Kleding-heren.nl

 
Naam::   Kleding-heren.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Bij Kleding-heren.nl kan met terecht voor moderne merkkleding voor een aantrekkelijke prijs. Kleding-heren.nl heeft kleding van de bekendste merken en deze zijn overzichtelijk gepresenteerd. De nieuwste collecties! Van boxers en vesten tot slippers en lange broeken: er is een ruime keuze om in ieder seizoen de ideale outfit samen te stellen.

Bij Kleding-heren.nl staat voor zijn producten direct uit voorraad leverbaar. Deze producten worden netjes verpakt en er is sprake van gratis verzending bij een orderbedrag van boven de € 100,-. Kleding-heren.nl heeft verschillende betaalmogelijkheden waaronder Visa / Mastercard, iDeal, overboeking en achteraf betalen.

Eind 2009 is de shop Kleding-heren.nl gestart met hierin de nieuwste collecties van onder andere: 55DSL, RG512, GSUS, Pall Mall, Republica, Tommy Hilfiger, G-Star, Armani en La Martina.

Kleding-heren.nl is interessant voor affiliates, het gemiddelde orderbedrag is € 77,- en de klanten komt meerdere malen terug per kwartaal voor herhaalaankopen.

Volg Kleding-heren.nl ook op:

Hyves:
http://heren-merkkleding.hyves.nl/
Twitter:
http://twitter.com/merkfashion
Facebook:
http://www.facebook.com/pages/MerkFashionOnline/167037286663073
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   8%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   60 dagen