Bidrivals.nl

 
Naam::   Bidrivals.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Bidrivals.com is een e-commerce/penny veiling site en is beschikbaar in maar liefst 25 landen en 15 talen. Bidrivals.com maakt het mogelijk voor slechts enkele euro's de mooiste prijzen te winnen, denk hierbij aan iPhones, iPads, tablets, gameconsoles, camera's, tv's en meer!

Consumenten kunnen biedingen uitbrengen op verschillende veilingen door zogenaamde 'biedingen' aan te schaffen.
Deze biedingen varieren in prijs van € 25,- tot € 500,- waarmee 50 tot 1000 biedingen zijn uit te brengen. Per bieding gaat de prijs van het product in de veiling met € 0,01 omhoog. De persoon die als laatste heeft geboden voordat de veiling sluit krijg het product. Bidrivals.com vergoed de affiliate op elke aanschaf van biedingen.

Bidrivals.com biedt de consumenten één van de laagste kosten per online bod. Bij registratie is het eerste bod steeds gratis. De 'koop nu' optie, wanneer beschikbaar, laat het toe om het geveilde product te kopen en 100% van de gebruikte biedingen op deze veiling te benutten als korting. De 'koop nu' prijs ligt tevens lager dan die van de vele andere aanbieders op het internet.

Bij Bidrivals.com kan betaald worden met Visa, Mastercard, Paypal, iDeal en Clickandbuy.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 49
Vergoeding per sale percentage (CPS):   0%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen