Denim Plus NL

 
Naam::   Denim Plus NL
Netwerk:   Zanox Nederland
Omschrijving:   DENIM+ is een webshop met bekende topmerken in het midden -en hoge jeanssegment, voor dames en heren. Ter ondersteuning van de webshop, heeft DENIM+ een fysiek winkelconcept geopend van ruim 500m2 op een A1 locatie in Bussum. Naast dat de fysieke winkel alleen al de grootste G-Star aanbieder is van midden-Nederland, verkoopt DENIM+ totaalcollecties van merken als Scotch&Soda, Hilfiger Denim, Lacoste, Converse, Modstrom, Havaianas, Bjorn Borg en vele andere. Naast kleding collecties, heeft Denim+ ook een ruime selectie schoenen en accessoires. DENIM+ is een webshop met bekende topmerken in het midden -en hoge jeanssegment, voor dames en heren. Ter ondersteuning van de webshop, heeft DENIM+ een fysiek winkelconcept geopend van ruim 500m2 op een A1 locatie in Bussum.
Naast dat de fysieke winkel alleen al de grootste G-Star aanbieder is van midden-Nederland, verkoopt DENIM+ totaalcollecties van merken als Scotch&Soda, Hilfiger Denim, Lacoste, Converse, Modstrom, Havaianas, Bjorn Borg en vele andere. Naast kleding collecties, heeft Denim+ ook een ruime selectie schoenen en accessoires.

De producten worden aangeboden via een mooie, overzichtelijke, inspirerende en betrouwbare website. De shop biedt uitgebreide filter -en zoekmogelijkheden en laat hoge kwaliteit foto's en veel merkinformatie zien.

DENIM+ hecht veel waarde een persoonlijke customer service. Ze zijn bereikbaar via Skype, email, telefoon en in de winkel. Ze hanteren de policy iedere email op werkdagen binnen 30 minuten te beantwoorden. Op aanvraag van de klant kunnen ook speciale bestellingen worden geplaatst bij de merken. Alle orders op werkdagen voor 16.00h besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd.

Nagenoeg alle bestaande betalingsmogelijkheden worden aangeboden, inclusief achteraf betalen binnen 14 dagen. Eenmaal verstuurd, krijgt de klant de volgende dag een prachtig verpakt pakket, inclusief handgeschreven briefje. Daarnaast biedt DENIM+ (voor zover bekend als enige binnen haar segment) een laagste prijs garantie. Vindt de klant elders hetzelfde product voor een lagere (reguliere) prijs, dan ontvangt de klant een tegoedbon t.w.v. dubbel het verschil.

Een aantal USP op een rijtje:
* Groot aanbod in bekende topmerken
* Laagste prijs garantie
* Bijna alle mogelijke betalingsopties, inclusief achteraf betalen op rekening.
* Standaard levering aan huis de volgende dag, mits op werkdagen voor 16.00 besteld.
* Gratis levering vanaf ?150,- (daaronder ?6)
* Snelle en persoonlijke customer service
* Persoonlijke orders op verzoek mogelijk
* Dagelijks nieuwe voorraad
* Mogelijkheid tot afhalen, ruilen en het krijgen van vakkundig advies in winkel in Bussum

Een aantal belangrijke USP's voor publishers:
* Gemiddelde orderwaarde ?135,-
* Standaard commissie 10%, oplopend tot 14%
* Cookietijd 30 dagen
* Ruime keuze aan banners
* Uitgebreide product data feed beschikbaar
* Tailor-made acties mogelijk op aanvraag

Vergoedingen10% - 12% - 14%

RestrictiesSEM is niet toegestaan

ContactpersonenCorine.Bos@zanox.com
Tekstlinks Emailing / Newsletter Site-Under Pop-Under, Pop-Up Geforceerde click Incentivized (click, lead, sale) Co-registratie GAP SEM Toegestaan Niet toegestaan Vraag het ons
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   onbekend