Bikkembergs NL

 
Naam::   Bikkembergs NL
Netwerk:   Zanox Nederland
Omschrijving:   Bikkembergs.com Meldt je nu aan bij het Bikkembergs.com programma! De online Flagship store van Dirk Bikkembergs. Designer mode voor mannen en jongens. Sportieve designer sneakers voor mannen, kinderen en vrouwen. Dirk Bikkembergs heeft van zijn naam een merk gemaakt met wereldwijde allure. Hij heeft een buzz gecreëerd onder fashionista en de wereldwijde mode scene. De Belgische mode designer is bekend vanwege zijn unieke capaciteit om het exclusieve van mode te mixen met de universele wereld van het voetbal.
Hij gelooft in draagbare en veelzijdige mode, met de nadruk op het mannelijke in een pure en unieke manier. Zijn creaties zijn synoniem voor tijdloze klasse en gebaseerd op creatieve precisie. Comfort gegoten over het lichaam, creaties die een sterke maar soepele stijl doen voorkomen, designs die het atelier alleen verlaten als ze perfect zijn. Dirk heeft zijn prioriteiten goed gesteld, hij weet met beide voeten op de grond hoe je aantrekkelijke designs maakt, en profiteerd hiervan met iedere stap die hij maakt. Dirk Bikkembergs is een merk, maar boven alles een man die weet hoe zijn passie voor ruwe schoonheid the tonen. Waarom Bikkembergs.com? De eerste mode designer die e-commerce serieus neemt. De officiële Dirk Bikkembergs Flagship store heeft een breed assortiment Bikkembergs Casual, Bikkembergs Jeans, Bikkembergs Sport, en het Bikkembergs Football label. Designer items voor mannen en jongens en sportieve footwear voor mannen, vrouwen en kids. Hoge conversies! Competatieve commissie met een % per sale op een orderwaarde waar je blij van wordt! Een luxe online shopping ervaring: Advies over stijl en service voor klanten over een live chat Persoonlijke ondersteuning voor klanten door Laura del la Palma Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen in 27 Europese landen FedEx Priority Service voor slechts 12 euro Gratis afhalen zonder gedoe op gewenste locaties 100% Veilige betaalmethoden, inclusief iDeal, Mastercard, Visa en Amex Data feed met alle producten Commissie:
6% per sale Meldt je nu aan en start met de promotie van Bikkembergs.com! Keyword policy:
De keyword policy is restricted. Het is niet toegestaan gebruik te maken van het merk Dirk Bikkembergs, inclusief misspellingen en domeinnamen, voor het genereren van betaald verkeer in zoekmachines. Het gebruik van Dirk Bikkembergs en Bikkembergs als een keyword en/of in de adcopy is ook niet toegestaan. Direct linken vanuit de zoekmachine naar de Dirk Bikkembergs website is ook niet toegestaan. Traffic policy:
- Popups/popunders niet toegestaan
- Layers niet toegestaan
- Software niet toegestaan
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   6%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   onbekend