AlarmMarkt.nl

 
Naam::   AlarmMarkt.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   AlarmMarkt.nl is gespecialiseerd in de verkoop van producten die u en uw persoonlijke eigendommen beschermen en uw veiligheid vergroten.

Bij AlarmMarkt.nl koopt u betrouwbare alarmsystemen, inbraakpreventieve producten en producten voor brandveiligheid tegen een scherpe prijs. De producten op AlarmMarkt.nl bewijzen dat u geen dure producten hoeft aan te schaffen om met een gerust gevoel uw bezittingen te beveiligen en uw veiligheid te vergroten. Bij AlarmMarkt.nl kunnen klanten producten kopen op het gebied van de beveiliging van persoonlijke eigendommen tegen diefstal en brand. Zowel alarmerende producten als preventieve producten. De producten zijn voor de klanten scherp geprijsd en eenvoudig in gebruik. De snelle levertijden en een optimaal leveringsproces, zorgen ervoor dat de conversie bij AlarmMarkt.nl hoog ligt (50% hoger dan gemiddeld).

Verkopen worden binnen 7 dagen goedgekeurd en de commissies zijn hoog. Klanten betalen via Ideal, creditcard of bankoverschrijving.
AlarmMarkt.nl heeft het kantoor in Rotterdam en bedient vanuit hier heel Nederland en heeft uitbreidingsplannen naar België.

Kortom, waarom AlarmMarkt.nl?
- Scherp geprijsd
- Snelle levering
- Hoge conversie
- Hoge commissies
- Binnen 7 dagen sale keuring
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   4.5%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen