Daisycon

Naam: Daisycon
Categorie: Netwerken,Aangeraden
Vergoedingsmodellen: Pay Per Click,Pay Per Lead,Pay Per Sale
Actief in: NL,BE,DE
Campangnes: 1700
Ervaringen: 8 ervaringen van onze bezoekers

Daisycon speelt al 10 jaar een toonaangevende rol op het gebied van online marketing. Haar specialisatie in performance based online marketing kenmerkt zich door de afrekening op basis van het resultaat. Dit doet zij door het nauwkeurig meten van kliks, leads, sales of een combinatie hiervan. Het netwerk van 40.000 publishers internationaal, meer dan 70.000 actieve websites en 1.700 lopende campagnes maakt Daisycon een zeer significante speler in Belgi, Duitsland en Nederland.


Het uitgebreide netwerk van Daisycon biedt tal van voordelen voor professionele partners:

- Adverteerders kiezen voor de lage vaste tarieven en specialisatie op brancheniveau.

- Publishers komen voor de snelle uitbetaling, grote variatie in adverteerders en persoonlijke ondersteuning.

- Mediabureaus vertrouwen op de expertise in conversie, persoonlijke begeleiding en overzichtelijke statistieken.


Het resultaatgerichte online marketingmodel van Daisycon bevat een full service concept waarmee zij altijd de juiste oplossing heeft. Daisycon biedt tal van online marketingdiensten die los van elkaar of in elke gewenste combinatie kunnen worden ingezet:


- Affiliate Marketing

- Lead Generation
- CPC Advertising.


Met de realtime statistieken en de geavanceerde conversie tracking tools is Daisycon niet alleen in de lage landen uniek. Met het multi-language en multi-currency systeem is ook de uitrol in andere internationale markten begonnen.

Kortom Daisycon is de online advertising specialist van Nederland.


Direct aanmelden bij Daisycon.

Ervaringen met Daisycon

Job

Beoordeling:   
 
Daisycon is zonder twijfel het meest waardeloze programma wat er in Nederland bestaat. Groot aanbod dat is het enige pluspunt. ALTIJD problemen met de betaling, te laat EN te weinig al langer als een half jaar hier. Reageren en emails sturen naar ze heeft geen zin, bellen nog minder want je word niet of te laat terug gebeld. Support is ver onder de maat. Daisycon ligt haar promotors zwaar op!! pas op ervoor
Naam:   Job
Website:   meerdere.nl
 

Beoordeling:   
 
Prima ervaring met Daisycon/affiliates. Support is inderdaad prima, het zou mooi zijn om soms wat meer proactief te worden benaderd maar voor de rest erg tevreden.
Website:   www.abonnementkeuze.com
 

Beoordeling:   
 
Prima ervaring met Daisycon/affiliates. Support is inderdaad prima, het zou mooi zijn om soms wat meer proactief te worden benaderd maar voor de rest erg tevreden.
Website:   www.abonnementkeuze.com
 

Beoordeling:   
 
Daisycon of affiliates.nl heeft veel financiële programma;s zoals independer en grote verzekeraars, dus zeker voor mensen met dit soort websites een aantrekkelijke partner
Website:   http://lijfrente.startze.nl
 

Beoordeling:   
 
Prima partij waar vooral de financials goed vertegenwoordigd zijn. Ieder jaar een leuke trip cadeau en prima contacten met het personeel dat snel reageert en altijd bereikbaar is. Aanrader.
Website:   http://www.hypotheekoptimaal.nl
 

Beoordeling:   
 
Alles ging bij het begin goed. Mijn website kreeg een waardering van 2 sterren. Dit houd in dat je een banner systeem kan installeren waarin verschillende banners autom. roteren en dat je per click krijgt betaald. Maar na paar maanden kreeg ik een email dat er teveel op wordt geklikt en dat ze mijn website op 1 ster gaan zetten. Na wat emails die ik gestuurd had met de vraag het terug te draaien krijg ik na bepaalde tijd gewoon geen reactie meer terug en komt het erop neer dat je gewoon in mijn ogen teveel verdiend en dat je dan wordt terug geplaatst naar 1 ster. Het is me niet gelukt ze nog te spreken via email en ben daarom met hun samenwerking gestopt. Ze hebben dus een zeer goed en mooi systeem, maar zijn in mijn ogen niet meer betrouwbaar.
Website:   http://www.Use-Next.nl
 

Beoordeling:   
 
Ik gebruik zelf Affiliates.nl en het werkt geweldig. Vele programma's met keuring en CPC, CPL en CPS. Ik vind het het beste Affiliate-programma.
Website:   http://www.freewebs.com/kliks2
 

Beoordeling:   
 
Ik werk zelf ook met affiliates.nl, ik kan je zeggen dat deze wel degelijk een zéér goede support geven, handige statistieken, vlotte uitbetaling, enz...
Website:   #
 

Resultaten 1 - 8 van de 8

Schrijf uw ervaringen

 
Heeft u zelf ervaringen met affiliates. Meld deze nu en deel ze met andere gebruikers!
U kunt ook alleen een waardering geven.
Verander Captcha code
*Uw email adres wordt alleen gebruikt ter controle van deze ervaring. U email adres is niet zichtbaar voor andere gebruikers en wordt niet aan derden verstrekt.
 

Advertenties

Daisycon App

De Daisycon App voor iPhone maakt het mogelijk om realtime de verdiensten van je account(s) en het laatste nieuws in te zien. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om transacties en nieuws via pushberichten te ontvangen.

De volgende statistieken zijn op dit moment beschikbaar:

  • Overzicht statistieken van vandaag, gisteren en de afgelopen 7 dagen.
  • Maandstatistieken overzicht: kliks, transacties en omzetten per dag.
  • Alle transactiedata van de afgelopen 3 maanden.
  • Diverse toplijsten: Programma toplijst, CPC-toplijst en media toplijst.


Het nieuws van Daisycon is ook beschikbaar en bevat onder andere

  • Het algemene Daisycon nieuws
  • Nieuwe programma's
  • Gestopte programma's
  • Kortingscodes
  • Campagne updates


Alle data wordt beveiligd verzonden van en naar Daisycon.

 

Klik hier voor meer informatie over de Daisycon app