Liliansgalerie.nl

 
Naam::   Liliansgalerie.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   De website van Lilian’s Galerie is opgezet vanuit het oogpunt van gemak en plezier. Het moet leuk zijn om een schilderij uit te zoeken en eenvoudig zijn deze te kopen en te ontvangen. Ook moet een schilderij zo goed mogelijk worden getoond zodat de koper precies ziet wat hij krijgt en het schilderij bij ontvangst aansluit bij zijn of haar verwachtingen.

Dagelijks komen vele nieuwe werken op de website beschikbaar. Verkochte schilderijen blijven een enkele dagen nog zichtbaar en gaan daarna van de website af. Lilian’s Galerie draagt het Webshop Keurmerk label. Webshop Keurmerk is het grootste erkende keurmerk van Nederland. Lilian’s Galerie is een druk bezochte online kunst galerie en is gespecialiseerd in betaalbare schilderijen zonder te bezuinigen op de kwaliteit en de creativiteit. Klanten waarderen Lilian's Galerie met een 8,8. Dit bllijkt uit de enquete die inmiddels door vele honderden kopers is ingevuld.

In iedere bezoeker schuilt een kunstliefhebber, maar de hoge prijzen hield velen tegen. Lilian’s Galerie speelt daarop in met scherpe prijzen en biedt zo toch iedereen een mogelijkheid een mooi schilderij van hoge kwaliteit aan de muur te hebben zonder dat dit gelijk een grote investering wordt. Ook hoef je er geen 'verstand' van te hebben: je vindt een schilderij mooi of niet mooi, zo simpel is het. Op de website is veel aandacht besteed aan de presentatie van de schilderijen.

Elk schilderij is door een professionele kunstenaar met hoge kwaliteit materialen vervaardigd.
De schilderijen zoals getoond op de website zijn daadwerkelijk aanwezig in de galerie. Een klant die een schilderij koopt heeft het schilderij binnen 1-2 werkdagen in huis. Direct afhalen is ook mogelijk bij Lilian’s Galerie. Van bestelling tot volledige afhandeling van de order duurt slechts enkele dagen.

Lilian’s Galerie voert een uitgebreide marketing die erop gericht is, naast haar naamsbekendheid te vergroten, de potentiële kopers erop attent te maken dat internet een ideaal medium is om te zoeken naar dat ene schilderij en dat kwalitatieve kunst heel betaalbaar kan zijn.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0.11
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   0%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2010-08-25

 
Vergoeding per click (CPC):   € 0 → € 0.11
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7 % → 0 %