Magvilla.nl

 
Naam::   Magvilla.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    MagVilla.nl is ervan overtuigd dat verrassing de beleving van een tijdschrift enorm verrijkt. Verrassing niet alleen in inhoud van tijdschriften, maar ook in titels (ontdekken) en het bestellen van een cadeautje voor jezelf of een ander. MagVilla.nl wil de verwachting van de lezer overtreffen met een fantastisch blad. Met een gevarieerd aanbod en een gebruiksvriendelijke webwinkel komen we de veeleisende lezer tegemoet en leveren wij actuele losse tijdschriften zonder abonnement. Met een aanbod van circa 2.000 verschillende binnen- en buitenlandse tijdschriften is MagVilla.nl de grootste online kiosk in Nederland. Vandaag besteld, morgen thuis bezorgd. Kijk op www.magvilla.nl voor meer informatie.

MagVilla wil haar klantenbestand sterk uitbreiden en de lezers bekend maken met het feit dat losse tijdschriften nu ook via internet besteld kunnen worden.

MagVilla.nl heeft voor ieder tijdschrift, iedere categorie en subcategorie een separate landings page. Daarnaast zijn er rondom bepaalde thema’s actie met bijbehorende landings pages. Voor de campagne heeft MagVilla.nl een aantal een aantal productfeeds aangemaakt. Het gaat om een feed van het totale aanbod tijdschriften maar ook om de populairste categorieën; Vrouw, man, puzzels en wonen. Tevens is er een feed met de aanbiedingen (price off en pakketten).
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   14%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2011-11-04

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   17.5 % → 14 %
 

2011-10-23

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   14 % → 17.5 %