Luxelaptoptassen.nl

 
Naam::   Luxelaptoptassen.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    De laptoptas was nog niet eerder een accessoire waarmee iemand graag gezien wilde worden. Daar komt met de komst van Luxelaptoptassen.nl verandering in. Luxelaptoptassen.nl verkoopt stijlvolle tassen die voldoende ruimte bieden aan de laptop en voorzien zijn van een mooi & duurzaam design.

Luxelaptoptassen.nl heeft naast de reguliere laptoptassen ook exclusieve vormen in haar assortiment. Zo zijn er speciale trolley- en weekendtassen voor op reis, maar ook rugzakken voor de meer sportief ingestelde laptop gebruiker. Ook de I-pad en 22 inch laptop kunnen goed opgeborgen worden in een elegante tas. Er is een ruime keuze laptop tassen voor zowel mannen als vrouwen.

Luxelaptoptassen.nl geeft daarnaast bekend en onbekend ontwerptalent in Nederland de kans door overwegend tassen van Dutch design te verkopen. Ook werkt de webshop alleen samen met leveranciers die hun producten op een duurzame en verantwoorde manier vervaardigen.

Bestelproces
Het online bestellen van een laptoptas is eenvoudig, waarbij de meeste bestellingen binnen 1 werkdag kunnen worden afgeleverd.

Promotiemateriaal
Het promotiemateriaal bestaat o.a. uit tekstlinks, imagebanners en een uitgebreide productfeed.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen