Laptopshop NL

 
Naam::   Laptopshop NL
Netwerk:   Zanox Nederland
Omschrijving:   Laptopshop.nl is onderdeel van Coolblue, de meest succesvolle online retailer van Nederland. Dat trekt klanten die méér willen. Meer expertise, meer service en meer keuze. Laptopshop.nl heeft het diepste assortiment, de nieuwste laptops, mini laptops én alle accessoires. Verder bieden we mobiele internet abonnementen aan van alle grote Nederlandse providers.
Laptopshop.nl valt op door de volgende voordelen:
? Voor 22.00 uur besteld betekent de volgende dag thuisbezorgd
? Gratis bezorging in heel Nederland
? Eigen klantenservice via e-mail en telefoon (op werkdagen van 9.00 - 22.00 uur, op zaterdag van 9.00 - 17.30 uur en op zondag van 12.00 - 17.00 uur)
? Aangesloten bij het Thuiswinkel-waarborgfonds
? Combineer iedere willekeurige laptop met mobiel internet en krijg aantrekkelijke kortingen
Wat betekent dit voor u?
Met onze affiliate-campagne profiteert u van de succesfactoren die Coolblue groot hebben gemaakt. De combinatie van een gebruiksvriendelijke website, betrouwbare service, snelle levertijd en aantrekkelijke prijzen maken het voor u interessant om Laptopshop.nl te promoten.
Commissies
Productgroep Silver Gold Premium Laptops 1.5% 2% 2.5% Laptop accessoires 4% 5% 6% Laptop + abonnement (mob internet) 20 EUR 25 EUR 30 EUR Modem + abonnement (mob internet) 10 EUR 15 EUR 20 EUR Sim-Only 15 EUR 15 EUR 15 EUR Keywordpolicy
Toegestaan is:
?AdWords (of paid search in het algemeen) die verwijzen naar een eigen landingspagina en adverteren met afwijkende proposities.
Niet toegestaan is:
?AdWords (en paid search in het algemeen) met gebruikmaking van de volgende begrippen (of afleidingen hiervan): Coolblue, Laptopshop, PDAshop (en alle andere shopnamen gerelateerd aan Coolblue)
?Schakelen van AdWords (en paid search in het algemeen) waarbij geboden wordt op andere merken - in het bijzonder die van de Coolblue concurrentie.
?Gebruik van Display URLs als www.coolblue.nl, www.laptopshop.nl, www.pdashop.nl, www.laptop-shop.nl combinaties hiervan en gelijksoortige subdomains van bovengenoemde URLs.
?Adverteren met prijzen en / of online bonussen en met nadruk aanbiedingen die Coolblue niet aanbiedt.
Email/Nieuwsbrief Policy
?Geen enkele vorm van SPAM Mailings is toegestaan!
?Voor het verzenden van e-mails of nieuwsbrieven, waar Coolblue in is opgenomen is, is uitdrukkelijke toestemming van Coolblue vereist.
Alle gegenereerde sales of leads, die niet in lijn zijn met de Coolblue Affiliate Policy, zullen worden gestorneerd - ook met terugwerkende kracht! Coolblue behoudt zich het recht voor bij misbruik de geleden schade te verhalen. Let op! Dit programma werkt niet met de reguliere tracking. De sales worden 1x per dag in het systeem geimporteert. De sales zijn dus niet direct zichtbaar in ons systeem!
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 10
Vergoeding per sale percentage (CPS):   1.5%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   onbekend