Belgoedkoper.nl

 
Naam::   Belgoedkoper.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Belgoedkoper.nl vergelijkt zeer eenvoudig alle sim only abonnementen van alle providers die actief zijn op de Nederlandse markt. Door eenvoudig het aantal belminuten, mb’s en sms berichten in te vullen krijgt de consument een geheel onafhankelijk advies en kan deze vele euro’s besparen. Door de eenvoudige werking van de website is het mogelijk in 3 klikken het goedkoopste en best passende advies te krijgen uit meer dan 1000 verschillende abonnementsvormen. Uniek is dat ook data mee wordt genomen in de vergelijking. Verder hoeft de consument niets te betalen aan Belgoedkoper.nl waardoor er zeer hoge conversies behaald kunnen worden.

Voor affiliates is het interessant om Belgoedkoper.nl te promoten aangezien de vergoedingen kunnen oplopen richting 100 euro per afgesloten abonnement. Per abonnement wordt een specifieke vergoedingen gegeven. Actuele vergoedingen

Belgoedkoper.nl is een dochter website van Algebeld.nl welke al meer dan 10 jaar actief is op de Nederlandse telecom markt en al vele duizenden tevreden klanten heeft.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0.3
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   100%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen