Tradedoubler

Naam: Tradedoubler
Categorie: Netwerken
Vergoedingsmodellen: Pay Per Click,Pay Per Lead,Pay Per Sale,Multi-Tier
Actief in: NL,BE,UK,DE,US,INT
Campangnes: 100-200
Ervaringen: 21 ervaringen van onze bezoekers

Tradedoubler is een groot internationaal affiliate programma met een uitstekende nederlandse tak. Bij tradedoubler is er de keus uit vele campagnes van diverse grote merken (o.a. KLM, Apple, Dell) met goede vergoedingen. De adverteerders bij tradedoubler zijn redelijk kritisch met het accepteren van websites waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.Tradedoubler heeft voor elke webmaster wel een advertentie programma!
Direct aanmelden bij Tradedoubler.

Tradedoubler

Beoordeling:   
 
Helaas, maar waar. Inmiddels, de laatste maand is dit bij regelmaat vastgesteld, laat Tradedoubler "per bosjes" toe dat adverteerders prominent hun telefoonnummer op de website plaatsen, danwel er achteraf aan toe voegen, vaak met de gratis optie om als klant door de adverteerder terug te worden gebeld. Transactie die daaruit voort komen, die worden natuurlijk niet op jouw account geregistreerd. Hier gaat het effect van het 1e schaap over de dam wel op, want de adverteerders zien dat natuurlijk weer van elkaar en zo is die sneeuwbal blijkbaar aan het rollen gegaan en wanneer houdt dat op? Bij een enkel ander advertentiebemiddelaar is dat inmiddels ook al gekonstateerd, dus het idee wordt helaas nagevolgd..... Als dit op deze manier doorgaat, dan prijst Tradedoubler zich regelrecht uit de markt, maar zij verdienen ten alle tijde aan de adverteerders die een fikse post aan opstartkosten en onderhoud dienen te betalen. De vaak 30% die Tradedoubler per transactie ook nog eens aan jou verdient komt daar netjes bovenop.
 

Beoordeling:   
 
Superlatieven te over bij Tradedoubler in elk emailbericht. Iets wat de Reclame Code Commissie als onjuist stelt, superlatieven zijn niet te bewijzen Maar goed, adverteerder 1 over computers is de allerbeste, even later adverteerder 2 over computers is de allerbeste. Weinig geloofwaardigheid in dat soort berichten. ------ Steeds meer promoot Tradedoubler als advertentie-bemiddelaar, meer zijn zij en de andere affiliate-programma's niet, adverteerders die prominent uitnodigen om ze ook even te bellen voor een aanvraag en zo niet, dan kun je jouw nummer intypen en je wordt teruggebeld. De transacties die daaruit komen, daarover krijg je geen commissie. Op alle vragen aan Tradedoubler: 0,0 als reactie. ---------- Uitbetaling is super traag, althans wij vinden 4 maanden traag tot zeer traag.
 

Beoordeling:   
 
Een prima programma, als je serieus wilt gaan adverteren, is dit een van de beste websites.
Website:   http://www.nieuwster.nl/
 

Beoordeling:   
 
Ik heb met tradedoubler vreemde ervaringen. Waar alle programma's die ik heb een ctr van 3 tot 7% hebben is deze bij tradedoubler minder dan 1 op de 10.000. Daarnaast krijg ik van allerlei adverteerders bericht dat ze met mij willen stoppen terwijl ik ze nog nooit gepromoot heb. Heel vreemd. Omdat tradedoubler niet scheutig is met het beantwoorden van email heb ik geen flauw idee waar het aan ligt. De eerstvolgende restyle gaat het meeste van tradedoubler er wel vanaf.
Website:   http://www.kennisbank-beleggen.nl
 

Beoordeling:   
 
Zeer slechte ervaring mee. Er staat sinds 5 maanden nog inkomsten van me open die maar niet uitbetaald worden. Dit is opgelopen tot 6k. Sinds 1 maand heb ik nu de advertenties geblokt in afwachting van een uitbetaling. Als ik hierover email/telefoneer is het kinderlijke onprofessionalisme van de accountmanager verbazingwekkend. "...nee, zeg maar dat ik naar een meeting ben, die vent zeurt alleen maar over geld..." ving ik onbedoeld op tijdens een telefoongesprek. Een serieuze werkrelatie waarbij geinvesteerd wordt door de publisher is dan ook niet aan te raden met tradedoubler.
Website:   #
 

Beoordeling:   
 
Tradedoubler is één van de beste netwerken momenteel. Snelle support, meestal binnen 24 uur antwoord en ze hebben ook veel A-merken als adverteerders. Enig minpunt is de site, maar als je die vaak genoeg gebruikt kom je er ook wel uit. Veel opties trouwens in hun interface
Website:   #
 

Beoordeling:   
 
Goede software maar helaas loopt Tradedoubler geheel aan het handje bij hun grootste adverteerder marktplaats. Wie heeft het nog niet meegemaakt dat je marktplaats account bij maandbedragen boven 2000 ineens werd afgekeurd omdat marktplaats ''fouten'' had geconstateerd? Ik ken inmiddels al 8 mensen die hetzelfde hebben gehad dus ik denk niet dat het een incident is. Bij Tradedoubler draai ik alleen Autorola nog omdat dat een goede ''verdiener'' is in mijn sector. Verder plaats ik niets en als Autorola naar elders gaat dan ga ik direct mee en beeindig ik mijn Tradedoubler account.
Website:   http://www.totaalzoeker.com
 

Beoordeling:   
 
Zeer goed affiliate netwerk en uitstekende support, zeker in BE. Ook heb ik eens contact gehad met hun technisch verantwoordelijke en die heeft me exact uitgelegd hoe hun tracking werkt en deze is echt wel geavanceerd met dubbele backup tracking. Echter hebben nog niet alle adverteerders deze aanpassingen gedaan of uitgevoerd. Maar nu kan je bij de info pagina's reeds bekijken welke implementatie welk programma heeft. (G1 of G2). ik kies altijd G2 en heb eigenlijk nog nooit gemerkt dat er een sale gemist is. Een aanrader, hoewel hun site niet gebruiksvriendelijk is.
Website:   #
 

Beoordeling:   
 
Geen goede ervaringen met Tradedoubler en heb vandaag mijn account daar gewist. Op mijn ene site zijn al honderden bezoekers geweest en Tradedoubler registreert niets qua CTR, bezoekers aantal, leads etc. het kan zijn dat er vertraging is opgelopen in de verwerking van de statistieken of iets dergelijks maar dit werkt bij mijn andere website wel goed bij een ander affiliate programma. Tevens wacht ik echt al weken op een antwoord van de Tradedoubler helpdesk, en heb ook al meerdere mails verstuurd, maar tevergeefs. Op goedkeuring van een programma heb ik ook aantal weken gewacht. Bij Tradetracker en Daisycon gaat dit allemaal veel beter. Afrader.
Website:   #
 

Beoordeling:   
 
Ik heb geen negatieve ervaringen met Tradedoubler. Duurt wel even voor de acceptatie, maar lijkt mij wel goed voor de seriueze adverteerders en websites.
Website:   http://www.banksparenkeuze.nl
 

Resultaten 1 - 10 van de 21

1 2 3 

Schrijf uw ervaringen

 
Heeft u zelf ervaringen met affiliates. Meld deze nu en deel ze met andere gebruikers!
U kunt ook alleen een waardering geven.
Verander Captcha code
*Uw email adres wordt alleen gebruikt ter controle van deze ervaring. U email adres is niet zichtbaar voor andere gebruikers en wordt niet aan derden verstrekt.