Beick.com

 
Naam::   Beick.com
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Beick.com biedt consumenten de gelegenheid hun fiets volledig zelf samen te stellen. Vanuit een basisframe kan de consument kiezen uit tientallen onderdelen om op deze manier zijn fiets naar eigen smaak in te richten. In de speciaal ontworpen configurator (www.beick.com/ontwerpen) wordt de consument stapsgewijs door het samenstellen van de fiets geleid waarin bij elke keuze van een onderdeel, deze gemonteerd op de fiets verschijnt.
De fiets komt letterlijk voor de neus van de consument tot leven. Vanwege het uitgebreide assortiment zijn er miljoenen mogelijkheden om de fiets samen te stellen.

De configurator waarin de fiets wordt samengesteld is uniek. Vanuit verschillende invalshoeken kan men de fiets bekijken zodat alle gekozen onderdelen op de fiets goed kunnen worden uitgelicht. Bovendien kan de fiets in een natuurlijke omgeving worden geplaatst zodat de fiets in een realistisch perspectief wordt geplaatst. Er zijn meerdere websites die een soortgelijk model hanteren. Echter is er geen een die zo uitgebreid en compleet is als de die van Beick.com. Daarnaast is de fiets in een unisex model ontworpen waardoor de kopersgroep aanzienlijk groter is dan bij andere fietsmodellen.
Heeft men eenmaal een Beick in bezit, dan kan men in de toekomst heel simpel onderdelen bestellen om de fiets een frisse opknapbeurt te geven. Zo kan elke eigenaar van een Beick voor weinig kosten een nieuwe fiets maken. Het is een product waar men jarenlang plezier van heeft.

Na het samenstellen van de fiets kan de consument deze direct afrekenen.
Naast de configurator waarin men de fietsen maakt en bestelt, beschikt Beick.com ook over een losse webshop
(shop.beick.com) waarin de onderdelen van de Beick (specifiek voor deze fiets) en andere losse onderdelen zoals zadels, bellen, sturen etc. bestelt kunnen worden.

- Beick is ontworpen en gebouwd door Nederlandse fietsenmakers.
- Beick maakt alleen gebruik van A-merk onderdelen zoals Schwalbe, Shimano, Selle-Royal etc.
- De gekleurde framecovers bieden een hoge mate van diversiteit en bescherming voor de bevordering van de levensduur van de fiets.
- De consument bepaalt, niet de fabrikant: Bike by you!
- Top service: Aan de deur geleverd en service monteurs aan huis.
- Beick biedt de consument meer variatie door hen zelf de fiets te laten ontwerpen. De fietsindustrie is voornamelijk aanbod gedreven en heeft onvoldoende gereageerd op het veranderde gedrag en behoeften van de consument. Hierdoor is er een homogene categorie ontstaan. Beick.nl komt voort uit de vraag van de consument en laat hen bepalen hoe hun fiets er uit ziet. Tegelijkertijd bieden ze de beste prijs kwaliteit verhouding. Beick.nl biedt een “Beick by You” en fabriceert een top kwaliteit fiets, toegankelijk voor iedereen.

Beick.nl biedt de consument altijd meer waar voor zijn geld door te focussen op drie belangrijke principes:

• Consument gedreven innovatie;
• Topkwaliteit;
• Het doorbreken van heilige huisjes door alles slimmer te doen.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 56
Vergoeding per sale percentage (CPS):   3%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen