Lcdmeubel.nl

 
Naam::   Lcdmeubel.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    LCDmeubel.nl is dé webshop voor duurzame design TV-meubels. Het assortiment bestaat uit een groot aanbod van TV en audio meubels, wandmeubels en muurbeugels. Ook biedt LCDmeubel.nl de juiste kabels om van de woonruimte een ware bioscoopsensatie te maken. De designmeubels zijn van uitstekende kwaliteit, scherp geprijsd en een stijlvolle aanvulling op het interieur. Sfeervol, betaalbaar en een genot voor iedereen!

LCDmeubel.nl koopt rechtstreeks in bij verschillende Europese fabrikanten en beschikt over eigen voorraad. Het werken met eigen voorraad zorgt ervoor dat producten goedkoper aangeboden kunnen worden en sneller leverbaar zijn. Samen met betrouwbare bezorgpartners kan LCDmeubel.nl de bestelling binnen 1 werkdag leveren.

Geen tussenhandel betekent scherpe prijzen; eigen voorraad betekent direct leverbaar. Mocht de bestelling incidenteel niet voorradig zijn, dan hanteert LCDmeubel.nl een levertijd van 2 tot 3 weken. Als extra service bezorgt LCDMeubel.nl uw bestellingen gratis door heel Nederland.

Voordelen LCDmeubel.nl
- Garantie van scherpe prijzen;
- Duurzame kwaliteitsproducten;
- 100 % veilig bestellen en betalen door beveiligde server;
- Ruim assortiment aan TV meubels: meer dan 250 producten;
- Voor 17.00 uur besteld, betekent morgen geleverd;
- Voorraad in het magazijn van 600 m²;
- Indien niet voorradig, leveren zij binnen 2-3 weken;
- Gratis bezorgservice;
- 30 dagen retourrecht.

Doel
Verdien een aantrekkelijke vergoeding van 8% tot 10% CPS. Het gemiddelde orderbedrag is ca. € 350,-. Bij LCDmeubel.nl worden de vergoedingen betaald over de netto bedragen van de niet-geretourneerde sales.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen