035Vintage.nl

 
Naam::   035Vintage.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    De nieuwste rage online, designer kleding met minimaal 70% korting bij 035Vintage.nl!

035Vintage.nl is dé webshop van Nederland en België voor tweedehands merk & designer kleding. Het complete tweedehands aanbod is zo goed als nieuw en alle items voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn altijd 100% origineel. Bij 035Vintage.nl vind u merk & designer kleding voor een betaalbare prijs, minimaal 70% goedkoper dan winkelwaarde.

Eigenaresse An Wasielewska heeft tijdens haar carrière bij RAAK vele BNN’ers gekleed en was zij mede verantwoordelijk voor de inkoop van RAAK. Door de jaren heen heeft zij een netwerk opgebouwd van BNN’ers en Gooische liefhebbers van designer kleding, tassen, schoenen en accessoires. Met haar netwerk, jarenlange ervaring én passie voor design weet zij keer op keer een unieke vintage collectie samen te stellen.

Merken als Gucci, Prada, Chanel, Diane von Frustenberg, Chloé, Louboutin zijn slecht enkele voorbeelden van de vele bekende designers die 035Vintage.nl aanbiedt. Het veelzijdig, unieke assortiment tweedehands design en merkkleding van 035Vintage.nl bestaat uit unieke kleding, schoenen en tassen en zijn items altijd uniek.

Voordelen voor affiliates
• Uniek aanbod
• Een aantrekkelijke vergoeding
• Gemiddelde orderwaarde van € 130,-
• Conversie ratio van 1,7%
• Snelle dagelijkse keuring
• Regelmatig exclusieve acties en promoties voor affiliates;
• Een uitgebreide productfeed met regelmatig nieuwe items;

Ideeën of vragen?
Heeft u leuke ideeën om 035Vintage.nl te promoten? Laat het weten via het ticketsysteem! 035Vintage.nl staat open voor iedere suggestie en wil graag een intensieve samenwerking met u opbouwen.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   30 dagen