Sevbo

Naam: Sevbo
Categorie: Netwerken
Vergoedingsmodellen: Pay Per Click,Pay Per Lead,Pay Per Sale
Actief in: NL,BE
Campangnes:
Ervaringen: 5 ervaringen van onze bezoekers


Direct aanmelden bij Sevbo.

Sevbo

Beoordeling:   
 
Ik maak al meerdere jaren actief gebruik van het affiliate systeem van Sevbo. Het systeem is overzichtelijk en duidelijk, verder vind ik het erg fijn dat ik bij problemen, groot of klein, snel geholpen wordt! Ook de uitbetaling is altijd netjes optijd.
 

Beoordeling:   
 
Ik vind dit een super programma! zeker sinds dat ze het nieuwe systeem in gebruik genomen hebben zijn ze enorm vooruit gegaan methet aantal campagnes. hierdoor zijn mijn inkomsten ook weer flink gestegen. dit is een echte aanrader
 

Beoordeling:   
 
Ik had Sevbo altijd al gebruikt erg leuk maar na een ruime tijd gedaan te hebben liepen men verdiensten steeds meer af. Al met al men eigen schuld een beetje !
Website:   http://www.vooralleswat.nl
 

Beoordeling:   
 
Ik maak nu al bijna 2 jaar gebruik van deze affiliate. Ik heb nooit problemen gehad met deze affiliate en betalen zeer snel uit. De vergoedingen zijn meestal hoger bij andere affiliate. Ook worden eventuele problemen zeer snel opgelost. Ik zelf ga altijd voor kwaliteit en dit krijg je dus ook bij Sevbo MD B.V. En zoals deze meeste zeggen kwaliteit gaat altijd voorop.
Website:   http://www.euroactie.nl
 

Beoordeling:   
 
Sevbo is een vrij verse maar toch al grote speler op de markt van online advertising. Vrijwel alle getpaids gebruiken Sevbo om inkomsten te genereren, en niet zonder enig succes. Vooral door veel laagdrempelige (geen verplichte aankoop, prijsvragen, gratis sites) campagnes kun je via Sevbo een leuk bedrag uit je website slepen. Veel bezoekers besluiten niet snel een aankoop te plegen, maar vinden het wel leuk om te winnen, en dat is nou juist hét punt waarom je Sevbo als partner moet kiezen om inkomsten te genereren met je site!
Website:   http://www.onzinnet.com
 

Resultaten 1 - 5 van de 5

Schrijf uw ervaringen

 
Heeft u zelf ervaringen met affiliates. Meld deze nu en deel ze met andere gebruikers!
U kunt ook alleen een waardering geven.
Verander Captcha code
*Uw email adres wordt alleen gebruikt ter controle van deze ervaring. U email adres is niet zichtbaar voor andere gebruikers en wordt niet aan derden verstrekt.