Binkelen.nl

 
Naam::   Binkelen.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Binkelen.nl is gericht op stoer speelgoed en originele cadeaus voor jongens van 2 tot 12 jaar. In het segment ‘stoer / jongens’ is er minder aanbod dan in mainstream of meisjes. De USP’s van Binkelen.nl zijn productselectie en strakke klantenservice. De waardering van 4,5 op schaal van 5 bij de onafhankelijke klantwaardering spreekt voor zich. Dit levert goede mond-op-mond reclame en draagt bij aan gezonde conversiecijfers (click to sale ratio).
Het assortiment spreidt zich tussen € 5,- en € 150,- en kent enkele thema's als robot, dinosaurus en piraten. Uitgangspunt van onze productselectie is dat we streven wat anders te bieden dan de Bart Smits en de Toys4Us’sen van de markt. Van fietsknalpijp en insectenhotel tot slaaptrainers en autobandschommel.
Betalen bij Binkelen.nl doet de klant met iDEAL, Paypal (incl PP credit card) en via overboeking. Binnen 24 uur na bestelling is de bestelling verzendklaar. Alle producten worden uit voorraad geleverd; zo worden levertijden en leverkwaliteit gewaarborgd. De campagne van Binkelen.nl, voor stoer speelgoed en originele cadeaus voor jongens van 2 tot 12 jaar, is gericht om de basisdoelgroep (groot)ouders van (klein)zonen te converteren tot kopende klant. De campagne is een CPS campagne. Voor de campagne zijn een productfeed, banners, tekstlinks en regelmatig kortingscoupons beschikbaar. De campagne kan in zowel Nederland als Belgie (Vlaanderen) aangeboden worden, Binkelen.nl levert in NL en BE. Binkelen.nl biedt iets fris en nieuws aan. In het startjaar 2011 worden direct mooie klantreviews verkregen hetgeen bijdraagt aan gezonde conversie (click to sale ratio) en dito eCPC. De basket value ligt rond de € 35,- .
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen