Andreanna.nl

 
Naam::   Andreanna.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Informatie voor Affliates
Andreanna.nl is gestart in 2010 en heeft sindsdien een stormachtige groei meegemaakt. Onlangs is de site compleet vernieuwd en is het assortiment uitgebreid.

De logistieke operatie is geheel uitbesteed en berekend op een verdere groei. Het is het doel van Andreanna.nl om een stevige positie te bekleden onder de tier-1 websites zoals Wehkamp.nl, Hunkemoller.nl etc..

Om deze groei te realiseren is een goede samenwerking met affiliate partners onmisbaar! Andreanna.nl is dan ook op zoek naar partners voor een lange, winstgevende samenwerking. Onderdeel van deze samenwerking is een goede en open communicatie, anderzijds via het ticketsysteem anderzijds direct via email of telefoon.

Momenteel bestaat het Andreanna-team uit 2,5 FTE die bezig zijn met het beheren van de collectie en marketingactiviteiten. Daarnaast werkt Andreanna.nl met freelancers voor de noodzakelijke hand- en spandiensten.
Heel graag nodigt Andreanna.nl u uit om deel te nemen aan deze campagne! Andreanna.nl heeft een breed assortiment dames- en heren-ondermode. Deze collectie omvat in ieder geval de merken: Triumph, Sloggi, Valisere, Freya, TC WOW en Lingadore. Deze collecties worden meermalen per jaar vernieuwd.
Voor de groter cupmaten heeft Andreanna.nl een aparte rubriek ingericht. Naast ondermode verkoopt Andreanna.nl ook de badmode van het exclusieve merk Lingadore Beach. De prijsstelling van de producten op Andreanna.nl is zeer gunstig; voor de koopjesjagers is er zelfs een outlet-rubriek waarin de collecties van het voorgaande seizoen worden aangeboden.
Uiteraard rekent Andreanna.nl voor de verzending geen verzendkosten!

De voordelen van Andreanna.nl op een rijtje:
• Wisselende collecties tegen betaalbare prijzen;
• Uitgebreide outlet;
• Geen bezorgkosten;
• Bezorging binnen 3 werkdagen;
• Alle producten kunnen retour worden gezonden.;
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   15%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2012-02-07

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10.5 % → 15 %
 

2012-02-06

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   15 % → 10.5 %