoHuren.nu garandeert de beste beschikbare tarieven en de beste service. Indien u een lager tarief vindt op basis van dezelfde categorie auto en op basis van dezelfde voorwaarden dan zullen wij het aanbod overtreffen ! Affiliates: Gezien bovenstaande perfecte voorwaarden, levert het plaatsen van AutoHuren.nu u al snel boekingen op. Wij bieden de affiliates standaard een vergoeding van € 15,00! € 1 € 15
Autoinkoopspecialist.nl Autoinkoopspecialist.nl is een online platform waarop particulieren hun voertuigen GRATIS en eenvoudig te ko Meer... Autoinkoopspecialist.nl is een online platform waarop particulieren hun voertuigen GRATIS en eenvoudig te koop kunnen aanbieden.
De voertuigmakelaars van Autoinkoopspecialist.nl gaan vervolgens direct aan de slag om het voertuig te verkopen aan de aangesloten autobedrijven.

Autoinkoopspecialist.nl onderscheid zich van de andere aanbieders door de hoogste vergoedingen per sale te betalen.
Hoe meer sales per maand je weet te realiseren hoe hoger de vergoeding.
Tevens werkt Autoinkoopspecialist.nl met een extra BONUS van € 500,- bij het behalen van minimaal 30 sales per maand.
€ 0.5
Autolening.nu U heeft de auto van uw dromen gevonden? Nu nog op zoek naar de ideale autolening! Autolening.nu helpt u graa Meer... U heeft de auto van uw dromen gevonden? Nu nog op zoek naar de ideale autolening! Autolening.nu helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste financiering voor uw auto!

Door de ruime ervaring van de kredietadviseurs van Autolening.nu zal het uitzoeken van de juiste autolening geen enkel probleem opleveren. Zo werkt Autolening.nu samen met vrijwel alle banken waardoor u direct de lening ontvangt met de meest uitgebreide voorwaarden en uiteraard de laagste rente. Deze lening wordt volledig op uw wensen, de mogelijkheden en uiteraard de auto afgestemd. Op deze manier krijgt u de ideale autolening die precies is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Autolening.nu is u dan ook graag van dienst als uw partner voor een persoonlijke autolening op maat!
€ 4.5
Autoradio24.nl Autoradio24 is al sinds 2003 in heel Europa een leider op het gebied van autoradio's. Omdat de winkel direct Meer... Autoradio24 is al sinds 2003 in heel Europa een leider op het gebied van autoradio's. Omdat de winkel direct door de fabrikant bevoorraad wordt, liggen de prijzen over het algemeen onder de gebruikelijke marktprijs. Al vanaf 30 euro zijn hier autoradio's met USB en MP3 functie in veel verschillende ontwerpen te bestellen. De online shop biedt het gehele spectrum van onderhoudselektronica voor auto's aan. Het assortiment bij Autoradio24 bevat unieke producten en spectaculaire aanbiedingen in het auto multimedia assortiment. Het productenspectrum is erg divers en sluit bij ieders smaak en budget aan. Autoradio's, achteruitrijcamera's, luidsprekers met toebehoren, MP3 autoradio's en nog veel meer is in de online shop makkelijk te bestellen.
5%
Autoslaaptrein.nl Wilt u uw eigen auto op uw vakantiebestemming bij u hebben, maar ziet u op tegen een lange autoreis die vaak Meer... Wilt u uw eigen auto op uw vakantiebestemming bij u hebben, maar ziet u op tegen een lange autoreis die vaak gepaard gaat met files en stress. Neem dan de Autoslaaptrein.nl.

Deze trein vervoert uw auto terwijl uzelf heerlijk relax in een slaapcoupé zit (of ligt). U bespaart tol, benzinekosten en eventuele hotelovernachtingen wanneer u reist met de Autoslaaptrein.nl; daarnaast heeft u voldoende beenruimte, tijd voor een goed boek of elkaar en tijd om de stress van het inpakken van u af te schudden zodat u ontspannen aan uw vakantie in Italië, Frankrijk, Slovenië of Kroatië kan beginnen. Kortom uw vakantie begint zodra u instapt.

De AutoSlaap Trein brengt u aankomend seizoen weer vanaf 26 April tot 26 Oktober wekelijks op vrijdag naar Zuid-Europa en daarbij heeft u keuze uit de bestemmingen Alessandria (N-Italië), Livorno (Toscane) en Koper in Slovenië. U kunt kiezen voor een enkele reis heen of terug of een retour.

Aan boord van de AutoSlaap Trein is er een keuze uit drie verschillende soorten coupés; een 6-persoons couchette, 4-persoons couchette en een 2/3-persoons SlaapComfort. U kunt er voor kiezen om een losse plaats te boeken maar wanneer er meer privacy gewenst is bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om een privé coupe te boeken. Alle maaltijden zijn inbegrepen, zowel een diner in uw coupé als een ontbijt. Voor een toeslag kunt u dineren in het restauratierijtuig.

Een gemiddelde reissom per geboekte party bedraagt € 1200,-. Het vertrekstation in Nederland is ’s-Hertogenbosch. Er zijn losse slaapplaatsen aan boord van de AutoSlaap Trein beschikbaar vanaf € 59,- p.p.

Dit seizoen zijn er wel heel erg aantrekkelijke tarieven van toepassing. Op een groot aantal data neemt u zelfs uw auto, motor of fiets gratis mee.
€ 0.25 3%
Autotreffen.nl Nieuwe auto kopen? Op zoek naar de scherpste prijs? Via Autotreffen vinden bezoekers de officiële merkdealer Meer... Nieuwe auto kopen? Op zoek naar de scherpste prijs? Via Autotreffen vinden bezoekers de officiële merkdealer die de scherpste deal in huis heeft.

Toelichting productgroepen:
Aanvraag offerte voor 1 auto = Catalogus A
Aanvraag offerte voor 3 auto's = Catalogus B

Bij de aanvraag wordt er onderscheid gemaakt in de cataloguswaarde van de auto: < € 15.000 en > € 15.000

< € 15 K Catalogus A
> € 15 K Catalogus A
< € 15 K Catalogus B
> € 15 K Catalogus B

Voordelen Autotreffen.nl:
• Dealers zien elkaars offertes: de consument krijgt de scherpste prijs;
• Veilig en anoniem: geen vervelende telefoontjes achteraf;
• Gemakkelijk en tijdbesparend: zonder de deur uit te gaan;
• Niet goed geld terug garantie: minimaal 3 offertes.
€ 12.2
Autovendi.nl AutoVendi.nl is de meest transparante auto verkoopservice van Nederland en is speciaal ontwikkeld voor parti Meer... AutoVendi.nl is de meest transparante auto verkoopservice van Nederland en is speciaal ontwikkeld voor particulieren, lease maatschappijen, verhuurbedrijven en wagenparkbeheerders. Door de jarenlange ervaring die AutoVendi.nl heeft opgedaan in deze branche, weet AutoVendi.nl precies wat wel succesvol is en wat absoluut niet kan en door een enorme groei wordt het voor publishers steeds interessanter om zich aan te melden voor deze campagne.

In tegenstelling tot andere verkoopsites krijgt een verkoper bij AutoVendi.nl niet een indicatie bod op basis van alleen een kenteken en kilometerstand maar ontvangt de verkoper een gegarandeerd bod. Dit maakt het voor de verkoper veel aantrekkelijker om een auto via AutoVendi.nl te verkopen dan via andere kanalen. Tevens kan AutoVendi.nl hierdoor eenvoudig concurreren met andere landelijke verkoopsites.

Doordat men eerder geneigd is om via AutoVendi.nl te verkopen, is de kans op een sale uiteindelijk vele malen groter waardoor u als publisher veel meer kans heeft op een vergoeding naast de standaard CPL vergoeding. U kunt dus twee maal iets verdienen aan AutoVendi.nl.

Om de transparantie hoog te houden worden zogenaamde “click and pay” sites automatisch verwijderd waardoor serieuze publishers betere resultaten zullen krijgen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AutoVendi.nl is known as the most transparent car selling service in the Netherlands. Private cars, Lease companies, Car rental companies and Fleet owners are provided with a unique service to sell cars.

With their years of experience in the Automotive world, they have managed to create a platform based on successful methods and they were able cut out all the negatives. Because of that it’s more likable sellers want to their method to sell cars.

The big difference between their method and the ones of their competitors is that their offer on a car stands where other companies at first give the seller an indication of what a car is worth. This logicaly creates more trust with the sellers and therefore creates more leads and sales. Because of their unique method AutoVendi.nl can easily compete with the big players in the Netherlands known from tv.

To ensure their transparency Trade Tracker automatically deletes so called “click and pay” publishers so that serious publishers are much more likely to get good CPL and CPS.
€ 2.5 € 10
Autovoorkeur.nl Maak kans op 100 liter brandstof en een TomTom navigatiesysteem!
Autovoorkeur.nl maakt het hun bezoeker Meer...
Maak kans op 100 liter brandstof en een TomTom navigatiesysteem!
Autovoorkeur.nl maakt het hun bezoekers mogelijk gratis en vrijblijvend mee te spelen aan de winactie om een jaar lang gratis bier te winnen. Hiervoor dienen zij hun gegevens achter te laten op de website en de enquête in te vullen. De winnaar wordt persoonlijk benaderd.
€ 0.65
Autoweek AutoWeek behandelt op toegankelijke wijze alle aspecten van het alledaagse autorijden. Met een abonnement zi Meer... AutoWeek behandelt op toegankelijke wijze alle aspecten van het alledaagse autorijden. Met een abonnement zitten uw bezoekers altijd bovenop het autonieuws met uitgebreide tests, rij-impressies en vergelijkingen van nieuwe en gebruikte auto’s. Kortom, AutoWeek weet wat er te koop is… Informatief en vermakelijk! Het is dan ook niet voor niets het grootste autoblad van Nederland!

Voordelen van een abonnement:
• Elke week de nieuwste AutoWeek op de mat;
• Gratis thuisbezorgd bespaart uw bezoekers de wekelijkse gang naar het tijdschriftenschap;
• Bezoekers ontvangen de lekker dikke AutoWeek Koopgids t.w.v. € 9,95 (november);
• Elke week korting op de winkelprijs;
• Zes keer per jaar een extra dik nummer met 24 pagina’s meer auto’s.

Waarom aanmelden bij Autoweek?
• Autoweek is een sterk en bekend merk;
• Het meest complete aanbod;
• Altijd de beste aanbiedingen voor bezoekers van uw website;
• Goede vergoedingen.
16.5%
AutoWeek Autoverzekering Autoweek introduceert autoverzekering nieuwe stijl!Autoweek introduceert autoverzekering nieuwe stijl! € 50
Avac.nl Avac-Vakantiewoningen is een organisatie die als direct-seller gespecialiseerd is in de verhuur van vakantie Meer... Avac-Vakantiewoningen is een organisatie die als direct-seller gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen, vakantiehuizen, bungalows, chalets en appartementen. Avac is actief in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken en Kroatië. Avac kenmerkt zich door een grote persoonlijke aandacht voor de cliënt. Natuurlijk worden de meeste boekingen gerealiseerd via het internet, waar het vroeger nog telefonisch gebeurde. Dit heeft het persoonlijke contact met de cliënt wel verminderd. Toch kennen vrijwel alle medewerkers van Avac de woningen persoonlijk en kunnen dientengevolge de cliënt met raad en daad terzijde staan. Deze werkwijze heeft Avac de afgelopen 25 jaar een grote vaste klantenkring opgeleverd. Er is echter altijd nog plaats in deze kring en Avac verwelkomt graag nieuwe cliëntele. Een ander sterk punt is dat Avac door uitgekiende inkoop, de verkoopprijs erg laag kan houden. Avac nodigt u uit om eens een kijkje te nemen op de website ( www.avac.nl ) om u zelf hiervan te vergewissen. Hier biedt Avac een breed scala aan vakantiewoningen aan: grote vrijstaande huizen voor grote groepen of families, kleine knusse chalets voor echtparen of woningen met een zwembad. Of u naar de bergen wilt, aan zee wilt blijven of met de fiets Denemarken wilt verkennen, Avac vindt altijd wel een passend verblijf voor u. Kijkt u ook eens op de site voor de spectaculaire aanbiedingen. Wat dacht u van een 10-pers. vrijstaand huis in de Eifel voor slechts € 149,= per week, ongelooflijk maar waar! Ook in de wintersportgebieden heeft Avac schitterende accommodaties. In Duitsland vanzelfsprekend het Sauerland, en in Oostenrijk bieden ze het Voralberg, Tirol en het Salzburgerland aan. Bij Avac bent u aan het juiste (vakantie) adres! € 22.5
Avans Hogeschool Voltijd [CPL] Search engine marketing is toegestaan<br> Tekstlinks zijn toegestaan<br> Smarttexts zijn toegest Meer... Search engine marketing is toegestaan<br> Tekstlinks zijn toegestaan<br> Smarttexts zijn toegestaan<br> mailing is toegestaan<br> Get paid to lead is <b>niet toegestaan</b><br> Get paid view / click is toegestaan<br> Social media is toegestaan<br> <br> Mailingen dienen <b>altijd</b> in overleg te worden verzonden.<br> Zonder overleg kunnen wij niet garanderen dat de leads zullen worden goedgekeurd.<br> Indien er een mailing zal worden verstuurd dan dient er <b>verplicht</b> een preview te worden verzonden naar <b>preview@testnet.nl</b> met als subject: PREVIEW [naam campagne].<br> Indien een preview niet is goedgekeurd dan kunnen wij niet garanderen dat de leads worden goedgekeurd.<br> € 1.3
Avans Hogeschool Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Door middel van innovat Meer... Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Door middel van innovatieve ontwikkeltrajecten, gekenmerkt door een persoonlijke benadering en praktisch toepasbare kennisverwerving, realiseert Avans+ meetbare performanceverbetering van individuen en organisaties. Avans+ coacht om ambities en die van organisaties waar te maken.

Resultaten 401 - 425 van de 6.841

13 14 15 16 17 18 19 20 21 22