Laligna.nl

 
Naam::   Laligna.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   La Ligna is een Nederlands bedrijf met 42 winkels door heel Nederland. Op de webshop LaLigna.nl vindt u dameskleding voor elke gelegenheid.

La Ligna: Be amazed, be inspired, fall in love. La Ligna is een Nederlands modebedrijf dat al sinds 1984 op de markt is. Met 42 winkels door heel Nederland én een webshop is La Ligna altijd bij u in de buurt.

In de winkels van La Ligna vindt u een collectie die inspirerend is door kleurgebruik, mooie materialen en aandacht voor (subtiele) details. De kleding van La Ligna is draagbaar en goed te combineren op een vrouwelijke en ook op een stoere manier. Door de veelzijdige collectie is er voor elk moment wel een La Ligna set te vinden die bij u past.
In de webshop, LaLigna.nl vindt u alle kleding die ook in de winkel te vinden is. Naast kleding verkoopt LaLigna.nl ook accessoires als mooie, luxe shawls, sieraden, tassen en riemen.

Promoot deze campagne waarbij uw site kan profiteren van een gezonde provisie van 8.0% op deze producten. LaLigna.nl biedt vertrouwde service en goede levering naast natuurlijk de scherpe prijzen. Meld u dus nu aan en profiteer mee van deze mooie kleding. La Ligna B.V. wenst u veel succes en goede verdiensten als partner van LaLigna.nl!

Waarom LaLigna.nl?
• Voor 12.00 uur besteld, volgende dag in huis;
• Aankoopbedrag boven € 90,- betekent geen verzendkosten;
• 14 dagen retourgarantie ;
• Gratis retourneren ;
• Ophalen in de winkel of bij u thuis bezorgd;
• La Ligna bestaat reeds sinds 1984;
• Eigen label, geen andere merken. Alles in eigen beheer, alles in NL ontworpen. La Ligna is een echt Nederlands merk.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   8%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen