Lensbestel.nl

 
Naam::   Lensbestel.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Als affiliate-partner van Lensbestel.nl kiest u ervoor om samen te werken met een betrouwbare en professionele partner in de (online) optiekwereld. Lensbestel.nl is een top 5 speler in de Nederlandse markt en blinken uit met innovatie. Met haar sterke merknaam en hoge Google-ranking heeft Lensbestel.nl een stevige positie voor de toekomst. De webshop van Lensbestel.nl is geoptimaliseerd voor consumenten om snel tot een aankoop te komen of om achtergrond informatie te verzamelen over het dragen van lenzen.

Kenmerken webwinkel:
• Blog met informatie over lenzen, declaratie zorgverzekering, onderhouden, vloeistoffen;
• Herhaalbestellingen: klanten kunnen met 1 druk op de knop hun vorige bestelling herhalen;
• Uitgebreide productinformatie met handleiding, video, specificaties, afbeeldingen;
• Selectietool: consumenten kunnen gemakkelijk tot een productkeuze komen;
• Opticien-overzicht: transparantie over welke opticienmerken bij Lensbestel.nl te koop zijn. Lensbestel.nl is dé webwinkel voor contactlenzen en lenzenvloeistof voor een veel lagere prijs (tot 70% goedkoper) dan bij traditionele opticiens. Bezoekers vinden bij Lensbestel.nl exact dezelfde producten en merken als bij de opticien. Lensbestel.nl verkoopt lenzen van internationaal erkende producenten.

Daarnaast bewijst Lensbestel.nl dagelijks dat lenzen niet duur hoeven te zijn en dat dit goed samengaat met een snelle en betrouwbare levering. Op verzoek van klanten heeft Lensbestel.nl tevens een bron van informatie die het leven van een lenzendrager een stuk gemakkelijker maakt.

1. Originele merken
LensBestel.nl verkoopt 100% originele merken en producten. De lenzen die bezoekers bij de opticien kopen zijn exact dezelfde lenzen als in de Lensbestel.nl webshop.

2. Scherp geprijsd
Lensbestel.nl wil de kosten laag houden en dit merkt u direct in uw portemonnee. Bezoekers besparen tot wel 70% op dezelfde contactlenzen die ze gewend zijn van de opticien.

3. Betrouwbare service
De klantenservice van Lensbestel.nl is goed telefonisch bereikbaar voor het stellen van vragen. Daarnaast bevat de website veel nuttige achtergrond informatie voor lensdragers.

4. Snelle levering
De meeste contactlenzen en vloeistoffen zijn op voorraad en kunnen binnen 3 werkdagen geleverd worden.

Als u er voor kiest om deel te nemen aan het partnerprogramma van Lensbestel.nl zullen zij u uitgebreide ondersteuning bieden, ook individueel en specifiek voor uw website. Ondanks dat Lensbestel.nl geregeld voor nieuw promotiemateriaal zal zorgen, is het ook mogelijk om een individueel verzoek in te dienen zodat Lensbestel materiaal kan ontwikkelen welke het beste past bij uw website. Individuele afspraken over tarieven behoren tot de mogelijkheden en ook zoekmachine marketing wordt actief gestimuleerd door Lensbestel.nl, mits binnen de richtlijnen. Lensbestel groeit graag samen met u naar nog meer succes!
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   8%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   30 dagen