Kinderstore.nl

 
Naam::   Kinderstore.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Kinderstore.nl stelt haar collectie met de grootste zorg en liefde voor baby & kind samen. Kinderstore.nl doet er dan ook alles aan om een zo gevarieerd mogelijk assortiment te bieden voor baby & kind. Zo is aan alles gedacht! Men kan het zo gek niet bedenken, want Kinderstore.nl is niet voor niets een online warenhuis voor alle blije baby's & vrolijke kinderen. Zo vindt men bij Kinderstore.nl alles voor baby & kind op het gebied van kleding, spelen, eten & drinken, verzorging, slapen, auto & reizen, meubilair en decoratie. Ook kan men bij Kinderstore.nl terecht voor leuke en originele, maar vooral ook kindvriendelijke kado's. Zo heeft Kinderstore.nl aan kado's gedacht voor elke leeftijdscategorie. Dus ook al heeft men zelf geen kinderen en is men op zoek naar een goed kado voor een kinderverjaardag? Kinderstore.nl heeft alle kado ideeën overzichtelijk per leeftijdscategorie voor de klant geselecteerd.

Kinderstore.nl heeft een groot, gevarieerd en exclusief assortiment baby- en kinderartikelen. Zo werkt Kinderstore.nl alleen maar met de beste merken samen om kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen. Daarnaast doet Kinderstore.nl haar uiterste beste om het assortiment te controleren op kindvriendelijkheid. Zo zullen de klanten geen producten op de site vinden welke niet zijn goedgekeurd voor het gebruik voor en door baby & kind.

Kinderstore.nl is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve producten en merken. Kinderstore.nl bezoekt daarom alle binnen- en buitenlandse beurzen om als eerste kennis te maken met nieuwe producten. Weet u een merk welke een goede aanvulling voor het assortiment zal zijn, of wilt u zelf Kinderstore.nl kennis laten maken met uw merk en haar producten? Stuurt u dan een email naar info@kinderstore.nl, Kinderstore.nl ziet uw bericht dan ook met belangstelling tegemoet.

Mogelijk om met paypal te betalen en tevens gratis verzending.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   4%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2011-01-07

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   5 % → 4 %