M4N

Naam: M4N
Categorie: Netwerken,Aangeraden
Vergoedingsmodellen: Pay Per Click,Pay Per Lead,Pay Per Sale,Pay Per View,Multi-Tier
Actief in: NL
Campangnes: 100-200
Ervaringen: 50 ervaringen van onze bezoekers

M4N is een onderdeel van The Mbuyu Community BV. The Mbuyu Community BV is in 1999 opgericht door de gebroeders Klaas en Thomas Joosten. Klaas Joosten fungeert als Technisch Directeur, Thomas Joosten als Algemeen Directeur van het bedrijf.

M4N is gevestigd in Amsterdam, in het oude gebouw van het Parool. Bij M4N werken ruim 50 medewerkers, verdeeld over onder andere een afdeling account management en een afdeling techniek. Het M4N-systeem is volledig intern gebouwd, en wordt constant verder ontwikkeld.


Direct aanmelden bij M4N.

mgabook

Beoordeling:   
 
slechte kijk op, snel van conclusie...
Naam:   mgabook
Website:   http://www.megabook.nl
 

Gerrie

Beoordeling:   
 
Ik ben extreem tevreden met M4N. Hun datafeeds zijn veruit de allerbeste en het persoonlijke contact met de account managers is ook erg fijn.
Naam:   Gerrie
 

paul

Beoordeling:   
 
Een oplichterszootje.uitbetalen doen ze niet.Wel elke maand een factuuroverzicht met wat je verdient hebt maar betalen ho maar.ook naar telefonisch contact niet.De bankrekening blijft leeg en een afschrift dat ze het geld gestort hebben,hebben ze niet.ECHT WAARDELOOS
Naam:   paul
 

Beoordeling:   
 
We hebben M4N zojuist toegevoegd als aanbieder in onze bouw je affiliate shop in 10-seconden site. Een aanrader dus ... Bouw snel je eigen M4N winkel met http://portaljumper.com/m4nshops
Website:   http://portaljumper.com
 

Ram

Beoordeling:   
 
erg vervelend dat de transacties die ik gegenereerd hebben in mijn overizcht worden afgekeurd, maar ze wel op mijn factuur komen (ben affiliate en adverteerder). zal nog eens een paar testboekingen maken.
Naam:   Ram
 

Beoordeling:   
 
Van alle affiliate websites is dit de meest overzichtelijke. Bij elke adverteerder staan direct de advertenties en links. Ik ben erg positief over M4N. Tot nu toe toch echt mijn favoriete netwerk. Ik hoop dat er nog meer adverteerders bijkomen.
 

Beoordeling:   
 
 

Beoordeling:   
 
Kijk bij M4N ook een naar het M4dart systeem om je campagnes te taggen (tip)
Website:   http://www.positie1.nl
 

Beoordeling:   
 
De website van M4N ziet er erg overzichtelijk uit. Het zoeken binnen de adverteerders gaat erg gemakkelijk en goed. Bij andere netwerken had ik daar nogal eens moeite mee. Alleen nog iets meer adverteerders voor foto's en dergelijke.
Website:   www.vergelijkfotos.nl
 

Beoordeling:   
 
Wij vinden het systeem moeilijk soms onbegrijpelijk bij vragen krijg je bijna geen antwoord. Er is niemand voorhanden die de moeite neemt je het eens duidelijk uitlegt. Ook na telefonisch gesprek konden ze eigenlijk niet begrijpen dat dit systeem wel moeilijk is Wij vinden de andere 3 grotere makkelijker.
Website:   Frankrijk Uwstart
 

Resultaten 1 - 10 van de 50

1 2 3 4 5 

Schrijf uw ervaringen

 
Heeft u zelf ervaringen met affiliates. Meld deze nu en deel ze met andere gebruikers!
U kunt ook alleen een waardering geven.
Verander Captcha code
*Uw email adres wordt alleen gebruikt ter controle van deze ervaring. U email adres is niet zichtbaar voor andere gebruikers en wordt niet aan derden verstrekt.