Kwiekzorg.nl

 
Naam::   Kwiekzorg.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Kwiekzorg.nl is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in zorghulpmiddelen en andere aanverwante producten. Of u nu op zoek bent naar een rollator, een tabletsplijter of een seniorentelefoon; Kwiekzorg heeft het in haar assortiment. In slechts een paar klikken plaatst u eenvoudig en voordelig een bestelling uit ons brede assortiment. Kwiekzorg.nl is een online winkel met een breed assortiment zorghulpmiddelen en aanverwante producten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld mobiliteit producten (rollators, wandelstokken, krukken), adl hulpmiddelen (wandbeugels, aan- en uitkleedhulpen, grijpers, keukenhulpmiddelen), medische hulpmiddelen (thermometers, bloeddrukmeters, medicijnaccessoires), seniorentelefoons (zowel vaste en mobiele telefoons) en nog veel meer.

Bij de producten van Kwiekzorg.nl ligt de focus op “comfort, gemak & onafhankelijkheid”. Alles om het leven te veraangenamen.

Doormiddel van een moderne en zeer overzichtelijke webshop wil Kwiekzorg.nl de doelgroep bereiken. De producten zijn leverbaar uit voorraad en binnen 3 werkdagen bij de klant in huis. De prijzen zijn helder en eventuele bijkomende kosten worden duidelijk vermeld zodat de klant niet voor verassingen komt te staan. Bij Kwiekzorg.nl kan men veilig betalen via Ideal.

De professionele ondersteuning is vanzelfsprekend en de klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. De klant is koning!

Voordelen op een rij:
- Breed assortiment aan zorghulpmiddelen en aanverwante producten;
- Duidelijke en overzichtelijke webshop;
- Goede prijs/kwaliteit verhouding;
- Levering binnen 3 werkdagen;
- Veilig online betalen doormiddel van iDEAL;
- Professionele ondersteuning;
- Klantvriendelijkheid.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   6%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   30 dagen