Friendstix.nl

 
Naam::   Friendstix.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Op www.friendstix.nl worden continu coupondeals aangeboden voor de leukste lokale producten en diensten uit verschillende branches. De consument kan deze kopen met een verleidelijke korting die kan oplopen tot wel 90%. Of het nu gaat om een dagje weg, een campingverblijf, een theater- of beautybon, kleding, een lekkere zak friet of een fikse korting bij dat eettentje op de hoek, u vindt het op Friendstix.nl.

Friendstix wenst met haar affiliate campagne haar naamsbekendheid te vergroten, meer coupons te verkopen en herhalingsaankopen te stimuleren.

Friendstix biedt aanbiedingen van producten en diensten uit verschillende branches en regio’s. Dit maakt dat zij een breed publiek heeft; het biedt voor ieder wat wils. Iedere consument behoort tot de doelgroep, met een lichte nadruk op de online actieve consument, in de leeftijd van 18 tot 55 jaar, geïnteresseerd in kortingen en online shoppen.

Friendstix verwacht dat haar conversiekillers laag zijn. Immers, het product dat zij biedt, de kortingscoupon, is enkel via www.friendstix.nl te verkrijgen. De telefoonnummers en webadressen op de site zijn van deelnemende bedrijven en enkel bedoeld voor de consument om extra informatie in te winnen over het aangeboden product of dienst of om te reserveren na aankoop van een coupon. Ondanks het feit dat het aantal conversiekillers naar verwachting laag is, maakt Friendstix gebruik van Google-Analytics data om haar conversiekillers op te vangen en waar nodig te reduceren.

Friendstix acht het belangrijk dat een affiliate in staat wordt gesteld om haar campagne zo goed mogelijk te promoten. Daarom kiest zij ervoor om informatie die nuttig kan zijn voor het promoten handmatig te delen met affiliates. Door daarnaast ook informatie over de USP’s te delen en regelmatig advies te geven over waar de campagne het beste geplaatst kan worden, kan de affiliate hier handig op inspelen. Op deze manier tracht Friendstix haar affiliates waar nodig te voorzien van informatie, waarmee deze meer aan de campagne kunnen verdienen. Friendstix streeft naar een “friends” relatie; een win-win situatie voor beide partijen.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   3%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen