Damfeestartikelen.nl

 
Naam::   Damfeestartikelen.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Sinds enkele jaren is de oudste feest en theaterwinkel van Amsterdam ook online vertegenwoordigd op Damfeestartikelen.nl. Met meer dan 8000 artikelen online kunt u al onze artikelen uit de winkel ook vanaf uw huisadres bestellen en op laten sturen. Via Damfeestartikelen.nl verzenden wij ook heliumgevulde folieballonnen per ballonpost. Erg leuk om op afstand een felicitatie te verzenden op een originele manier.

Denkt u aan feest, dan denkt u aan Dam. Want Dam feest en theaterwinkel is een familiebedrijf dat inmiddels bouwt op meer dan een eeuw ervaring. Het is een van de oudste en best gesorteerde feestwinkels in Nederland en de meest populaire in Amsterdam.

Aan de Middenweg in Amsterdam en online vindt u schmink, pruiken, snorren, kostuums geboorte en huwelijksartikelen en natuurlijk slingers, feestneuzen, toeters en maskers. Ook ons assortiment ballonnen is heel uitgebreid. Er is veel keus, het is trendy en u kunt van ons de beste service verwachten.

Feestartikelen zijn trendgevoelige producten. De medewerkers van Damfeestartikelen.nl bezoeken regelmatig beurzen om het nieuwste van het nieuwste te kunnen aanbieden in de winkel. Zeventiger jaren kettingen en gangsterhoeden uit de jaren twintig, de Charlestontijd. Laat u inspireren bij Damfeestartikelen.nl.

Heeft u iets nodig wat niet in de (online) winkel ligt, dan zorgt Damfeestartikelen.nl er alsnog voor!
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen