Asos.com NL

 
Naam::   Asos.com NL
Netwerk:   Zanox Nederland
Omschrijving:   ASOS.com is de grootste onafhankelijke online retailer van het Verenigd Koninkrijk, momenteel met meer dan 30.000 merk- en eigen labelartiekelen verkrijgbaar, van over 800 merken. ASOS.com is de grootste onafhankelijke online retailer van het Verenigd Koninkrijk, momenteel met meer dan 30.000 merk- en eigen labelartiekelen verkrijgbaar, van over 800 merken.

Met 1.000 nieuwe lijnen toegevoegd iedere week, is ASOS.com razendsnel de marktleider van de Britse online modewereld aan het worden.

Vooral gericht op de modebewust tussen de 16-34 jaar, ASOS.com trekt meer dan 5,4 miljoen unieke bezoekers per maand en heeft 2,4 miljoen geregistreerde gebruikers.

Hoge kwaliteit product afbeeldingen zijn beschikbaar van alle artiekelen via het product feed, met lage en vaste spoedverzendskosten naar alle landen.

Met een groeiende internationale aanwezigheid en doorlopende lokale ontwikkelingen, is het nu de perfecte tijd om de ASOS.com affiliate programma te promoten.

Vaste verzendkosten naar Nederland begint bij ?6.

VergoedingenVerdien tot 7% commissie op iedere verkoop binnen een cookie periode van 28 dagen. Hogere commssie is mogelijk op aanvraag.

RestrictiesKeywordpolicy: Niet toegestaan

Contactpersonenzanoxaffiliates@asos.com
Tekstlinks Emailing / Newsletter Site-Under Pop-Under, Pop-Up Geforceerde click Incentivized (click, lead, sale) Co-registratie GAP SEM Toegestaan Niet toegestaan Vraag het ons
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   onbekend
 

2010-06-15

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10 % → 7 %