Leonardo-voor-thuis.nl

 
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Leonardo-voor-thuis.nl is de nieuwe webwinkel voor de kwalitatief sterke en design producten van Leonardo! Glazen, Schalen, Vazen, Waxinelichten, Windlichten, Schenkkannen? Bij Leonardo-voor-thuis.nl is het allemaal te vinden!

Leonardo-voor-thuis.nl: "Alles van Leonardo!" Wilt u alles van Leonardo in huis? Leonardo-voor-thuis.nl heeft de mooiste artikelen van Leonardo op een rijtje gezet. De webwinkel is volledig afgestemd op alle design artikelen die Leonardo heeft voortgebracht.
Glazen, Schalen, Vazen, Waxinelichten, Windlichten, Schenkkannen, alles heeft Leonardo-voor-thuis.nl. Bij Leonardo-voor-thuis.nl wordt het een ervaring om de mooie design artikelen van Leonardo aan te schaffen!

Promoot deze campagne waarbij uw site kan profiteren van een gezonde provisie van 10% op deze producten. SB Commerce BV biedt ook bij deze nieuwe webwinkel weer de vertrouwde service en goede levering naast natuurlijk de scherpe prijzen. Daarnaast is bij SB Commerce de besteltijd verlengd tot 22.00 waardoor bestellingen voor die tijd nog de volgende dag in huis zijn! Meld u dus nu aan en profiteer mee van deze mooie design artikelen van Leonardo. SB Commerce wenst u veel succes en goede verdiensten als partner van Leonardo-voor-thuis.nl!

Voor vragen, opmerkingen en suggesties kunt u contact opnemen met Frank Tervoert via affiliate@voor-thuis.nl.

Waarom Leonardo-voor-thuis.nl?
• Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis;
• 90 dagen retourgarantie;
• Zelf gewenste afleverdatum kiezen;
• Kadoverpakking beschikbaar en een persoonlijke wenstekst toevoegen.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10.5%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2011-04-11

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10 % → 10.5 %