Autoslaaptrein.nl

 
Naam::   Autoslaaptrein.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Wilt u uw eigen auto op uw vakantiebestemming bij u hebben, maar ziet u op tegen een lange autoreis die vaak gepaard gaat met files en stress. Neem dan de Autoslaaptrein.nl.

Deze trein vervoert uw auto terwijl uzelf heerlijk relax in een slaapcoupé zit (of ligt). U bespaart tol, benzinekosten en eventuele hotelovernachtingen wanneer u reist met de Autoslaaptrein.nl; daarnaast heeft u voldoende beenruimte, tijd voor een goed boek of elkaar en tijd om de stress van het inpakken van u af te schudden zodat u ontspannen aan uw vakantie in Italië, Frankrijk, Slovenië of Kroatië kan beginnen. Kortom uw vakantie begint zodra u instapt.

De AutoSlaap Trein brengt u aankomend seizoen weer vanaf 26 April tot 26 Oktober wekelijks op vrijdag naar Zuid-Europa en daarbij heeft u keuze uit de bestemmingen Alessandria (N-Italië), Livorno (Toscane) en Koper in Slovenië. U kunt kiezen voor een enkele reis heen of terug of een retour.

Aan boord van de AutoSlaap Trein is er een keuze uit drie verschillende soorten coupés; een 6-persoons couchette, 4-persoons couchette en een 2/3-persoons SlaapComfort. U kunt er voor kiezen om een losse plaats te boeken maar wanneer er meer privacy gewenst is bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om een privé coupe te boeken. Alle maaltijden zijn inbegrepen, zowel een diner in uw coupé als een ontbijt. Voor een toeslag kunt u dineren in het restauratierijtuig.

Een gemiddelde reissom per geboekte party bedraagt € 1200,-. Het vertrekstation in Nederland is ’s-Hertogenbosch. Er zijn losse slaapplaatsen aan boord van de AutoSlaap Trein beschikbaar vanaf € 59,- p.p.

Dit seizoen zijn er wel heel erg aantrekkelijke tarieven van toepassing. Op een groot aantal data neemt u zelfs uw auto, motor of fiets gratis mee.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0.25
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   3%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   30 dagen
 

2012-11-27

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   4 % → 3 %
 

2011-01-03

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   3 % → 4 %
 

2010-12-17

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   5 % → 3 %
 

2010-12-09

 
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0→ € 0.25