Bigpoint NL

 
Naam::   Bigpoint NL
Netwerk:   Zanox Nederland
Omschrijving:   Bigpoint: Verdien geld met de integratie van de beste gamecontent!

Bigpoint behoort op dit moment bij de 3 grootste gameportalen ter wereld en houdt meer dan 160 miljoen users in z'n ban: Sluit u nu aan bij ons succes, ook uw gebruikers zullen zich mee laten slepen door onze spellen! Uw voordeel: u verdient niet alleen drievoudig aan iedere registratie, uw inkomsten stijgen zelfs in de loop der tijd bovenproportioneel. Hoe gaat het in z'n werk? Heel gemakkelijk:
- U krijgt ?0,25 provisie voor iedere speler die zich via uw website, gratis registreert bij een van onze topspellen: DarkOrbit, Seafight, Farmerama, ZooMumba of Battlestar Galactica..
- U krijgt tot ?1,00 provisie voor iedere speler die voor de eerste keer een aankoop in het spel doet (1e sale).
- Profiteer nu van het feit dat spelers ook langere tijd door het spel geboeid blijven; u kunt dan rekenen op 20% van de netto omzet van al z'n aankopen die een speler in het 1e jaar doet. Bigpoint games houden spelers ook op lange termijn in hun ban - en daaraan kunt u verdienen! Onze games zijn zo ontwikkelt dat ze onze spelers ook op de langere termijn blijven boeien. En hoe langer een speler in het spel zit, des te meer bereid hij zal zijn om er geld in te investeren. En dat gegeven zal u geen windeieren leggen; het geld dat u met de integratie van onze spellen verdiend, zal in de loop der tijd namelijk bovenproportioneel stijgen! Bij een langdurige samenwerking met Bigpoint, verdient u aan alle uitgaven die een speler in het eerste jaar heeft gedaan: dat kan een virtueel item van ?1,99 zijn maar natuurlijk ook een premium-lidmaatschap van ?99,-.

Al onze spellen kunnen in principe gratis worden gespeeld en bieden dankzij de hoge kwaliteit, veel users een hoop online speelplezier - en onze spelers geven graag regelmatig geld uit aan virtuele items die het spel ook op de langere termijn spannend houden. Een Bigpoint-user speelt gemiddeld 6-12 maanden en gedurende die tijd kan hij ook voor u een interessante bron van inkomsten zijn!

Tip: We bieden u met regelmatig afstanden, spannende events waarmee nog meer opbrengsten kunnen worden gegenereerd! Innovatieve promotie Wij stellen u alles beschikbaar wat u nodig heeft om uw website met nieuwe content te kunnen verijken.
Voor het geval dat u in uw menu nog geen categorie heeft voor "spellen" of "games" zorgen wij daar gewoon voor.
U krijgt de beschikking over teasers, screenshots, teksten en logo's; ja, u krijgt zelfs interactieve banners van ons zodat u een landingspage kunt ontwikkelen die qua look en gevoel bij uw eigen website past.
Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om op uw website voor ieder spel een aparte teaser te plaatsen. Wanneer een speler op zo'n teaser klikt, belandt hij direct in het spel. Er zijn wat dat betreft vele opties denkbaar. Probeer het gewoon eens uit. Of geef met behulp ons persportaal zelf vorm aan uw promotiemateriaal:
http://bigpoint.net/index.es?lang=en&action=press&subpage=press_material Dankzij de hoge kwaliteit van de content, zullen veel spelers bereid zijn geld uit te geven! Wanneer content geïntegreerd wordt, versterkt dat het vertrouwen van de speler in het product waardoor hij er veel eerder toe over zal gaan, geld in het spel uit te geven. Het feit dat de spelers zich bij ons gratis kunnen aanmelden, ze kunnen kiezen uit een enorm aanbod aan spellen waaraan ze, zonder iets te hoeven downloaden of te installeren, een lange tijd plezier kunnen beleven, vormt de basis voor het succes van ons partnerprogramma.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0.5
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0.5
Vergoeding per sale percentage (CPS):   20%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   onbekend
 

2012-09-05

 
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0.25→ € 0.5
 

2012-07-25

 
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0.5→ € 0.25
 

2012-02-01

 
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0.1→ € 0.5
 

2011-05-15

 
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0.5→ € 0.1
 

2011-05-14

 
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0.25→ € 0.5
 

2011-05-13

 
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0.5→ € 0.25