Alpenexpres.nl

 
Naam::   Alpenexpres.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    De Alpen Expres

Non stop nachttrein “De Alpen Expres” biedt al decennia lang reizigers de mogelijkheid zich ontspannen te verplaatsen. Reis terwijl u slaapt naar uw wintersportbestemming! Bespaar de stress van rijden per auto, de hoge kosten van tol, brandstof en aanschaf van dure winterbanden en kies er voor om in plaats van vermoeid nu uitgerust aan te komen op uw vakantiebestemming.

Alpenexpres.nl is zeer geschikt voor ouders, voor kinderen of wanneer u samen of alleen op zoek bent naar rust en comfort. Aan boord van de Alpen Expres is er een keuze uit drie verschillende coupés; een 6-persoons couchette, 4-persoons couchette en een 2/3-persoons SlaapComfort. U kunt er voor kiezen om een losse plaats te boeken maar wanneer er meer privacy gewenst is bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om een privé coupe te boeken. Het verblijf aan boord van de Alpen Expres is op basis van logies en ontbijt. De steward op elk rijtuig staat daarnaast tot uw beschikking voor het serveren van een snack of een drankje tijdens de reis richting de sneeuw.

De Alpen Expres vertrekt zaterdag (vertrek 18, 25 december en 1 januari) en vrijdag (periode vertrek vanaf 7 januari t/m 11 maart) richting Oostenrijk en Italië. In totaal is er keuze uit ruim 87 wintersportbestemmingen. Opstappen is mogelijk vanaf station Utrecht Centraal, ’s-Hertogenbosch en Venlo en de volgende ochtend is de Alpen Expres op de plaats van bestemming. Vanaf de verschillende stations wordt er tevens de mogelijkheid geboden om een transfer te nemen naar nabij gelegen dorpen en steden. Voor meer informatie kijk op Alpenexpres.nl.

Een gemiddelde reissom per geboekte party bedraagt € 800,-. In totaal rijdt de Alpen Expres 13 weekenden. Er zijn plaatsen beschikbaar vanaf € 89,- p.p. Tevens bestaat er de mogelijkheid om op bepaalde geselecteerde data een weekend te skiën of in Innsbruck te shoppen op basis van vervoer met de Alpenexpres.nl voor € 119,- p.p.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0.25
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   3%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   30 dagen
 

2010-12-17

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   5 % → 3 %
 

2010-12-01

 
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0→ € 0.25