Campagnes

 
 
Naam Omschrijving CPC CPL CPS
Avans Hogeschool Deeltijd [CPL] Search engine marketing is toegestaan<br> Tekstlinks zijn toegestaan<br> Smarttexts zijn toegest Meer... Search engine marketing is toegestaan<br> Tekstlinks zijn toegestaan<br> Smarttexts zijn toegestaan<br> mailing is toegestaan<br> Get paid to lead is <b>niet toegestaan</b><br> Get paid view / click is toegestaan<br> Social media is toegestaan<br> <br> Mailingen dienen <b>altijd</b> in overleg te worden verzonden.<br> Zonder overleg kunnen wij niet garanderen dat de leads zullen worden goedgekeurd.<br> Indien er een mailing zal worden verstuurd dan dient er <b>verplicht</b> een preview te worden verzonden naar <b>preview@testnet.nl</b> met als subject: PREVIEW [naam campagne].<br> Indien een preview niet is goedgekeurd dan kunnen wij niet garanderen dat de leads worden goedgekeurd.<br> € 1.3
Avansplus.nl Avansplus.nl is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Door middel van i Meer... Avansplus.nl is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Door middel van innovatieve ontwikkeltrajecten, gekenmerkt door een persoonlijke benadering en praktisch toepasbare kennisverwerving, realiseert Avansplus.nl meetbare performanceverbetering van individuen en organisaties. Avansplus.nl coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

Wat kunt u verwachten?
• Persoonlijk advies om uw leerroute te bepalen;
• Uw ambities en die van uw organisatie staan centraal;
• Aandacht voor persoonlijke groei;
• Experts uit het werkveld bieden u praktische kennis en vaardigheden;
• Aandacht voor actuele ontwikkelingen in uw vakgebied of markt;
• Kennisuitwisseling met collega-deelnemers; vergroting van uw netwerk;
• Vele doorstroommogelijkheden op (post)bachelor- en masterniveau.
€ 7.5
AvantCard_Dec2014[CPL][ES] € 7
AvantGarde Een bron van inspiratie<br><br>AvantGarde met elke maand inspirerende interviews, boeiende report Meer...Een bron van inspiratie<br><br>AvantGarde met elke maand inspirerende interviews, boeiende reportages en de laatste trends op het gebied van mode, beauty, reizen, culinair, wonen, werk en relaties.<br><br>AvantGarde is vernieuwend, een tikje brutaal en heeft gevoel voor humor. AvantGarde: een bron van inspiratie voor de vrouw van nu. € 3.88
Avantisport De online merken winkelDe online merken winkel 5%
Avantisport.nl Avantisport.nl is één van de grootste online sportshops van Nederland en behoort tot de 100 grootste webwinke Meer...Avantisport.nl is één van de grootste online sportshops van Nederland en behoort tot de 100 grootste webwinkels van dit land met een snelgroeiende vestiging in Duitsland. Gericht op kwaliteitsmerken als Nike, Adidas en Asics en andere topmerken. Met de gebruikersvriendelijke en overzichtelijke lay-out is deze webshop heel erg gericht op het doen van conversies. Avantisport.nl is één van de grootste online sportshops van Nederland en behoort tot de 100 grootste webwinkels van dit land met een snelgroeiende vestiging in Duitsland. Gericht op kwaliteitsmerken als Nike, Adidas en Asics en andere topmerken. Avantisport.nl geeft zeer interessante vergoedingen voor kwalitatieve affiliates met goede resultaten. Met de gebruikersvriendelijke en overzichtelijke lay-out is deze webshop heel erg gericht op het doen van conversies.

USP's
• Gratis verzending & retourneren NL;
• Voor 19:30 besteld, mits op voorraad, volgende dag in huis;
• 14 dagen retourrecht;
• Binnen 24 uur uw geld retour;
• Altijd scherpe prijzen;
• Uitstekende service en garantie;
• Afhalen mogelijk in Alphen a/d Rijn;
• Thuiswinkel Waarborg;

Daarnaast is Avantisport.nl winnaar van de Nationale Thuiswinkel Awards 2015 in de categorie ''Sport en Vrije tijd''. Een prijs om trots op te zijn, gewonnen op basis van klantervaringen en beoordelingen!

Avantisport.nl nodigt u uit om enthousiast de Avantisport.nl webshop te gaan promoten. Avantisport.nl ondersteunt u graag om het succes te verhogen. Heeft u specifieke wensen voor promotiemateriaal of een leuk idee voor een speciale actie? Laat het Avantisport.nl weten, ze staan hier altijd voor open.
5%
AvanzaBus Puedes encontrar mas información haciendo clic en "A la aplicación"  Meer...Puedes encontrar mas información haciendo clic en "A la aplicación" Avanzabus, una de las principales empresas de transporte de viajeros por carretera de España, lanza su programa de afiliación. Los autocares Expres de Avanzabus.com incorporan 33 asientos distribuidos en filas de 1 ó 2 asientos de cuero ergonómicos y con mayor distancia entre los asientos, Wifi gratis, Wc a bordo, climatización, audio individual, DVD y prensa gratuita. Ahora, con Avanzabus.com, viaja desde Madrid a Salamanca, Valencia, Cáceres, Badajoz, Vigo, Orense, Pontevedra… RemurenacionesRemuneración: 3,5% RestriciónesSEM no valido en España Contacto(s)iro@zanox.com Text-links Emailing / Insertar newsletter Site-Under Pop-Under, Pop-Up Click Forzado Incentivos (venta, click, regitro) Co-registro GAP SEM Autorizado No Autorizado Pregúntanos a.more-details:hover {background-color:#ffffff; text-decoration:none;}a.more-details span {display:none;font-size: 11px; font-family:Arial, sans-serif; padding:10px; margin-left:-35px; overflow: hidden; text-align:left;}a.more-details:hover span{display:inline; position:absolute; z-index: 1000; background-color:#ffffff; border:1px solid #cccccc; color:#6c6c6c;} Informate mas sobre las condiciones SEM solo valido fuera de mercado Español Ofertas especiales: • Aeropuerto de Madrid – Barajas a Salamanca directo en Servicio Expres • Viaja con nosotros hasta con un 45% de descuento 3.5%
Avecoeur_LuxeVillas[CPL][BE-FR] € 10
Avero | Achmea STOPT 31-12-2010 De intermediairs voor onafhankelijke adviseursDe intermediairs voor onafhankelijke adviseurs € 30
Avonturenpark.nl Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en evenementen te wachten. Beleef samen sp Meer... Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en evenementen te wachten. Beleef samen spetterende waterpret in de twee wildwaterbanen of zet de wereld op z’n kop in één van de drie achtbanen. Avonturenpark Hellendoorn is compact, overzichtelijk en er hoeft bijna nooit te worden gewacht voor de attracties.

Op Avonturenpark.nl hoeft de klant nooit in de rij te wachten voor tickets voor Avonturenpark Hellendoorn. Bij boekingen online zal € 1,- korting per persoon worden berekend.
5%
Avon_Oct2014[CPL][ES] € 2
Avon_Oct2014[CPL][PT] € 1.75
AVRO bode Vraag nu een Avrobode abonnement aan van 26 weken voor maar € 10,- met gratis een Nationale Tijdschriften Bo Meer... Vraag nu een Avrobode abonnement aan van 26 weken voor maar € 10,- met gratis een Nationale Tijdschriften Bon ter waarde van € 10,-.

De tv-gids Avrobode is de omroepgids van de omroep AVROTROS en bestaat sinds 1958. De tv-gids wordt uitgegeven door de uitgeverij Bindinc.
Iedere week biedt Avrobode ruim 190.000 lezers een helder en compleet programmaoverzicht met het aanbod op tv en radio. Met elke week de programmagegevens van:
• Alle Nederlandse tv-zenders;
• De veelbekeken buitenlandse;
• Regionale tv-zenders;
• Digitale kanalen.
€ 5
Avrobode AvrobodeAvrobode € 8.5
Avtours.nl AV-Tours.nl is met ruim 22 jaar ervaring een begrip in de safariwereld. AVtours.nl staat bekend om de kleins Meer... AV-Tours.nl is met ruim 22 jaar ervaring een begrip in de safariwereld. AVtours.nl staat bekend om de kleinschalige en goed georganiseerde safarireizen. Van op maat gemaakte privé reizen tot aan gezellige groepsreizen. Voor de groepsreizen garandeert AV-Tours.nl een maximum van 8 personen per safarivoertuig. Voor de individuele rondreizen is alles zelf in te vullen, uiteraard met goede begeleiding en gepast en deskundig advies.

Persoonlijke service
Bij AV-Tours staat persoonlijk contact zeer hoog in het vaandel. Nadat er een aanvraag is gedaan wordt er binnen 1-2 werkdagen contact met de klant opgenomen. De aanvraag wordt uitvoerig doorgenomen en AV-Tours geeft altijd advies op maat. De klant kan ook een afspraak maken om de safari persoonlijk te bespreken. Dit kan bij de klant thuis of in Deventer, waar AV-Tours gevestigd is.
Deze persoonlijke service leidt tot een hoog conversiepercentage en zeer tevreden klanten.

Uniek aanbod voor een scherpe prijs
Ruim 22 jaar ervaring in safarireizen heeft tot een uniek en goed uitgewerkt aanbod geleid. De werknemers van AV-Tours in Nederland en Kenia hebben in ieder aangeboden land een uitgebreid netwerk en dat is terug te zien in het aanbod, deze is uniek en zeer scherp geprijsd.

Geen verassingen
AV-Tours houdt niet van verassingen. Daarom bieden zij hun reizen zo verzorgd mogelijk aan. Doordat de reizen zo compleet mogelijk worden verzorgd, weten de klanten waar ze aan toe zijn en komen ze tijdens de reis niet voor onaangename verassingen te staan.

Hoge klantbeoordelingen
Bovenstaande is daardoor eveneens terug te zien in de hoge klantbeoordeling. Via Klantenvertellen.nl scoort AV-Tours gemiddeld een 9,2. De safari ervaringen zijn terug te lezen op de website en zijn voor de bezoekers een goede trigger om over te gaan tot actie.

Openingsactie
De eerste 2 maanden worden alle sales vergoed in de hoogste staffel (3,5% vergoeding). M.u.v. de zuidelijk afrika sales.
€ 7 3%
Axiatel Axiatel.com De Fax per mail! Test 30 dagen GRATIS de formule ECO Geen installatie nodig, onmiddellijke activa Meer...Axiatel.com De Fax per mail! Test 30 dagen GRATIS de formule ECO Geen installatie nodig, onmiddellijke activatie. Mailings zijn mogelijk.Voor een effectieve <b>HTML mailuiting:</b> <br> *klik <a href="http://images.testnet.nl/axiatel/testnet_20110412.htm" target="_blank"><u><b>hier</b></u></a><br> *kies voor paginabron weergeven via de rechtermuisknop <br> *gebruik daar de optie 'Find & Replace' voor het vervangen van het woord [clickURL] door je eigen clickURL <br> *je kunt je eigen clickURL vinden onder het tabblad "IMG/HREF URL's per site" onder de campagne in de AdManager. <br><br> <b>Promotievormen<br></b> Search engine marketing is niet toegestaan<br> Tekstlinks zijn toegestaan<br> SmartTexts zijn toegestaan<br> Get paid to lead / click is toegestaan<br> Mailing is toegestaan (Zie HTML uiting en uitleg). Voor vragen kunt u contact opnemen met Mirna Ajnik: mirna@testnet.nl <br><br> Publisher Manager: Wanita Moti € 10
Ayurvedacoach.nl De webwinkel is ontwikkeld met de hulp van specialisten met als doel voldoende informatie te verschaffen en e Meer...De webwinkel is ontwikkeld met de hulp van specialisten met als doel voldoende informatie te verschaffen en een eenvoudige navigatie en bestelproces mogelijk te maken. Voor betalingen zijn iDeal en PayPal geinstalleerd. De bestellingen worden in discrete verpakkingen, tegen lage verzendkosten, binnen 2 dagen verzonden aan de geregistreerde klant. www.ayurvedacoach.nl: de Nederlandse leverancier van gezondheidskits op basis van ayurvedische kruiden.

AyurvedaCoach, ontstaan eind 2010, distribueert een eigen voedingssupplementen-lijn op basis van natuurlijke kruiden. De kruiden zijn in samenspraak met de leveranciers geselecteerd en samengesteld in 12 unieke gezondheidskits met een duidelijk omschreven doel:
• Vitaliteit Man / Vrouw
• Mentale scherpte
• Soepele gewrichten
• Weerstand & Opbouw
• Detox
• Natuurlijk Afvallen
• Stoelgang
• Groene energie
• Huidverzorging
• Huid- & Haarverzorging
• Cholesterol Balans

Voor elke kit, bestaande uit 3 kruiden(samenstellingen) is daarmee een doelgroep te bepalen waarvoor gerichte acties genomen worden. AyurvedaCoach heeft nauw contact met de leveranciers waardoor veel informatie gedeeld kan worden m.b.t. de werking en samenstelling van de kruiden, en het tevens mogelijk is het assortiment verder uit te breiden met nieuwe producten.

Social media wordt gebruikt om content te delen en acties aan te kondigen (Twitter.com/ayurvedacoach – 7000 volgers en facebook.com/ayurvedacoach – 1500 vrienden).
20%
Azalp.nl Azalp.nl is reeds vanaf 1998 actief en verkoopt met succes, uitsluitend via internet, allerhande goederen vo Meer... Azalp.nl is reeds vanaf 1998 actief en verkoopt met succes, uitsluitend via internet, allerhande goederen voor in en om het huis. Het bedrijf is gespecialiseerd in blokhutten/tuinhuizen, zwembaden, jacuzzi’s en sauna’s.
Azalp.nl heeft géén winkelpand en/of showroom, mede daardoor zijn ze in staat ongewoon scherpe prijzen te hanteren. Daarnaast worden alle artikelen zonder bezorgkosten thuis afgeleverd!

Sinds jaren is Azalp.nl aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

Het staat de klanten (voor vrijwel alle artikelen) vrij om te betalen bij aflevering, Azalp.nl brengt hiervoor geen extra kosten in rekening. Er kan uiteraard ook met iDEAL worden betaald. Voor alle artikelen geldt dat deze gratis worden thuisbezorgd.

In 2008 behaalde Azalp.nl een belangrijke mijlpaal door opgenomen te worden in de Twinkle100.

Azalp.nl wil echter graag doorgroeien en meent dat een goede samenwerking met affiliates daarin onontbeerlijk is. Om die reden is voor een interessante, lucratieve beloningsstructuur gekozen. Uitgaande van een gemiddeld orderbedrag van € 750,- liggen daar fraaie kansen op een mooi rendement.

NB. Azalp.nl zal wekelijks transacties keuren. In een enkel geval kan het voorkomen dat de keuring langer duurt, dit vanwege het aanbod van producten met een langere bestelperiode en betaling die pas na levering geschied. De maximale keuringstermijn voor deze campagne is 3 maanden.
2%
Azenda.com Azenda.com is het allereerste boekingsplatform voor de Health, Body & Mind branche. Azenda.com is dé opl Meer... Azenda.com is het allereerste boekingsplatform voor de Health, Body & Mind branche. Azenda.com is dé oplossing voor zowel behandelaars en therapeuten van Nederland als voor consumenten. To make you feel good. Dat is de missie en Azenda.com doet alles om deze na te leven. Azenda.com zorgt ervoor dat zowel de aangesloten behandelaar als ook de consument een groot voordeel ervaren bij het bezoeken en inzetten van Azenda.com.

• Plan 24/7 online je afspraak
• Zoek simpel & snel op behandeling, klacht of naam
• Betrouwbare beoordelingen van andere clienten
• Groot aanbod behandelaars in jouw buurt
• Klantenservice voor hulp bij het boeken

Al meer dan 2000 behandelingen zoals fysiotherapie - psychologen - masseurs - acupunctuur - reiki - therapeuten - diëtisten en nog veel meer zijn direct online te boeken via Azenda.com.
€ 1.5
Azië Het beste reistijdschrift over landen in Azië en de Stille Zuidzee.<br><br> AZIË is een Meer...Het beste reistijdschrift over landen in Azië en de Stille Zuidzee.<br><br> AZIË is een topper in de wereld van (reis)tijdschriften. Je vindt geen ander magazine in de Benelux dat op deze wijze gevarieerde en uitgebreide informatie geeft over reizen in en naar Aziatische landen en bestemmingen in de Stille Zuidzee.<br><br> AZIË zit vol met beeldende artikelen over cultuur, historie, mensen en levensstijlen, en met praktische informatie en (reis)adviezen.<br><br> In elke editie van AZIË tref je een special aan van circa twintig pagina's waarin een land of gebied centraal staat. Bovendien staan in praktisch elk nummer reportages over (ei)landen in de Stille Zuidzee, zoals Nieuw-Zeeland en Australië. <b>Promotievormen:</b><br> - "Get paid to respond" (click/lead) is toegestaan <br> - Zoekmachine marketing is toegestaan <br> - SmartTexts zijn beschikbaar <br> - Tekstlinks zijn beschikbaar<br> - Mailing is toegestaan. € 4
Azurselect.nl In meer dan 10 jaar tijd is Azurselect.com uitgegroeid tot marktleider voor verhuur van topklasse vakantiewo Meer... In meer dan 10 jaar tijd is Azurselect.com uitgegroeid tot marktleider voor verhuur van topklasse vakantiewoningen en villas in Frankrijk, het vakantieland waar de meeste Nederlanders en Belgen hun zomervakantie doorbrengen. Deze doelstelling bereiken zij niet alleen. Samen met hun partners werken ze heel hard om er voor te zorgen dat de vele vakantiegangers in een gehuurde vakantiewoning van Azurselect.com jaarlijks genieten van hun zomervakantie in Frankrijk.

De betrouwbaarheid van bezetting zorgen voor een hoge conversie van klanten die de site bezoeken, en uiteindelijk boeken. Dit gekoppeld aan een hoge commisie maakt Azurselect.com tot een aantrekkelijke affilliate partner voor vele vakantiewebsites welke bezoekers naar onze site sturen. De gemiddelde boekingsbedragen liggen door de hoge concentratie van accommodaties in het zuiden van Frankrijk (Provence – Cote d’Azur) 2x zo hoog als bij een doorsnee vakantiewebsite; de Cote d’Azur is immers wel het meeste geliefde gebied voor vakantie in Europe, maar zeker niet het goedkoopste.

De geautomatiseerde software zorgt voor een vlekkeloos verloop van iedere boeking en onze klantenservice staat ervoor garant dat de klanten 7 dagen per week van s’morgens 10 tot s’avond 22.00 uur in diverse talen advies kunnen krijgen.

Bij de doelgroep uit Nederland en Belgie die naar de Provence - Cote d’Azur gaat heeft Azurselect een naamsbekendheid van meer dan 70%.
Azurselect.com is onderdeel van Holiday Home Vision BV een accomodatieverhuurbedrijf gevestigd in Rijswijk.

De voornaamste reden dat partners besluiten met Azurselect.com samen werken zijn:

Hoog gemiddeld boekingsbedrag per boeking
Zeer aantrekkelijke commissies per boeking
Betrouwbare accommodaties en bezetting
Moderne websites met kwalitatief goed aanbod
Grote naamsbekendheid bij klanten
Ondersteuning van klanten 7 dagen per week
SGR en Thuiswinkel gecertificeerd
Geen boekingskosten
5%
B-original.nl B-ORIGINAL.nl is een nieuwe speler in de wereld van wonen, accessoires en lifestyle. Met een originele en fr Meer... B-ORIGINAL.nl is een nieuwe speler in de wereld van wonen, accessoires en lifestyle. Met een originele en frisse kijk op het gebruik van materialen en het hergebruik daarvan. Vanuit een passie voor oude, doorleefde en robuuste materialen (materialen met een verhaal) is de webshop ontstaan. Met een ruim assortiment van hoogwaardig sloophouten (kinder)meubels, woonaccessoires, industriële en gerecyclede producten. Voor bijzondere relatiegeschenken, stoere sloophouten (kinder)meubels en woonaccessoires met een verhaal, is B-ORIGINAL.nl de webshop.

Vintage meubels
Naast de sloophout collectie heeft B-ORIGINAL.nl ook een vintage collectie. Deze collectie bevat onder andere diverse Sari dienbladen, manden en quilts, Nandi Koetjes, vitrinekasten, vintage kasten, schalen en spiegels. Een voor één unieke, authentieke stukken.

Industriële meubels
De derde en laatste collectie die B-ORIGINAL.nl voert is een industriële collectie, ook wel de iron collectie genoemd. Deze bevat originele industriële stoelen, kasten, bureau's, rekken, locker kasten en dressoirs. Bijna al deze producten komen uit Europa en zijn allemaal authentiek.

Sloophouten meubels: uniek, eerlijk & authentiek
Waarom sloophouten meubels online kopen bij B-ORIGINAL.nl?

Graag informeren we u over uw voordelen en zekerheden:
• Al hun producten zijn uniek en authentiek, kortom geen massaproductie;
• Veel betalingsmanieren (iDeal, PayPal, Afterpay) zijn mogelijk waaronder ook 'achteraf betalen';
• Vragen over hun aanbod sloophouten, vintage of industriële meubels? info@b-original.nl of bel 010-8411987 (09:00-17:00);
• Uw bestelde producten wordt bezorgd door PostNL pakketservice;
• Kasten, dressoirs, banken, lockerkasten en andere grote producten worden door een gespecialiseerd meubel transportbedrijf bezorgd (op afspraak);
• Uw producten vanuit hun magazijn in Nederland direct geleverd en de levertijd is 1 tot 3 werkdagen;
• U kunt de actuele status van uw bestelling bijhouden;
• U kunt uw bestelde producten kosteloos ruilen;
• B-original.nl gaat vertrouwd met uw gegevens om;
• U kunt binnen een termijn van 14 dagen gebruik maken van uw retourrecht;
• B-original.nl biedt een garantie van twee jaar op hun producten.
7%
B2B_Bioempresas_Site34972_July2014 [CPM][DE]
B2Ctelecom.nl B2Ctelecom.nl, dé voordelige webshop met hoesjes, covers, accu's, laders, displayfolie, geheugenkaarten, head Meer...B2Ctelecom.nl, dé voordelige webshop met hoesjes, covers, accu's, laders, displayfolie, geheugenkaarten, headsets voor o.a. Apple iPhone, HTC, Samsung, Nokia, LG, Blackberry. Voor 16:00 uur besteld en betaald, dan vandaag verzonden! Ook kunnen producten opgehaald worden in de winkel in Nuenen. Alle bestellingen worden altijd gratis verzonden!

Betalingsmogelijkheden
• iDeal;
• Achteraf betaling;
• Pin;
• PayPal;
• Creditcard;
• Bankoverschrijving. B2Ctelecom.nl is een snel groeiende webshop die zich richt op online verkoop van Telecom Accessoires in Nederland en België. Door een unieke samenwerking met de leveranciers in Nederland en Duitsland beschikt B2Ctelecom.nl over een grote voorraad en kunnen ze razend snel uitleveren!
7%
Babblinn.nl Bij Babblinn.nl ontmoeten uw bezoekers leuke mensen zonder dat zij de deur uit hoeven te gaan. Uw bezoekers  Meer... Bij Babblinn.nl ontmoeten uw bezoekers leuke mensen zonder dat zij de deur uit hoeven te gaan. Uw bezoekers kunnen mensen ontmoeten uit Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Maastricht en nog veel meer!

Babblinn.nl is een online social media café gericht op volwassenen die niet meer elke weekend uitgaan maar toch behoefte hebben aan gezelligheid en nieuwe vriendschappen. Door de juiste combinatie te maken van een virtuele bar gecombineerd met online dating lijkt de Babblinn gemeenschap op het normale uitgaansleven.
€ 2

Resultaten 426 - 450 van de 6.841

14 15 16 17 18 19 20 21 22 23