Koziol-voor-thuis.nl

 
Naam::   Koziol-voor-thuis.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Koziol-voor-thuis.nl is de nieuwe Koziol-webwinkel voor de kwalitatief sterke en design woon- en keukenaccessoires voor elke woning. Ook op zoek naar die prachtinge hanglampen, wijnrekken, juwelenbomen, keukenaccessoires, schalen, en badkameraccessoires? Uw eigen huis inrichten zoals alleen u dat kan? Bij Koziol-voor-thuis.nl is het allemaal mogelijk!

Koziol-voor-thuis.nl: "Alles voor de echte woon-liefhebber"! Wilt u ook de mooie woonaccessoires, keukenaccessoires en badkameraccessoires van Koziol in huis? SB Commerce speelt hier op in met www.Koziol-voor-thuis.nl , de webwinkel die is afgestemd op mooie design en kwalitatief sterke accessoires van Koziol. Met de woonaccessoires van Koziol-voor-thuis wordt het een ervaring om lekker in je eigen huis te wonen, te koken en te relaxen.

Promoot deze campagne waarbij uw site kan profiteren van een gezonde provisie van maximaal 12.5% op deze producten. SB Commerce BV biedt ook bij deze nieuwe webwinkel weer de vertrouwde service en goede levering naast natuurlijk de scherpe prijzen. Daarnaast is bij SB Commerce de besteltijd verlengd tot 22.00 waardoor bestellingen voor die tijd nog de volgende dag in huis zijn! Meld u dus nu aan en profiteer mee van deze mooie woonaccessoires. Wij wensen u veel succes en goede verdiensten als partner van Koziol-voor-thuis.nl!

Voor vragen, opmerkingen en suggesties kunt u contact opnemen met Frank Tervoert via affiliate@voor-thuis.nl.

Waarom Koziol-voor-thuis.nl?
• Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis!
• 90 dagen retourgarantie!
• Zelf gewenste afleverdatum kiezen.
• Kadoverpakking beschikbaar en een persoonlijke wenstekst toevoegen.
• Aankoopbedrag boven €50,- = geen verzendkosten
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10.5%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2012-08-15

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10 % → 10.5 %