Allesvoorhorloges.nl

 
Naam::   Allesvoorhorloges.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Horlogeband of horloge aan vervanging toe? Bij Allesvoorhorloges.nl bent u online aan het juiste adres. U kunt bij hen terecht voor het bestellen van merk horloges zoals Fossil en Adidas, maar ook (merk) horlogebanden, batterijen, band sluitingen staal en titanium, weerstations, horloge gereedschappen, horloges en zelfs ringhorloges.
Allesvoorhorloges.nl heeft alle soorten horlogebanden; leder, rubber, kunststof, klittenband, staal en zelfs siliconen horlogebanden. Leverbare maten van 6mm t/m 38mm. Alle echt leren horlogebanden zijn vervaardigd uit hoogwaardig kwaliteitsleer gemaakt van een Anti-Allergie Leder en altijd voorzien van een nikkelvrije gesp sluiting. Allesvoorhorloges.nl hanteert zeer scherpe prijzen en leveren in Nederland en België binnen 24 uur zonder bijkomende transactie- en verzendkosten.

Enkele USP's;

• Gratis verzending;
• Topservice;
• Diverse betalingsmogelijkheden zoals IDeal en Paypal Allesvoorhorloges.nl biedt allerlei producten aan op het gebied van horloges en het repareren van horloges. Neem nu heel eenvoudig links, banners en productfeeds op in uw eigen site en verdien ook aan de verkoop van horlogebanden, horloges, horlogebatterijen en horlogegereedschap. Het ruime aanbod in producten en de daarbij horende ruime prijzen, de heldere afbeeldingen en de goede omschrijvingen maakt de website erg toegankelijk voor een breed publiek. De service is uitstekend, waardoor de conversiepercentages hoog zijn.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   5%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2012-12-18

 
Vergoeding per click (CPC):   € 0.03 → € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7 % → 5 %