L-carnitine.nl

 
Naam::   L-carnitine.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    L-carnitine supplementen zijn sterk in opkomst in Nederland en Belgie en L-carnitine.nl is een toonaangevende webshop op het gebied van L-carnitine. Carnitine is een speciaal aminozuur dat een essentiële rol speelt in de vetstofwisseling, vetten kunnen pas worden verbrand als ze in aanraking zijn gekomen met carnitine. L-carnitine is de synthetische vorm van carnitine, die als supplement kunnen worden ingenomen.

De webshop van L-carnitine.nl heeft als enige in Nederland een compleet assortiment L-carnitine supplementen in de vorm van capsules, bars, drinks en zelfs bruissachets. Het assortiment wordt nog regelmatig aangevuld met relevante andere supplementen, zoals stackers en L-arginine. Hier profiteren affiliates dus direct van mee!

Regelmatig zijn er interessante acties en aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld een 2 + 1 capsules aanbieding. Dit zijn scherpe aanbiedingen die aan de ene kant de conversie verhogen, maar tegelijkertijd de orderwaarde vergroten en hiermee de commissie voor affiliates.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   8%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen