Funny-costumes.nl

 
Naam::   Funny-costumes.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Funny-costumes.nl is een snel groeiende site op het gebied van verkoop van verkleedkleding en bijbehorende accessoires. Funny-costumes.nl biedt verkleedkleding aan voor carnaval, halloween, themafeesten, vrijgezellen feesten en tal van andere gelegenheden.

Door de scherpe prijsstelling, het grote assortiment en de niet alledaagse kostuums zijn de verkopen, als ook het bezoekersaantal explosief gestegen in de afgelopen jaren.

Funny-costumes.nl heeft als doel om binnen 2 jaar de grootste site in Nederland en Belgie te worden op het gebied van verkleedkleding. Daarnaast zal Funny-costumes.nl veel energie gaan steken om ook 90 miljoen Duits-sprekende mensen te bereiken.

Funny-costumes.nl is lid van Thuiswinkel Keurmerk en geeft de consument de keuze om te betalen via Ideal, paypal, creditcard, mister cash, giro pay en vooruitbetaling.

Door het unieke assortiment zijn vele kostuums reeds te bewonderen geweest op vele televisie-programma’s. Genoeg redenen om deze snel groeiende site op te nemen!
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   12%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2012-01-20

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   9 % → 12 %