Gloeilampvervangers.nl

 
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Gloeilampvervangers.nl is dé internetwinkel voor ledlampen in huis, kantoor en kleinbedrijf. De online winkel is onderdeel van DNHC.nl webshops te Haarlem.

Duurzaam en groen zijn hot. De campagnes van de overheid (watledje.nu) en bijvoorbeeld de postcodeloterij hebben de ledlamp in de spotlight gezet. De komende jaren zal het gebruik van de gloeilamp verder afnemen door o.a. overheidsmaatregelen en bewustwording bij de consument die besparing zoekt.
“Start met besparen! Goed voor het milieu en uw portemonnee!” Is ons credo.

Het assortiment van Gloeilampvervangers.nl is zeer uitgebreid maar volledig en overzichtelijk. Behalve de bekende grote (E27) en kleine (E14) fittingen kunt u bij Gloeilampvervangers.nl ook terecht voor de vervanging van MR16 halogeen spots met GU10 en GU5.3 fittingen en de bekende steekvoeten (G4).

Het totale aanbod is opgebouwd uit een OEM serie en een vijftal merken; Philips, Pharox (bekend van de actie van de postcodeloterij), LedNed, Interlight, XQ-Light en LiquidLeds. Behalve de bekende spot en peer modellen heeft Gloeilampvervangers.nl ook kaars, kogel en tube lampen. Daarnaast kunt u ook voor specials als RGB kleurenlampen en de bekende LivingColors van Philips bij Gloeilampvervangers.nl terecht.

Gloeilampvervangers.nl is aangesloten bij Thuiswinkel.org. Veilig online betalen kan via iDeal, PayPal of credit card maar ook bankoverschrijving en betaling onder rembours behoren tot de mogelijkheden. Het aan huis, winkel of bedrijf bezorgen wordt uitgevoerd door TNT Postpakketservice. De gemiddelde orderwaarde bedraagt ruim 80 euro excl. BTW.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   2.75%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen