Bigmoneyscratch.com

 
Naam::   Bigmoneyscratch.com
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Bigmoneyscratch.com biedt spelers de kans om grote bedragen te winnen. Met elk derde kraslot hebben spelers al prijs. Bigmoneyscratch.com biedt meer dan 60 leuke flash games die geen installatie vereisen.

Spelers kunnen kosteloos alle spellen spelen, of zich inschrijven om zo € 5,- welkomstbonus te ontvangen. In plaats van de welkomstbonus kunnen spelers er ook voor kiezen om de inzet te verdubbelen. Iedere maand zijn er diverse nieuwe aanbiedingen en promoties. Daarnaast worden er continue games toegevoegd om een variërend aanbod te kunnen aanbieden.

Spelers hebben ook de mogelijkheid om zich in te schrijven bij de 'Vip Club' om zo kans te maken op extra prijzen en te genieten van een uitgebreide support. Afgelopen maand hebben twee Nederlanders prijzen gewonnen van maar liefst € 10.000,- en € 20.000,-.

U kunt zelf kiezen op welke manier u beloont wil worden, via het segment Algemeen of het Sales segment. Als u in aanmerking wilt komen voor het Sales segment kunt u een ticket sturen naar Bigmoneyscratch.com.

Bonusactie
Bigmoneyscratch.com geeft affiliates een extra bonusvergoeding van € 150,- bij iedere 5e sale die is behaald in de periode tot en met 30 september.

De voorwaarde voor de bonusactie is dat de nieuwe spelers echte spelers zijn en niet via cashback of andere incentives zijn verkregen.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 3
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 40
Vergoeding per sale percentage (CPS):   0%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2011-10-23

 
Vergoeding per lead: (CPL):   € 2→ € 3
 

2011-04-12

 
Vergoeding per click (CPC):   € 0.01 → € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 1.4→ € 2
 

2010-11-09

 
Vergoeding per click (CPC):   € 0 → € 0.01
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 10→ € 40
Vergoeding per lead: (CPL):   € 2→ € 1.4