Bank Giro loterij NL

 
Naam::   Bank Giro loterij NL
Netwerk:   Zanox Nederland
Omschrijving:   De BankGiro Loterij is een van de goede doelen Loterijen in Nederland. Door mee te spelen met de BankGiro Loterij steun je een groot aantal culturele organisaties die zich inzetten voor kunstwerken en gebouwenvan onschatbare waarde in Nederland. En natuurlijk door mee te spelen met de BankGiro Loterij maak je kans op vele prijzen. BankGiro Loterij

Naast de goede doelen loterijen: De Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij, komt zanox nu met een nieuw programma: De BankGiro Loterij.

De BankGiro Loterij is een van de goede doelen Loterijen in Nederland. Door mee te spelen met de BankGiro Loterij steun je een groot aantal culturele organisaties die zich inzetten voor kunstwerken en gebouwen van onschatbare waarde in Nederland .

En natuurlijk door mee te spelen met de BankGiro Loterij maak je kans op vele prijzen. Bij elke trekking gaat de helft van de opbrengst van een lot naar deze organisaties.

30 maart 2011 start de campagne: Show Me The Money. Behalve de televisieshow: 'Show Me The Money' die te zien is vanaf 11 april op SBS6, wordt de promotie van loten ook via zanox gedaan. Waarvan jij als publisher van kan profiteren door de BankGiro Loterij op te nemen op jouw website.

De campagne van Show Me te money eindigt op 22 april 2011. Hierna zal er een algemene bannerset en landingspagina worden geplaatst, zodat je ook na 22 april de bankGiro loterij nog kan promoten.



Vergoedingen CPS: ? 20 per lot.


RestrictiesCashback gecommuniceerd als korting (in percentages of euro's) is niet toegestaan

Emailers: graag eerst goedkeuring vragen aan dave.seedorf@zanox.com
- Zelf geplaatste teksten op websites over de loterij dienen eerst gekeurd te worden door dave.seedorf@zanox.com

Contactpersonendave.seedorf@zanox.com Tekstlinks Emailing / Newsletter Site-Under Pop-Under, Pop-Up Geforceerde click Incentivized (click, lead, sale) Co-registratie GAP SEM Toegestaan Niet toegestaan Vraag het ons
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 20
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   0%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   onbekend
 

2011-10-23

 
Vergoeding per lead: (CPL):   € 11→ € 20
 

2011-04-18

 
Vergoeding per lead: (CPL):   € 27→ € 11