Rush Commerce

Naam: Rush Commerce
Categorie: Netwerken,Winkels,Adult,Aangeraden
Vergoedingsmodellen: Pay Per Sale,Multi-Tier
Actief in: NL,BE,UK,DE,US
Campangnes:
Ervaringen: 10 ervaringen van onze bezoekers

Van affiliate zelf:

Door het promoten van onze producten (shops) profiteer jij ook van de steeds toenemende verkoop op internet waardoor ook jouw website veel geld kan opleveren.
Je hebt bij ons de keuze uit 10 tallen producten welke je op je website kunt verkopen, er is dus altijd wel een product welke bij jouw bezoekers en/of content past.
Tevens geven wij jouw ook de mogelijkheid om je eigen partner programma op te bouwen, dus geld verdienen aan de partners die via jouw code zijn ingeschreven.

Direct aanmelden bij Rush Commerce.

Rush Commerce

Jan l

Beoordeling:   
 
Hoi, ik werk al meer dan 5 jaar met Rushcommerce en dit bevalt zeer goed, de betalingen zijn snel en de service is goed, ik begrijp dan ook niet het commentaar van anderen want dat is zeer onterecht, ook wordt de commissie altijd betaald het maakt niet uit hoe hoog het bedrag is. nogmaals Top Groeten Jan
Naam:   Jan l
Website:   penis.pagina.nl
 

Beoordeling:   
 
Dit bedrijf kapt, als je over de werking van de gerealiseerde campagne (de leads dus) een oprechte kritische vraag stelt, de relatie te gemakkelijk af en nam niet eens de moeite om de in de laatste periode gerealiseerde commissie correct uit te betalen. Vreemde manier van zaken doen, als je op die manier een publisher behandeld, het wantrouwen trekken zij dan zelf naar zich toe.
 

Beoordeling:   
 
Ik had Rush Commerce altijd al gebruikt erg leuk maar na een ruime tijd gedaan te hebben liepen men verdiensten steeds meer af. Al met al men eigen schuld een beetje !
Website:   http://www.vooralleswat.nl
 

Beoordeling:   
 
Ondertussen is alles weer aan de beterhand. Een aantal misverstanden opgelost. Jos is de slechtste nog niet hoor.
Website:   #
 

Beoordeling:   
 
De verkopen vallen wel mee + het feit dat je zo'n 30% krijgt. Wat echter zéér tegenvalt is de eigenaar Jos, had onlangs telefonisch contact met hem i.v.m. een probleem en hij was ongelooflijk onbeschoft aan de telefoon!
Website:   #
 

Beoordeling:   
 
Ik wil als eigenaar van Rushcommerce even reageren op de laatste post, ten eerste bedankt voor de positieve reactie. Er wordt aangegeven dat de meeste producten ook bij andere winkels te koop zijn, dat is wel zo maar ik wil er wel bij zeggen dat het onze merken zijn, ook die bij derden te koop staan. dat onderscheidt ons ook van alle andere programma's, alles van A tot Z is in eigen handen, dus van product ontwikkeling tot klant. Ook alle programma's, software, hoosting,ontwerpen enzovoort worden hier uitgevoerd, en we zijn daar best trots op. Jos
Website:   #
 

Beoordeling:   
 
Goede programma, en de bestbetalende Nederlandse affiliatebedrijf. De meeste produkten zijn ook elders te koop, maar de verdiensten voor de affiliates bij dit bedrijf zijn veel hoger. Eenvoudig en gebruikersvriendelijk in opzet. Converteert goed. Verdiensten wisselen inderdaad, maar dat is met alle programma's zo. Aanrader.
Website:   #
 

Beoordeling:   
 
we zijn blij dat we met veel webmasters mogen samenwerken en doordat we flink groeien hebben we de commissie verhoogd naar 30 %, er zijn zelfs shops waarbij je 50% krijgt van de omzet. de inkomsten zijn zeker niet terug gelopen alleen is de groei in de laatste maanden van het jaar altijd minder. bij vragen neem alsjeblieft contact met ons op. Jos
Website:   #
 

Beoordeling:   
 
Dit was de eerste waar ik als beginner een bedrag van uitgekeerd gekregen heb. De reclame voor zichzelf is wel sterk overdreven , maar ze antwoorden wel als je een vraag hebt.
Website:   #
 

Beoordeling:   
 
Ze waren tot kort geleden een goudmijn, wat verdiensten betreft. Ze betalen ook 20% per commissie, wat heel goed is, en ze zijn multi-level, wat ook plezierig is. Zo kan je ook aan partners verdienen. De inkomsten zijn ineens heel sterk teruggelopen, door onverklaarbare reden. Wordt vervolgd.
Website:   #
 

Resultaten 1 - 10 van de 10

Schrijf uw ervaringen

 
Heeft u zelf ervaringen met affiliates. Meld deze nu en deel ze met andere gebruikers!
U kunt ook alleen een waardering geven.
Verander Captcha code
*Uw email adres wordt alleen gebruikt ter controle van deze ervaring. U email adres is niet zichtbaar voor andere gebruikers en wordt niet aan derden verstrekt.