Allesvoortuinen.nl

 
Naam::   Allesvoortuinen.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    AllesVoorTuinen.nl is in 2009 online gegaan en biedt een breed assortiment tuinproducten en tuinartikelen aan. De meest diverse producten worden er aangeboden en het assortiment wordt continu uitgebreid.

Op de website staan bij de diverse producten ook productervaringen. Bij ieder product bestaat de mogelijkheid om met 1 druk op de knop 'vraag over product', een vraag te stellen over dat specifieke product. Bovendien houdt de service niet op bij de webshop. AllesVoorTuinen.nl heeft personeel met een hovenierachtergrond, waardoor AllesVoorTuinen.nl ook kan adviseren en plaatsen. Bovendien biedt AllesVoorTuinen.nl hulp bij kleine en grote installatie werkzaamheden.

Het assortiment bestaat op dit moment uit BBQ's en Vuurkorven, Buitenspeelgoed, Tuinmeubelen, Tuin- en Buitenverlichting, Meststoffen en Bestrijdingsmiddelen, Plantenbakken, Tuingereedschap, Brievenbussen en Parasols en andere Zonwering.

Bestellingen boven de € 100,- worden gratis verstuurd. Daaronder zijn de verzendkosten € 4,95. Dit kan in sommige gevallen afwijken, door gewicht en/ of afmeting van het product, en wordt dan duidelijk vermeld in de bestellijst.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   5%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2012-07-25

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10 % → 5 %