Heren-riemen.nl

 
Naam::   Heren-riemen.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Heren-Riemen.nl is dé specialist in luxe heren riemen voor de moderne man. Heren-Riemen.nl heeft een breed assortiment heren riemen, casual riemen, suede riemen, croco riemen en nog veel meer. De riemen zijn 100% leer en leverbaar in maten van 85cm tot 120cm, ook voor de forse man is er genoeg aanbod. Naast het gewone aanbod vindt u ook het luxe segment Italiaanse heren riemen vervaardigd uit Italiaans leer en met hand afgewerkt voor sublieme kwaliteit riemen.

Naast luxe heren riemen vinden bezoekers bij Heren-Riemen.nl ook uitstekende service, snelle bezorging, veilige betaalmethoden via bankoverschrijving, iDeal en paypal en zijn er uitgebreide retourneringsmogelijkheden.

Zomer- en najaarscollectie
Ieder voor- en najaar biedt Heren-Riemen.nl een uitgebreide seizoenscollectie aan, gevolgd door een korte periode van uitverkoop op de oude collectie. Heren-Riemen.nl is dé webwinkel gespecialiseerd in luxe heren riemen. Het assortiment riemen bestaat uit de merken Michaelis en het Italiaanse merk Profuomo. Met een aanbod van 70 heren riemen direct leverbaar is Heren-Riemen.nl een groeiende webwinkel.

Het riemenaanbod is erg divers; luxe heren riemen voor bij een pantalon, casual riemen voor de jeans, croco riemen, suede riemen en nog meer. De prijsrange varieert tussen de € 20,- en de € 50,- met een gemiddelde bestedingsbedrag van € 40,- per klant.

De levertijd is meestal al binnen 24 uur, betalingsmogelijkheden zijn iDeal, overschrijving en paypal. Door uitstekende klantenservice heeft Heren-Riemen.nl al veel tevreden en terugkomende klanten. Mocht het voorkomen dat er een product geruild moet worden, dan zijn er ruime retourneringsmogelijkeden. Klantenservice staat hoog in het vaandel.

Seizoenscollectie
Ieder voor- en najaar wordt het asssortiment versterkt met de seizoenscollectie en een korte uitverkoop. Vooraf wordt hiervoor nieuw promotiemateriaal aangeleverd.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   8%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen