9straatjesonline.com

 
Naam::   9straatjesonline.com
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Het geliefde en beroemde 9 Straatjesgebied uit Amsterdam heeft haar digitale deuren geopend voor de online fashion shopper: 9straatjesonline.com. De verschillende onafhankelijke boutiques met cutting edge modemerken, bijzondere lifestyle items en unieke cadeautjes waar dit winkelgebied zo beroemd om is, garanderen een uniek en ongeëvenaard online productfolio dat zich daarmee weet te onderscheiden van alle andere webshops. Authentiek, charmant, bijzonder met een ‘hand picked’ feeling, daarmee onderscheidt 9straatjesonline.com zich niet alleen van alle andere webshops, maar ook door een high end service, snelle levering en klantgerichte customer care.

9straatjesonline.com is een van de snelst groeiende webshops van Nederland en garandeert daarmee een dynamisch en continue vernieuwend productportfolio.

De site is van alle high end snufjes voorzien, mooie fotografie, super zoom en vele snufjes zoals de grote luxe webshops die ook hebben. Maar wat deze modeshop echt uniek maakt tussen alle andere webshops is dat deze een gehele buurt symboliseert. Het gaat niet om een anonieme webshop met de voorraad in een loods ergens verlaten buiten de stad. Het gaat om een collectief van unieke bijzondere ‘one of a kind shops’, waar de eigenaar zelf vernieuwende en aparte merken inkoopt. Winkels die bekend staan om bijzondere collecties. Door hun stylishe krachten te bundelen, kunnen zij nu ook hun collecties online aanbieden.

Een aantal andere punten die deze campagne aantrekkelijk maken:
• Gemiddelde winkelmandwaarde van € 89,-;
• Snelle keuring;
• Laag percentage geannuleerde orders (ongeveer 15%);
• Meer dan 35 deelnemende winkels.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   9%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   14 dagen
 

2013-06-01

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7 % → 9 %
 

2012-12-13

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   8.4 % → 7 %