Alcoholvrijshop.com

 
Naam::   Alcoholvrijshop.com
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Alcoholvrijshop.com is de grootste online winkel in alcoholvrije dranken voor Belgische en Nederlandse consumenten. De markt voor alcoholvrije drank is verdubbelt in het afgelopen jaar. Dit toont het potentieel van de markt en deze campagne dan ook aan. Van de lekkerste alcoholvrije bieren en wijnen tot cocktailproducten en mixdranken. De beste kwaliteit vinden uw bezoekers bij Alcoholvrijshop.com.

Hun webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Bij hen kunnen uw bezoekers ook snel, makkelijk en veilig de lekkerste alcoholvrije dranken van topmerken bestellen! Daarnaast vinden zij bij hen ook minder bekende merken die garant staan voor topkwaliteit.

Alcoholvrijshop.com streeft naar een breed assortiment met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Vandaar dat zij maandelijks hun assortiment uitbreiden met nieuwe alcoholvrije bieren, wijnen en cocktail- en mixdranken. Het assortiment wordt met de grootste zorg samengesteld. Alle alcoholvrije dranken worden door proefpanels getest en/ of hebben mooie recensies ontvangen van professionele journalisten. Zo weten uw bezoekers dat zij bij Alcoholvrijshop.com altijd de beste kwaliteit voor hun geld krijgen.

Wat is alcoholvrij?
Producten volgens de geldende Europese en Nederlandse wetgeving mogen dranken alleen alcoholvrij worden genoemd indien het alcoholvolume niet hoger is dan 0,5%. Dat komt omdat producten nu eenmaal alcoholsporen kunnen bevatten als gevolg van de gisting van natuurlijke suikers. Zo kunnen in cola, sinaasappelsap of een gebakken brood zo maar alcoholpercentages tot 0,2% voorkomen.

De Nederlandse bierbrouwers en het Productschap Dranken hanteren een bovengrens van 0,1% voor de term ‘alcoholvrij bier’. Bieren met een hoger alcoholpercentage (tot 1,2%) worden ‘alcoholarme’ bieren genoemd. Alle producten in het assortiment van Alcoholvrijshop.com bevatten maximaal 0,5% alcohol. Het exacte percentage staat altijd bij de productomschrijving.

Waar staat Alcoholvrijshop.com voor?
Naast producten van uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen hecht Alcoholvrijshop.com grote waarde aan betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een ouderwets goede service. Dat betekent dat zij alleen producten verkopen waar zij zelf qua smaak en kwaliteit voor de volle 100 procent achter staan. Ook streven zij ernaar dat iedere bestelling binnen 48 uur op het opgegeven adres wordt afgeleverd.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   14%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2012-05-22

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   21 % → 14 %
 

2011-12-15

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   14 % → 21 %