Biqq.nl

 
Naam::   Biqq.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Sinds kort kan sportief fietsend Nederland terecht bij Biqq.nl, een nieuwe en professionele online shop. Biqq.nl is een jong Zwols bedrijf en begin 2011 gestart vanuit een passie voor sportief fietsen. De webshop levert een groot en diep assortiment artikelen voor racefietsen en mountainbikes, maar ook fietskleding, fietsaccessoires, mtb- en racefietsen. De eigenaar van Biqq.nl is zelf een fervent mountainbiker en had de wens te starten met een webshop waarbij kwaliteit, service en gebruiksvriendelijkheid voorop staan in een eigentijdse omgeving.

Over het assortiment zegt eigenaar Nico Schoone (44): "Natuurlijk zijn wij niet de enige webwinkel met onderdelen voor mtb en race, maar wij absoluut meer dan een aanvulling in de markt. Wij onderscheiden ons met een puik assortiment artikelen en een gebruiksvriendelijke website. Daarnaast gaan we de komende periode ook direct een aantal nieuwe projecten opstarten, zoals de eigen bouw van een carbon 29er."

De online shop van Biqq.nl is zo ingericht, dat bezoekers gemakkelijk die artikelen kunnen vinden waarin zij geïnteresseerd zijn. Hiervoor is het assortiment verdeeld in een aantal hoofdcategorieën. Door het gebruik van zoekfilters kunnen bezoekers snel en gemakkelijk navigeren en het assortiment bekijken.

De voordelen van Biqq.nl
• Snelle levering;
• Tot 14 dagen retour;
• Gratis verzending bij bestellingen boven € 25,-
• Groot assortiment;
• Gemakkelijk betalen met iDeal, Visa, Mastercard en overboeking.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   3%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen