Bambooz.nl

 
Naam::   Bambooz.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Bambooz.nl is een webshop met onder andere hippe Scandinavische merkkleding voor kinderen. Het zijn bekende merken voor een breed publiek. Naast de uitzonderlijk goede kwaliteit is het gehele assortiment ecologisch en/of fairtrade.

De shop is fris en makkelijk van opzet waardoor de bezoeker snel kan vinden waarnaar hij op zoek is. Gebruiksvriendelijkheid en service staan centraal bij Bambooz.nl. Bambooz.nl is dan ook continu bezig met optimaliseren van de conversieflow, de winkelwagen en het verhogen van de gemiddelde orderwaarde die op dit moment € 80,- is.

Een ander belangrijk gegeven is dat Bambooz.nl regelmatig gebruik maakt van activerende acties. Bambooz.nl presenteert dan ook regelmatig nieuwe banners en acties. Omdat de website professioneel wordt beheerd door een online communicatiebureau kan er snel worden geschakeld, zijn de materialen altijd scherp en effectief en wordt de affiliatiecampagne nauwkeurig beheerd.

Bambooz.nl geeft goede commissies aan affiliates. Met het streven naar een relatie die ook op langere termijn interessant is voor alle partijen. Goed presterende partners komen daarom in aanmerking voor interessante voordelen en speciale beloningen. De commissies lopen op tot wel 12%.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   8%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   30 dagen